http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, elokuuta 19, 2016

Bohemian Groven karmea historia




Yhdysvaltain Kalifornian osavaltiossa sijaitsevassa San Franciscossa keskellä metsää suljetulla alueella on järjestetty aina vuodesta 1872 lähtien maailman poliittisen ja liike-elämän huippujen salainen kesäleiri. 

Sinne on aina joka vuoden heinäkuussa kokoontunut tämä eliitin satanisteista koostuva siipi, joka myös aina näiden tapaamisten yhteydessä murhaavat alaikäisiä lapsia satanistisissa rituaaleissaan.



San Franciscossa katoaa yleensä vuosittain aina alaikäisiä lapsia ja erään 10-vuotiaan Kevin Andrew Collinsin huhutaan päätyneen lopulta 1984 Heinäkuussa järjestetyn Bohemian Groven lapsiuhriksi. 

10-vuotias Collins katosi San Franciscossa 10. helmikuuta 1984 Hän oli normaalisti tulossa noihin aikoihin koulunsa koripallo harjoituksista 18:10-18.30 aikoihin. Mutta hänen isoveljensä ei löytänytkään häntä mistään.


Viimeinen havainto Kevinistä oli n. 19:55 aikoihin Oak Streetin ja Masonic Avenuen kulmassa odottamassa bussia numero 43. Silminnäkijä kertoi kuinka hän näki hänet puhumassa jonkin vaaleahiuksisen miehen kanssa, jonka jälkeen hänestä ei ole enää havaintoja.

Kevin asui vain n. 1,2 mailin päässä kotoaan, joka sijaitsi Western Additionin lähistöllä.


San Franciscolainen Peter Alexander Chernoff väittää todistaneensa lukuisia lapsien rituaalimurhia Bohemian Groven alueella ja hänen mukaansa näiden joka vuonna siellä murhattujen lasten joukkohautoja löytyy alueelta. 


Tämä mustavalkoisen kuvan väitetään olevan vuodelta 1909, joka on otettu Bohemian Groven aikana. 

Kuvassa näkyy kun tummaihoista alaikäistä poikaa ollaan kuljettamassa rituaalimurhattavaksi.


Tässä taas on käynnissä hirttäjäiset ja mustavalkokuvan perusteella kuva on noilta samoilta vuosilta myös.


Tämä kuva on vuodelta 1991, jossa silloinen Saksan liittokansleri Helmut Schmidt pitää puhettaan.

Hän kirjoitti myöhemmin Bohemian Grovesta muistelmissaan Menschen und Mächte. Tuossa kirjassa Schmidt kertoo Saksassa myös olleen samanlaisia rituaaleja, mutta suosikikseen hän kuitenkin kertoo Bohemian Groven. 


Bohemian Groven ihmisuhri-rituaalien jumala Moolok

Bohemian Grovessa ehkä salatuin asia mitä siellä pidettäviin lastenuhrausrituaaleihin tulee, on niiden jumala Moolok tai Molok, joka tulee Israelin alueella Vanhan Testamentin aikana palvotusta foinikialaisesta jumalasta. 



Tämä Wikipedistakin löytyvä kuva Molokista ei jätä ketään kylmäksi.



Ainoastaan Bohemian Grovessa tämä okkultistinen Molok-jumala on muutettu isoksi pöllöksi, mutta sen tarkoitus on edelleen sama. 

Molok patsas toimii lapsiuhrien satanististen rituaalimurhien alttarina.



Mutta Wikileaks-vuodot saivat tämän vuoden alussa vielä selville, että Hillary Clintonin vuodetuissa sähköposteissa itse Hillary oli lähettänyt 29. elokuuta 2009 sähköpostiviestin Valkoisen Talon eläkkeellä olevalle virkamiehelle W. Lewis Amselemille, jolle oli todennut lopulta uhrata takapihalleen kanan Molokille.