http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, elokuuta 18, 2016

Satanistinen rituaalimurha nauhalle CERN:ssä ?Sveitsissä sijaitsevassa Euroopan hiukkasfysiikan tutkimuskeskus CERN:n kampuksella sattui muutama päivä sitten outo välikohtaus, jossa yksi kampuksella asuva havahtui yöllä siihen, kun Cernin kampuksella sijaitsevan Shiva-patsaan eteen tuli druidikaavuissa olevia miehiä.


Tämän jälkeen nämä druidi-kaapuihin pukeutuneet miehet laskivat maahan jonkin naisen, joka selvästi taisi olla huumattu, koska ei kamppaillut vastaan.

Sitten yksi druidikaapuisista miehistä veti esiin jonkinlaisen teräaseen ja tökkäsi maassa maannutta naista tällä.

Tämän jälkeen videon kuvannut henkilö säikähti pahemman kerran ja juoksi paniikissa kerroksia ylemmäksi.

No nyt yllättäen tämä Suomen korruptoitunein ja fasistisin sanomalehti Helsingin-Sanomat äityi kirjoittamaan tästä näin;


Fysiikan huippulaboratorio tutkii kampuksellaan tehtyä valerituaalimurhaa – ”Voi antaa väärän kuvan tieteellisestä työstämme"

Eli koko rituaali oli vain valetta, jota ei annettu edes poliisille tutkittavaksi ?

Mielenkiintoista...

No seuraavaksi CERN tunnustaa, että rituaalissa näkyvillä miehillä on kaikilla kulkuluvat alueelle. Joten silloin se todistaa sen, että he olivat CERN:n kampuksella työskenteleviä tai opiskelevia henkilöitä.

Lisäksi CERN kertoo, että kyseinen video on kuvattu alueella ilman lupaa. Eikö CERN:n kampus sitten ole julkinen alue, jossa kuvaaminen on luonnollisesti sallittua kenelle tahansa, jolla on oikeudet liikkua CERN:n alueella.


CERN hiukkasfysiikan tutkimuskeskuksen pihalle pystytettiin aikanaan Intialaista Shiva-jumalaa esittävä patsas.

Shiva on hindulaisuuden kolminaisopin tuhoava jumala ja se on otettu tämän vuoksi CERN:n pihalle patsaaksi, koska se mitä CERN yrittää tehdä on tuhota maaplaneetan valohiukkasia tällä heidän rakentamallaan massiivisella hiukkaskiihdyttimellä.

Tämän vuoksi tällä Shiva patsaalla on  CERN:n pihalla on ollut alusta saakka täysin okkultistinen tarkoitusperä.
Oliko CERN:n rituaalimurha teekkaripila ? 


 

Jos nyt tätä CERN:n pihalla tapahtunutta asiaa tutkii jo järjellä, niin ei voisi kuvitella että oikeasti lähdettäisiin näin julkisella alueella harjoittamaan aitoja satanistisia ihmisuhrausrituaaleja. Koska silminnäkijöitä saattaisi olla paljon ja elämme kännykkäkameroiden aikakautta, jossa hyvin monella on laadukas kamerakännykkä käsien ulottuvilla.

Videon päivämäärä on vielä hieman hämärän peitossa, että oliko se 11.8.2016, koska tuolloin tämä 11. päivä on kyllä hyvin yleinen ihmisuhrausrituaalien päivämäärä okkultistisena numero 11:sta.

Silminnäkijän kuvaamalla videolla näkyy joukko druidi-pukuihin pukeutuneita miehiä. 

Druidit olivat pappisluokan jäseniä, joita roomalaisten tekstien perusteella esiintyi aikanaan mm. Britteinsaarilla ja Galliassa kelttiläisten väestöjen keskuudessa n. 2000 vuotta sitten.

Druidi-asuihin pukeutuvat ainakin Yhdysvalloissa joka vuoden heinäkuussa San Franciscon metsissä järjestettävän Bohemian Groven osallistuja, joihin ovat kuuluneet USA:n presidentit George W. Bush ja muuta virkamiesjohtoa Dick Cheney.

Joka vuonna tässä Bohemian Groven eliitin kesäleirillä tapahtuu tämä ihmisuhrausrituaali, jonka nimi on "Cremation of Care".


Tämä kuva on aito ja se on Bohemian Groven "Cremation of Care" ihmisuhrausrituaalista.

Kuvassa näkyvissä druidi-kaavuissa on tuolloista USA:n poliittista johtoa, joka oli vallassa 90-luvun puolessavälissä.

Teksasilainen Alex Jones onnistui vuonna 2000 näyttelemään teksasilaista miljonääriä ja sai näin järjestettyä itsensä tuonne eliitin kesäleirille, jonne edes yhdelläkään toimittajalla ei ole pääsyä, aivan kuin ei Bilderberg-ryhmän kokouksiin.

Kun Jones sitten myöhemmin tapasi erään Bohemian Groven konkarin David Gergenin, niin Gergen on kuin myrkyn niellyt siinä vaiheessa, kun Alex paljastaa kuvanneensa tuon ihmisuhrausrituaalin salaa videokameralleen, joka oli piilotettuna urheilukassiin.  

Tästä voi jo päätellä, että jos tuo Cremation of Care rituaali olisikin vain pelkkä nukella tehty näytelmä, niin olisiko silloin tämä David Gergen siitä raivostunut ja pelästynyt niin paljon tässä tilanteessa ? 

No ei tietenkään olisi ja koska Gergen tiesi kyllä, että tuli tässä kohtaa paljastuttua satanistiseen ihmisuhrausrituaaliin osallistujaksi. Niin tämän takia hän oli kuin myrkyn niellyt ja hänen reaktionsa on lopulta Alexille hyvin vihainen ja tuohtunut.

 

Se koira älähti, jonne ensimmäinen kalikka kalahti. Lähteet: http://www.hs.fi/ulkomaat/a1471412850163

 http://www.messynessychic.com/2016/05/25/bohemian-grove-the-secret-society-summer-camp/