http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, elokuuta 20, 2016

Museovirasto kieltäytyy nostamasta 2500 vuotta vanhaa suomalaista toteemia ylös ?


Sukeltajat löysivät muutama päivä sitten Tohmajärveltä jopa yli 2500 vuotta vanhan toteemin. 

Löytöjen ikä saattaa olla jopa 2 471 vuotta, sillä tämä mitattiin jo radiohiiliajoituksella otetulla näytteellä Uppsalan yliopistossa.


Vedestä löytyi ruuhi, joka voi olla yli 2000 vuotta vanha.


Huhut kertovat jo, että Museovirasto kieltäytyy nostamasta toteemipaalua vedestä ylös ?

Suomenruotsalaisten säätiöiden hallitsema Suomen Museovirasto on aina totellut isäntiensä määräyksiä, että mitä muinaislöytöjä mm. saa nostaa vaikka vedestä ylös ja mitä taas ei.

Nyt Museovirastossa sovittiin, että jos löydös ajoittuu esihistorialliselle ajalle, otamme sen kesän tarkastusohjelmaan, vastasi Museoviraston intendentti.


Toteemipaalun löytänyt kenttätutkimusryhmä toimii meriarkeologi Harry Alopaeuksen johdolla. Sukeltajat jotka tekivät löydön olivat Helsingin Urheilusukeltajat ja Sukellusseura H2O.

Kyseessä on vanhimmat Suomesta löytyneet vedenalaiset muinaislöydöt ja jos Museovirasto nyt kieltäytyy tätä toteemipaalua nostamasta tuolta vedestä ylös, niin se on osoitus siitä, että koko Suomen Museovirasto on väärissä käsissä.


Kyseessä kun on kuitenkin täysin julkinen organisaatio, jonka toiminnasta nyt voi jokainen Suomalainen antaa heille palautetta. 


Tämä rikas suomenruotsalainen eliitti säätiöineen ei millään haluaisi, että Suomalaiset alkaisivat tuntea itsensä erityiseksi ja Euroopan alkuperäisimmäksi kansaksi, mitä Suomalaiset todellisuudessa ovat.


Tästä syystä Suomalaisten alkuperä onkin ollut aina hyvin kiistanalainen asia


Kun Suomen kieli on täysin alkuperäinen kieli, joka ei pohjaudu mistään muusta kielestä. Mutta tämäkin asia ollaan salattu kielitutkimuksessa, ettei vaan Suomalaiset alkaisi tuntemaan ylpeyttä kielestään ja kulttuuristaan.


Tämä Suomalaisen väestön, kulttuurin ja kielen halveksunnalla on pitkät juuret, jotka ulottuvat aina Ruotsin valta-aikaan.
Suomenruotsalaisten syntyhistoria


Birger Jaarli teki sotaretken hämäläisiä vastaan ja kyseinen sotaretki ajoittui vuosille 1249-1250. Tämä oli jo arviolta toinen ristiretki Suomeen.

Näiden Ruotsin ristiretkien seurauksena aloitettiin Hämeen linnan rakentaminen ja Ruotsinkielinen väestö siirtyi lopulta asuttamaan Suomen rannikkoa ensimmäisen ja toisen ristiretken aikoihin ja heistä syntyi ajan saatossa suomenruotsalaiset. Tästä tulee myös tämä sanonta rantaruotsalaiset, koska heillä on edelleen hallussaan suurin osa Suomen merenrantatonteista rannikko-alueilla.Valtataistelut Suomen ja Ruotsin välillä 


Jo 1440 tanskalaiset kutsuivat Kristoffer Baijerilaisen maahan ja hänet julistettiin kuninkaaksi. Ruotsissa käytiin jo tuolloin neuvotteluja tunnustamisen ehdoista. Kaarle Knuutinpoika siirtyi tuona vuonna Suomeen ja otti hallintaansa Turun ja Kasteholman linnat luvaten luopua valtionhoitajan asemasta, mikäli saisi koko Suomen läänikseen. Lopulta tämä toteutui Ahvenanmaata lukuunottamatta. 


Tilanne muuttui kuitenkin melko pian, kun Kaarle joutui tyytymään pelkästään Viipurin linnalääniin. Turku palasi kuninkaan alaisen voudin valtaan ja Kuninkaan tarkoitus oli ehkäistä yhtenäisen Suomen syntyminen.


1500-luvun talonpoikaislevottomuudet ja Nuijasota


Ruotsin valtakaudella Suomalaia verotettiin paljon ankarammin, kuin Ruotsalaisia. Erityisesti Kustaa Vaasan hallintokaudella verotus oli niin kovaa, että sitä syntyi lopulta talonpoikaislevottomuuksia ja sen huipentuma oli lopulta nuijasota, joka käytiin vuosina 1596-1597. 

Nuijasota päättyi lopulta verisesti, kun suomenruotsalaisen Aateliston armeija sekä suomenruotsalaiset talonpojat kukistivat nuijin, keihäin ja jousin aseistetut pohjalaiset ja savolaiset talonpojat.  Tämä oli jo eräänlaista Suomen sisällissodan alkulämmittelyä 1500-luvulla.


