http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, elokuuta 29, 2016

Saksan varaliittokansleri: TTIP-neuvottelut ovat kariutuneet


Saksan varaliittokansleri Sigmar Gabriel (kuvassa) on ilmoittanut, että USA:n ja EU:n väliset vapaakauppasopimusneuvottelut (TTIP) ovat kariutuneet. 

Yli 14:sta neuvottelun aikana eivät ne johtaneet missään vaiheessa siiten pisteeseen, että kaikki EU-maat olisivat olleet siihen tyytyväisiä.


Neljästoista neuvottelu pidettiin Brysselissä viime heinäkuussa ja saksan varaliittokansleri Gabrielin mukaan yksikään poliitikko ei uskalla myöntää jo neuvottelujen kariutuneen.

Ranskan presidentti Hollande sanoi jo aiemmin, ettei se tulisi hyväksymään sopimusta sen nykyisessä muodossaan missään vaiheessa.

Gabriel joka toimii myös saksan talousministerinä totesi vielä, että "Minun puolestani neuvottelut yhdysvaltojen kanssa ovat epäonnistuneet, vaikka kukaan ei sitä vielä uskalla myöntää".


Globalistit jäivät jälleen nuolemaan näppejään

Taas jälleen nähtiin pieni elävä esimerkki siitä, että valveutuneet EU-kansalaiset ovat suuressa joukossa paljon vahvempia kuin nämä salaisten neuvottelujen taakse piiloutuneet globalistit.

Vaikka TTIP-sopimuksen takana olevat rikollistahot hävisivät tämän erän ja ovat varmasti raivoissaan tästä tappiosta. Niin näillä rikkailla roistoilla on edelleen nuo Rockefeller Foundationin, Sorosin säätiöiden sekä Rothschildien pankkien miljardeilla rahoitetut eliitin ajatushautomot, jotka laitetaan 100 prosentin todennäköisyydellä juonimaan uusia lakeja, joilla nämä rikolliset tahot yrittävät jälleen murskata EU-maiden teollisuuden kilpailualat mennessään. 

Loppu TTIP-sopimukselle adressi keräsi jo vuosi sitten yli 3 miljoonaa allekirjoitusta, joten tätä internetin kansanvaltaa ei koskaan pidä aliarvioida ja sen massiivista vaikutusta.Kulttuurimarxismin aivopesussa yliopistoissa opetetaan, että globalismi olisi maailmanparantamista. Mutta se mitä se todellisuudessa on, on sitä että nämä kasvottomat suuryhtiöiden ja yksityisten pankkien edustajat istuvat salaisissa palavereissa ja neuvottelevat siitä, että miten saataisiin ryöstettyä muiden valtioiden varat ja instrastruktuuri heidän monikansallisten yhtiöidensä alle.

Aidolle globalistille ei kelpaa mikään muu kuin totaalinen maailmanvalta ja jokaikisen valtion täytyy olla näiden psykopaattien totaalissa kontrollissa.

He eivät anna armoa yhdellekään kansallisuudelle, koska jokainen kansallisidentiteetti nähdään uhaksi globalistien haluamalle uudelle maailmanjärjestykselle.

Vapaamuurariloosien takana vaikuttava globalistien pieni kerho haluaisi pystyttää lopulta yhden maailmanhallituksen, jota he yksin johtaisivat. 


Mutta jos maailman ihmisiltä kysyttäisiin, että haluaisivatko he maailmanhallitukseen mm. näiden yksityisten pankkien sukuja, jotka rahoittivat I ja II-maailmansodan, sekä rikastuivat niillä satoja miljardeja. 

Niin ei uskoisi, että ihmiskunta sallisi tällaisten murhanhimoisten ja kylmien psykopaattien astua johtamaan maailmanhallitusta. Mutta he johtavat jo tälläkin hetkellä salaista maailmanhallitusta, joka tunnetaan usealla eri nimellä. Se on tämä sama salaisista salaseuroista koostuvat joukko, joita tuolla ns. yläsarjassa vaikuttaa enää vain n. 300 miestä. Mistä myös on tullut tämä heidän yhden salaisen ajatushautomonsa Kolmensadanmiehen Komitea (The Committee of 300) nimi.

Lähteet: http://www.independent.co.uk/news/world/europe/ttip-trade-deal-agreement-failed-brexit-latest-news-eu-us-germany-vice-chancellor-a7213876.html

https://www.theguardian.com/business/2016/aug/29/eu-trade-negotiator-talks-down-ttip-failure-report-sigmar-gabriel  

http://www.telegraph.co.uk/business/2016/08/28/eus-ttip-trade-deal-with-the-us-has-collapsed-says-germany/