http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, elokuuta 21, 2016

CIA:n ex-johtaja puhui tv:ssä Venäläisten, Iranilaisten ja Assadin tappamisestaCIA:n ent. johtaja Mike Morell oli vähän aikaa sitten toimittaja Charlie Rosen vieraana. Tuossa ohjelmassa Morell kertoi suoraan, kuinka hän haluaisi päästä murhaamaan Syyrian presidentti Assadin pudottamalla hänen lentokoneensa.

Lisäksi tähän perään hän lisäsi, ettei hän ole tässä yllyttämässä Assadin salamurha-hanketta.

Tähän perään Morell totesi, että haluaa pelotella Assadia ja antaa sellaisen kuvan, että me olemme hänen perässään.

Meinaako Morell, että hänen ja CIA:n pommi Assadin koneessa säästäisi Assadin hengen ja vain pelottelisi häntä ? 

Tästä näette sen, että minkälaisia murhanhimoisia psykopaatteja Pentagonissa työskentelee mm. CIA:n johdossa. 

    Kuvassa CIA:n ent. johtaja Mike Morell.

Psykopaatit ovat taitavia valehtelijoita, jotka pystyvät luonnollisesti valehtelemaan asioita kylmällä pokerilla. Koska psykopaateilta puuttuu täysin kaikki empatiakyky.

Lisäksi Morell puhui siitä, kuinka USA:n hyökätessä Irakiin, Iranilaiset aseistivat Irakin shiiamuslimeja, jotka taas tappoivat USA:n sotilaita. Tästä nyt Morell haluaisi laittaa Iranilaiset ja Venäläiset maksamaan kovaa hintaa Syyriassa.

Tähän sitten toimittaja lisäsi, että "tarkoitatko Venäläisten tappamista", johon Morell vastasi, että "kyllä tarkoitan".

Ex CIA:n johtaja Morell siis paljasti jo tässä suoraan sen, että kuinka Syyrian on tarkoitus olla III-maailmansodan lähtölaukaus. Koska siellä on jo Venäjän joukot operoimassa tälläkin hetkellä.

Venäjän joukot taistelevat hallintonsa mukaan siellä taistelevia kapinallisia vastaan, kun taas USA:n hallinto on koko ajan tukenut Syyrian kapinallisia, ISIS:stä jne. Mutta on yrittänyt pitää julkisuudessa kokoajan sellaista harhakuvaa, että USA:n armeija taistelisi ISIS:stä vastaan.Bashar al-Assad on ollut onnekas lukuisten CIA:n salamurhayritysten edessä 

Syyrian presidentti Bashar al-Assad (kuvassa) on ollut todella onnekas näiden lukuisten CIA:n yrittämien salamurhayritysten edessä. Koska häntä ei olla onnistuttu vieläkään nitistämään niillä.

Assadia on yritetty murhata vain sen vuoksi, koska hän ei salli sitä, että Syyrian keskuspankkitoiminta siirrettäisiin Rothschild pankkisuvun käsiin. Sillä tähän koko Syyrian sota perustuu.

Sillä Syyrian sisällissotaa ei olisi muuten tullut, ellei Assadin hallinto olisi taistellut keskuspankkinsa yksityistämistä vastaan. 

Tästä oli ensimmäisenä seurauksena CIA:n lukuisat epäonnistuneet murhayritykset, jonka jälkeen sitten Pentagon ja Rothschildien säätiöt alkoivat välittömästi rahoittamaan Syyrian kapinallisjoukkoja ja saivat lopulta siellä aikaan toivomansa sisällissodan.

Tästä sitten seurasi tuo länsimediassa aloitettu voimakas propaganda-kampanja, jonka aikana Syyrian presidentti Assadia syyllistettiin mm. murhaaja diktaattoriksi, joka tappaa oman maansa siviilejä.

Sitten seurasi vielä tuo 2013 vuoden lopussa tehty isku Syyrialaisia siviilejä vastaan kemiallisilla aseilla, josta syytettiin Assadia. Vaikka iskun tekivät kuitenkin kapinalliset itse Pentagonin avustuksella.


