http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, elokuuta 08, 2016

2 kk sisällä 5 Clintonin poliittista vastustajaa tapettu mm. murhaamalla


Viimeisen 2 kk sisällä peräti 5 Hillary Clintonin poliittista vastustajaa on tapettu mm. murhaamalla.

YK:n entisenä presidenttinä toiminut John William Ashe oli määrä todistaa Hillary Clintonia vastaan oikeudenkäynnissä, mutta sattui kuolemaan vain muutamaa päivää ennen oikeudenkäyntiä 22. kesäkuuta, kun puntit sattuivat putoamaan niskan päälle kuolettavasti.

Seth Conrad Rich oli demokraattien puolella töissä ja hän oli puhunut FBI:lle Clintoneihin liittyvistä asioista, jotka olivat niin arkaluontoisia ettei niistä haluttu kertoa julkisuuteen. Rich joutui henkirikoksen uhriksi 8. heinäkuuta, mutta omituista tässä ryöstömurhaksi lavastetussa murhassa oli se, ettei ryöstäjille kuitenkaan kelvanneet lainkaan edes uhrin lompakko. Vaan kaikki uhrin arvo-omaisuus jätettiin surmapaikalle.

Mike Flynn taas toimi Breitbart Newsin uutistoimituksen puolella ja hän ehti vielä julkaista ennen kuolemaansa artikkelin, jossa käsiteltiin Clintoneiden Kiinalaisen yhdistyksen toimintaa. Flynn kuoli 23. kesäkuuta.

Victor Thorn taas oli Clintonien trilogian kirjoittanut kirjailija, jolla oli hyvin paljon sisäpiirin tietoja Clintoneiden toiminnasta. Hänet löydettiin ammuttuna kotinsa läheltä Pennsylvaniasta n. viikko sitten ja viranomaisten mukaan hän teki itsemurhan. Hän olisi täyttänyt 54 elokuuna 1. päivä.  

Shawn Lucas oli taas Sandersin kannattaja, joka toimi aktiivisesti DNC huijaus-skandaalissa toimittaen mm. asiakirjoja viranomaisille. Hänet löydettiin kuolleena kylpyammeesta 2. elokuuta. Hän oli myös Hillary Clinton aktivisti.Hillary Clintonilla on hyvin tiiviit yhteydet Rothschildeihin ja Rockefellereihin 

Hillary Clintonilla on erittäin tiiviit yhteydet maailman rikkaimpien Rothschildien ja Rockefellerien pankkisukujen edustajiin Evelyn de Rothschildiin sekä David Rockefelleriin.

Nämä pari edellämainittua pankkisukua kun ovat päättäneet aina sen, että kenestä tehdään USA:n tuleva presidentti, joten tässä suhteessa nyt nämä käynnissä olevat USA:n presidentinvaalit ovat enää pelkkää puhdasta kosmetiikkaa. 

Rockefellerit ja Rothschildit pelkäävät Donald Trumppia, koska Trump ei ole muutenkaan näiden massamurhia ja sotia rahoittavien miljardöörien mieleen.

Mutta kuitenkin Hillaryn poliittinen uskottavuus ja maine on ollut tällä hetkellä pääasia sille, ettei yksikään hänen poliittista uraa uhkaava tekijä saisi pilata hänen tulevaa presidenttiyttään. Joten sen vuoksi CIA on salamurhannut useita Clintonin poliittisia vastustajia, jottei Hillaryn valinta USA:n presidentiksi vain pääsisi lokaantumaan ja estymään.
Jos kerta nämä pari maailman rikkainta pankkisukua on jo päättänyt, että Hillarysta tulee seuraava USA:n presidentti ja maailman hulluin sotahaukka. Niin siinä tapauksessa Hillaryn poliittisen uran voisi pilata vain jonkin erittäin suuri ja poliittinen skandaali, joka voisi olla muutamien uusien vuodettujen sähköpostiviestien julkaiseminen ja tiettävästi Wikileaksin hallussa on vielä edelleen muutamia julkaisemattomia sähköposteja, joissa saattaisi olla tuon luokan poliittiseen skandaaliin ns. paukkuja.


Lähteet: http://mvlehti.net/2016/08/07/lead-attorney-in-anti-clinton-fraud-case-mysteriously-found-dead-video/