Kapina suuntautui Suomessa valtaa käyttänyttä rikasta aatelistoa vastaan, jotka riistivät talonpojilta noina ankarina katovuosina.


Nuijasodassa kuolleiden määrän arvioidaan olevan jopa yli 11 000.
Lopulta Ruotsi menettää Suomen Suomen sota käytiin vuonna 1808-1809, jolloin Venäjän ja Ruotsin välillä käytiin sota, jonka Ruotsi lopulta hävisi. 

Tämän sodan seurauksena Ruotsi menetti Suomen, joka siirtyi Venäjän suuriruhtinaskunnan haltuun.


Tämä aiheutti Ruotsin eliitille suunnattoman katkeruuden ja varsinkin Ahvenanmaan menettäminen samalla lisäsi tuota heidän katkeruuttaan.


Nyt tuo alistettu Suomen kansa ei ollut enää Ruotsin kuninkaan alistettavana, vaan tätä alistamista alkoivatkin harjoittamaan suomenruotsalainen eliitti.


Tästä johtuen nämä Ruotsin vallan aikainen Suomenruotsalainen rikas aatelisto sukuineen, ei ole vieläkään onnistunut tuhlaamaan noita Ruotsin valtakauden aikana ryövättyä omaisuuttaan. Vaan se on edelleen pysynyt näiden sukujen hallussa.Suomalaiset joutuivat taistelemaan vielä noiden seuraavienkin useiden satojen vuosien aikana omien oikeuksiensa puolesta, kuten oman kielen. Mutta tämä toteutui vasta useita satoja vuosia myöhemmin, jolloin nämä svekomaanit joutuivat lopulta perääntymään.


On silti uskomatonta, että miten 5,3 % suuruinen vähemmistö voi edelleen määrätä Suomessa ja saada mm. opetusministeriön siirtämällä pakkoruotsin jo 6-luokkalaisten opetussuunnitelmaan.


Eduskunnassa ei kuitenkaan Suomenruotsalaisten osuus ole niin suuri, että he voisivat täällä alkaa diktaattoria leikkimään.


Mutta tämä rikkaan Suomenruotsalaisen eliitin fasistinen ylemmyydentunne on peräisin noilta Ruotsin valtakausilta.


Esimerkiksi pääkaupunkiseudulla Suomenruotsalaiset miehet tienaavat keskimäärin 17 % enemmän kuin suomenkieliset miehet.


Mutta Helsingissä sijaitsevissa arvokiinteistöissä on huhujen mukaan yli 70 % rikkaiden Suomenruotsalaisten sukujen käsissä.


Lakimiehinä, lääkäreinä ja yritysjohtajinakin suomenruotsalaisia on 5,46 % suurempi määrä kuin suomalaisia väestöryhmään suhteutettuna. Kultalusikka on siis jäänyt pysyvästi tämän pienen vähemmistön suuhun, mutta heidän yli-valtansa on kuitenkin fakta, josta ei korruptoituneessa valtamediassakaan oikein haluta puhua.
Museoviraston pitäisi edustaa suomalaisia, eikä suomenruotsalaisia


No nyt kun mennään sitten tähän itse ydinasiaan, että Museoviraston ei kuulu olla näiden rikkaiden suomenruotsalaisten sukujen palveluksessa. 


Koska nämä rikkaat suomenruotsalaiset fasistisuvut säätiöineen eivät halua, että Museovirasto parantaa Suomen kansan itsetuntoa näillä todella arvokkailla muinaisarkeologisilla löydöksillä. Kun eivät nämä yli 2400 vuotta vanhat ruuhet nyt kuitenkaan suomenruotsalaisille kuulu. 


Niin jätetään ne sitten mielummin toteemipaaluja myöten mielummin nostamatta ja väheksytään niitä.


Tässä Museovirastoa rahoittavien fasistisukujen säätiöiden toiminnassa ei ole mistään muusta kyse kuin Suomen kulttuurihistoriaan kohdistuvasta kateudesta, jota tämä rikas suomenruotsalainen eliitti kokee.


Ei pidä unohtaa sitä, että Museovirasto kieltäytyy myös avaamasta 1918 sisällissodan joukkohautoja, koska sieltä löytyisi sellainen kasa suomalaisten ruumiita, että siinä Stalinin vainotkin jäisivät toiseksi. 


Joten tästä syystä Museoviraston hallinta on näiden suomenruotsalaisten fasistisukujen omistamien säätiöiden piirissä. Jotka ovat juuri näitä samoja fasistisukuja, jotka rahoittivat ja organisoivat suomen kansanmurhaa 1918 sisällissodassa.


Museovirasto on kuitenkin nyt ilmoittanut tutkivansa Tohmajärven löytöä tarkemmin syyskuussa.


Museoviraston yhteystiedot löytyvät täältä: http://www.nba.fi/fi/ajankohtaista/toimipisteet_ja_yhteystiedot
Lähde: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001243114.html


http://www.hs.fi/kotimaa/a1471582965624