http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, elokuuta 29, 2016

Mikä tappoi yli 300 poroa Norjassa ?323 poroa, mukaan lukien myös 70 vasaa löytyi kuolleena viime perjantaina Hardangerviddan kansallispuistosta Norjasta, jossa laiduntaa vapaana yli 10 000 villiä poroa. 

Alueella oli perjantaina erittäin rajuja myrskyjä. Mutta nyt viranomaiset epäilevät, että eläimiin olisi iskeytynyt salama, joka olisi tappanut ne kaikki kerralla.


Kuolleiden porojen pään alueella näkyy suuria palovammoja, jotka viittaavat johonkin todella voimakkaan energia-aseen käyttöön.

Salama ei voi olla kyseenä, koska ei yli 320 poroa kykene toimimaan kaikki kerralla ukkosenjohdattimena.           

Tapaus on kokoluokassaan aivan omaa luokkaansa Norjassa.

Norjassa on yhteensä n. yli 25 000 villiä poroa, jotka laiduntavat vapaina eteläisessä vuoristossa.


Norjan Trömsassa sijaitsee NATO:n skalaariase HAARP Eiscat-asema, jonka kantavuus yltää vaikka toiselle puolella maapalloa. Mutta vaikka kyseessä olisikin ollut salaisten energia-aseiden testaus, niin kyllä Natolla myös löytyy varmasti muitakin energia-aseita, kuin HAARP.


Suomessa sijaitsee myös yksi HAARP:n mittausasema, mutta EISCAT:in päämaja sijatsee Kiirunassa. Henkilökuntaa toimipisteissä on 22, joista sodankylän asemalla 4 henkilöä.

EISCAT-asemien kokonaisinvestoinnit ovat yli kymmeniä miljoonia euroja, joista jäsenmaiden rahoitusosuudet ovat Norja 23,03 %, Ruotsi 23,03 %, Iso-Britannia 17,06 %, Suomi 13,42 %, Saksa 6,96 % ja Japani 5,73 %  


Hardangerviddan kansallispuisto on alue, jossa ei juuri löydy mitään asumusta, jolloin se on myös lähes täydellinen kohde testata armeijan energia-aseita vaikka siellä laiduntaviin suuriin porolaumoihin.USA:n ilmavoimien johto on jo aiemmin myöntänyt julkisessa kuulemisessa, että kuinka HAARP on USA:n armeijan sekä Naton käyttämä skalaariase, jolla voidaan myös muokata ilmastoa. USA:n DARPA on ollut tiivis osa HAARP:n johdossa. Myös Walesissa löytyy HAARP, joka on rakennettu keskelle lammasfarmia. Iranissa joku sai muutamia vuosia sitten kuvattua kännykkäkameralle sen tilanteen, jolloin HAARP:n säde tuli pilvistä ja grillasi merta. 


Videon kuvasi iranilainen yksityishenkilö persianlahdellaHieman tämän tapauksen jälkeen Iranissa löydettiin 73 kuollutta delfiin ajautuneena rannikolle asti ja jokaisen kuolinsyy olivat erittäin voimakkaat palovammat. 

Lähde: The Guardian  

Yllättävintä tässä Guardianin julkaisemassa jutussa on se, että siinäkin spekuloidaan mahdollisuutta USA:n armeijan hi-tech aseiden käytöstä.

Tämä ei ole mikään trombi tai ukkosen salama, vaan kyseessä on tuon n. 2,5-5,00 Mhz:n taajuus, joka pommitetaan satelliiteista haluamaan alueeseen metrien tarkkuudella. 

Myös tällä samalla tavalla USA:n armeija sai aiheutettua vuonna 2010 Haitiin maanjäristyksen, jolla saatiin tapettua yli 220 000 haitilaista veronmaksajaa. Vasta tämän jälkeen IMF suostui myöntämään sinne uuden valtionlainan.

Mutta myös Japanin maaliskuussa 2011 tapahtunut Fukushiman maanjäristys oli luotu HAARP:lla, jonka näkee silloisista HAARP:n taajuuksista, jotka olivat n. 2.5 Hz

Yhdysvaltalainen Jim Stone uskoo, että Fukushiman onnettomuus oli israelilaisen poliittisen tahon kosto Japanille siitä, että Japani oli luvannut valmistaa salaa Iranille uraania Fukushiman ydinvoimalassaan. 

Lisäksi Fukushiman voimalassa tuona aikana turvallisuudesta vastasi yllätys yllätys israelilainen turvallisuusalan yhtiö Dimona Dozen, jonka avulla israelilaiset tahot saivat tuon ydinvoimalan sisään minikokoiset vetypommit, jotka räjäytettiin tuolloin 11.3.2011 varoituksen merkiksi. 