Iranin keskuspankki ei kuulu vieläkään Rothschildien pankkisuvulle

Tämä ex CIA:n johtaja Morellin into päästä tappamaan Iranilaisia johtuu täysin siitä, että myös Iranin keskuspankki on vieläkin itsenäinen pankki, jota nämä Rothschildien pankkisuvun liskomiehet eivät ole vielä onnistuneet kaappaamaan itselleen.


Rothschildit operoivat geopolitiikan kentällä kuin käärmeet.


Ensin he luikertelevat sinne missä heidän vihollisensa ovat ja tämän jälkeen iskevät ensimmäisen hyökkäyksen. 


Ensimmäinen hyökkäys alkaa vasta sen jälkeen, kun jokin valtionjohtaja on kieltäytynyt luovuttamasta keskuspankkiaan näiden verenimijöiden haltuun.


Kieltäytymisestä seuraa välittömästi toimeksianto tuon valtionjohtajan salamurhasta, jonka saa tehtäväkseen CIA.


Mutta jos tämän valtionpäämiehen salamurhaoperaatiot eivät mene nappiin, niin sitten siirrytään joko proxy-sodan (sisällissota) kaltaisen tai USA:n armeijan hyökkäyksen kohdalle, jolla sitten lopulta Rothschildit saavat lopulta haluamansa. Eli ottavat tuon maan keskuspankkijärjestelmän haltuunsa ja yksityistävät sen vain oman liiketoimintansa ylle.
Pentagonissa on suunnitelma Iraniin hyökkäykselle jo olemassa


Pentagonissa on jo valmiina suunnitelma Iraniin hyökkäykselle, johon  USA:n hallinto toivoisi myös Naton apua. Mutta Natoa ei tähän sotilasoperaatioon saada mukaan ilman, ettei siihen olla ensin ärsytetty Venäjää mukaan.

Tästä syystä CIA:n tavoitteena olisi saada myös samalla sotilaallinen konflikti Venäjän ja Nato-maiden välille, jonka aikana sitten käynnistäisivät myös sotatoimet Irania vastaan.


Syyria toimisi tämän suuremman sotilaallisen konfliktin alkulämmittelynä, koska Venäjän armeija on jo tällä hetkellä Syyriassa pommittamassa kapinallisten ISIS-joukkojen tukikohtia.


USA:n armeijan kenraalit haluaisivat Syyriassa saada aikaan sen sotilaallisen soidintanssikutsun, jonka se voisi esittää Iranille ja Venäjälle Syyrian sisällissodan keskellä.Mutta myös Euroopassa CIA:lla on suunnitelmissa luoda lisää kaaosta mm. saada jossain kohtaa vielä tämä George Soroksen etninen palkka-armeija tositoimiin murhaamaan Eurooppalaisia ja aiheuttamaan kaaosta. Jolla sitten saataisiin yllytettyä EU-maiden armeijat Syyrian kentälle. 


Tämä on neokonservatiiviselta eliitiltä erittäin kiero juoni, jossa heille ei yhdenkään Eurooppalaisen siviilin henki paina vaakakupissa paskan vertaa.


Suursijoittaja Soroshan on aina todennut, että "silloin kun näette kaduilla vuodatettavan verta, niin on aika sijoittaa".


Nämä herrat tekevät massamurhilla ja sodilla bisnestä, joka on heille todella voittoisaa liiketoimintaa.


Rothschildit ovat jo aiemmin rahoittaneet I:n ja II:n maailmansodan kumpiakin osapuolia. Jopa Suomen talvisotakin käytiin Rothschildien pankkisuvulta lainaamilla rahoilla. Mutta hävityn sodan sotakorvaukset taas eivät menneet Neuvostoliitolle, vaan ne menivät Rothschildien pankkisuvun taskuun kaikkine korkoineen.


Suomella oli kuitenkin tuuria siinä, ettei tätä maata miehitetty tuon Venäjää vastaan käydyn sodan jälkeen. Mikä saattoi jopa olla salainen sopimus siitä, että Karjala annettiin sotakorvauksina Venäjälle.