http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, elokuuta 09, 2016

Hillary Clinton käy presidentinvaalikampanjaa piri päissään


USA:n presidentinvaalien ehdokas Hillary Clinton ei selviä presidentinvalien paineista ilman mieltä ja tajuntaa piristäviä huumeita, jonka voimalla käy nyt presidentinvaalikampanjaansa.

Vähän aikaa sitten rouva Clinton oli niin heikossa kunnossa, että hänet jouduttiin taluttamaan portaita ylös, koska rouva Clintonin voimat eivät riittäneet niiden kipuamiseen ylös.Hänellä on koko ajan mukana hänen henkilökohtainen lääkärinsä, jolla on aina myös vararuisku käytössä tarvittaessa, jolla voidaan tarpeen tullen pistää Hillaryyn lisää diazepamia.Clinton esiintyi jopa median edessä hyvin kummallisesti ja hänen silmänsä näytti aivan siltä, kuin rouva olisi vetänyt jotain psykedeelisiä aineita ennen tv-esiintymistä. Hänellä vaikutti myös olleen pienimuotoinen verihyytymä päässä, joka saattaa johtua tästä pitkäaikaisesta meta-amfetamiinin käytöstä.

Natsi-Saksan diktaattori Adolf Hitlerillä oli myös henkilökohtainen lääkäri, joka piikitti valtakunnanjohtajaan joka aamu annoksen juurikin meta-amfetamiinia.

Hillary Clintonin kohdalla hänen ikänsä on kyllä suurin kysymysmerkki siihen, että jos hänestä tulee USA:n tuleva presidentti, että mitenkä rouva Clintonin terveys kestää. Voi siis olla, että tämä sotahaukan terveys ei kestäisi koko tulevaa presidenttikautta ja tilalle jouduttaisiin valitsemaan silloin joku toinen sotahullu USA:n demokraateista.

Hillary Clintonin käyttämä diatsepaami-lääke on bentsoihin kuuluva rauhoittava, jota käytetään mm. paniikkihäiriön sekä unettomuudenkin hoitoon.

Lähteet: http://mvlehti.net/2016/08/09/demokraattien-presidenttiehdokas-hillary-clinton-esiintyy-huumeiden-voimalla/
  
RT, Twitter, Gateway Pundit, The Guardian