http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, elokuuta 21, 2016

Jussi Niinistö (ps.) ja Sampo Terho (ps.) juoksivat Suomi Ensin haastattelijaa karkuunSuomi Ensin -kansanliikkeen aktiivi Marco de Witt oli eilen Lahden torilla paikalla, kun sinne olivat kokoontuneet Perussuomalaisten väki omaan tori tapahtumaansa.


Vielä ennen Suomi Ensin -kansanliikkeen aktiivin ilmaantumista paikalle Sampo Terholla oli vielä hymy herkässä.

  Tässä juoksee Wittiä karkuun eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho (ps.)

Witt ehti jututtaa paikalla aina Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soinia. Mutta sitten kun yleisöstä MV-lehden logolla varustetulla lippiksella varustautunut Witt kohtasi puolustusministeri Jussi Niinistön (ps.) sekä eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terhon (ps.). Niin kumpikin heistä otti jalat alle ja juoksi karkuun.

 Tässä juoksee puolustusministeri Jussi Niinistö nakkisuojaan. Ettei vaan tarvitsisi vastata valveutuneiden
  Suomen kansalaisten kysymyksiin ja vaarantaa omaa poliittista uraa mahdollisilla väärillä vastauksilla.   

Tässä siis näemme sen, että minkälaisia pelkureita meillä istuu nykyisessä Suomen hallituksessa. Koska he pelkäävät Suomen heränneitä ja valveutuneita kansalaisia.

MV-lehti myös nähdään tuon poliittisen eliitin sisällä eräänlaisena punaisena vaatteena, jota yritetään välttää viimeiseen asti, ettei vaan oma poliittinen korrektius tahriintuisi.

Perussuomalaisten puolueen väki edustaa näissä toritapahtumissa Perussuomalaisia ja nämä karkuun juoksut kyllä kuvastavat Perussuomalaisten nykyisen meiningin todella hyvin.

Mutta aina ennen vaaleja kyllä ollaan olevinaan niin kansan puolella ja populismi (kansansuosion tavoittelu) on joka vuonna vaalien alla Persujen päämäärä, jolla he aina aina uudelleen ratsastavat eduskuntaan.

Vaikka kyseessä onkin jo ns. hallituspuolue, niin silloin kun Perussuomalaiset toimi vielä oppositiossa, niin se oli tuolloin täysin aito valeoppositio.

Nämä valeopposition puolueet toimivat mm. CIA:n sekä George Soroksen NGO-järjestöille kaavailulla rahoituksella.

Näiden puolueiden on tarkoitus antaa kansalaisilleen valheellinen kuva heidän toiminnasta. Mutta Perussuomalaistenkin todellinen puoli on noussut vasta sen jälkeen esiin, kun he pääsivät mukaan Suomen hallitukseen. Koska tämän jälkeen takki kääntyi pysyvästi toiseen suuntaan.

Valeoppositiota Perussuomalaisissa ei ole missään vaiheessa johtanut puheenjohtaja Soini, vaan valeoppositio on aina ollut CIA:n määräysvallan alla toimiva kontrolloitu oppositio.

Perussuomalaiset on valeoppositio siitäkin huolimatta, vaikka se ei kuulu nykyisen Suomen hallinnon oppositioon.


Tämä kun muutama viikko sitten Perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkysen nettikirjoituksesta järjestettiin poliisitutkinta. Hän ei tuossa nettikirjoituksessaan todennut kuin vain sen, että "Islam on vaaraksi Suomen turvallisuudelle".

Perussuomalaiset on aina varsinkin vaalien alla esittävinään maahanmuuttokriittistä puoluetta. Mutta vaalien jälkeen tämän valeoppositiopuolueen sisällä kaikki maahanmuuttoon kohdistunut kritiikki ei ole sallittua.

Näin ollen Perussuomalaiset ovat jokainen vuosi huijanneet äänestäjiään, joista suurin osa on ollut maahanmuuttokriittisiä suomalaisia.

Ruotsissa Perussuomalaia vastaava valeoppositio on taas Ruotsidemokraatit (Sverigedemokraterna), joka ratsastaa samanlaisella kansanpopulismilla kuin Persutkin. Mutta tätä Ruotsinkin tällä hetkellä galluppien mukaan suosituimmassa puolueessa rahoitusta tulee paljon CIA:n sekä Soroksen säätiöiltä.

Ja aina silloin kun Soroksen likaisilla rahoilla rahoitetaan jotain valeopposition puolueita, niin näiden puolueiden toimintaan sisältyy silloin aina ehtoja. 

Perussuomalaisten kohdalla nuo salaiset ehdot olivat mm. tämän maahanmuuttokriittisen äänen vaientaminen. Joka tapahtui vasta siinä vaiheessa, kun Perussuomalaiset pääsivät hallitukseen.


Lähteet: http://mvlehti.net/2016/08/20/persuministerit-juoksivat-pakoon-suomi-ensin-haastattelijaa-video/

http://yle.fi/uutiset/perussuomalaisten_sebastian_tynkkysen_kirjoituksista_esitutkinta/9079581