EU-raportin mukaan HAARP:n erääksi käyttötarkoitukseksi on tarkoitettu ionosfäärin lämmittäminen voimakkaiden radioaaltojen avulla.

EU julkaisi jo vuonna 1999 raportin, jossa HAARP:sta puhutaan ulkopoliittiseksi turvallisuusuhaksi, koska tämä laite nimettiin tuossa raportissa ilmastoa tuhoavaksi aseeksi.


Skalaariaseiden eläintestaus ei ole uusi ilmiö

Nämä eläinten joukkokuolemat eivät ole suinkaan uusi ilmiö. Vuonna 2011 Arkansasissa löytyi yli 5000 kuollutta mustarastasta.


Mutta Arkansassista löytyi myös suuri määrä kuolleita kaloja, joten kyseessä täytyi silloin mitä todennäköisimmin olla USA:n armeijan tai DARPA:n salainen slakaariaseiden testaus.

Alex Jonesin radio-ohjelmaan soitti tuolloin myös yksi HAARP:n työntekijä, joka halusi antaa Jonesille vielä erikseen sovitun haastattelun. Niin tuossa vaiheessa puhelinyhteys katkesi ketken lähetyksen ja tämä tyyppi ei enää saanut uudelleen yhteyttä radio-ohjelmaan.

Yhdysvalloissa tapahtui myös vuonna 2010 poliittinen murha, kun USA:n presidenttien hallinnoissa aiemmin työskennellyt biologisten aseiden asiantuntija John P. Wheeler tapettiin CIA:n toimesta.

Wheeler kun sattui olemaan USA:n armeijan sekä hallinnon sisällä toimiva skalaariaseiden testauksen asiantuntija. Hän työskeneli myös aikanaan CIA:lle ja oli myös Vietnamin veteraaneja.


29. joulukuuta 2010 Wheeler oli lähdössä tapaamaan yhtä MITRE Corporationin (MIT) työntekijää, joka on yksiä armeijan suuria alihankkija yhtiöitä.

Wheeler ei kuitenkaan päässyt koskaan kohteeseensa.  Wheelerin murha kun taidettiin toteuttaa ns. myrkytyksellä, koska mies käyttäytyi erittäin sekavasti hieman ennen kuolemaansa ja käveli Washingtonissa parkkihallin sisällä sekavasti.

Hän ehti vielä sanoa virkailijalle haluavansa lämmitellä ennen pysäköimistä ja toisteli useasti, ettei ole humalassa. Lisäksi hän kertoi salkkunsa olevan varastettu. Häneltä kuitenkin puuttui tuossa tilanteessa kenkä jalasta, vaikka tuohon vuoden aikaan Washingtonissa oli kylmät ilmat. 

Muutama vuorokausi tämän jälkeen Wheelerin ruumis löytyi läheiseltä kaatopaikalta uudenvuoden iltana. Eli todennäköisesti CIA:n hitman odotti siihen asti, kunnes myrkky oli hoitanut homman ja hoiti sitten ruumiin lopulta kaatopaikalle.

Wheeler kun tiesi liikaa USA:n armeijan ja DARPA:n salaisista skalaariase-kokeista, niin sen takia hänet täytyi hiljentää ja tämä on ollut CIA:n tyyli kautta aikain. He tappavat myös heidänkin yksiköissään työskenteleviä yksiköitä, jos näitä yksiköitä aiotaan lakkauttaa.


Wheeler oli erikoisassistentti USA:n armeijan sisällä ja työskenteli ilmavoimille, Pentagonille, CIA:lle sekä USA:n armeijalle. 

Hänellä oli myös Hardvardin yliopiston lakimiestutkinto.

Hän toimi myös USA:n armeijalle sekä CIA:lle biologisten aseiden konsulttina ja oli kuolinpäivänään matkalla junalla Delawareen, jossa hänen kuului tavata kontakti, jonka työskenteli eräälle monikansalliselle yhtiölle.


Lähteet: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001249928.html

https://nwohavaintoja.blogspot.fi/2011/10/haarp-tositoimissa.html 

http://www.technologyreview.com/blog/arxiv/26773/

http://presscore.ca/2011/?p=1624

http://maestro.haarp.alaska.edu/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi

http://www.defense.gov/transcripts/transcript.aspx…

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do…

http://jimstonefreelance.com/fukushima.html
 
http://www.sgo.fi/Eiscat/kuvaus.php