http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, elokuuta 14, 2016

Facebookin uusi sensuurikeino jäädytetty julkaisunappiTiesittekö että Facebook on ottanut jo käyttöönsä ns. julkaisunapin jäädytysominaisuuden käyttöönsä. Se toimii sillä tavalla, että jos vaikka syötät jotain kiellettyjä sanoja kuten vaikka "sionisti" jne. Niin Facebookin algoritmit tunnistavat nuo kielletyt sanat automaattisesti.

Lisäksi myös Facebookilla on myös ihmisiä palkattu sensoreiksi, joiden tehtävänä on valvoa tiettyjen mm. toisinajattelijoiden Facebook kirjoituksia. 

Facebook julkaisunapin lukitus toimii sitten niin, että jos olet jo kirjoittamassa jotain päivitystä, vaikka tätä jota eilen olin kirjoittamassa Ylen johdosta, joka sikailee veronmaksajien rahoilla Rion olympialaisissa. Sitten kun yrität julkaista tuon päivityksen, niin julkaise-nappi onkin lukittu.

Mutta tämän onneksi vielä pystyy kiertämään mm. Tor-selaimella, jota kannatta käyttää enemmin kuin näitä Mozilla Firefoxeja.

Tor-selain toimii niin, että se eroaa näistä tavallisista selaimista sillä perusteella, että sillä pystyt suojaamaan henkilöllisyytesi ja identiteettisi verkossa. Mutta taas Tor-selaimen ominaisuuksia on myös se, että sillä et taas voi käyttää Googlea, koska Tor-selaimella on oma hakukoneensa, jolla pystyt myös hakemaan hakutuloksia anonyymisti.

  
Mikäli tämä teknokraattinen Orwelilainen kehitys saa jatkua edelleen, koska valtaosa ihmisistä on edelleen niin unessa, etteivät he huomaa tämän kehityksen vievän meitä kohti totaalitaarista valvontayhteiskuntaa. Niin lopulta Facebookista voi muodostua totaalitaarinen ajatusrikoksia valvova sosiaalinen media.

Ajatusrikokset kun tunnetaan jo vihapuheina, joista voidaan suomenkin oikeusjärjestelmän ja lain mukaan tuomita enimmälleen 2 vuodeksi vankilaan. Eli sananvapauden käyttämisestä internetissä voi joutua linnaan, vaikka tosin CIA ja useat sotilastiedustelu-tahot ovat jo murhanneet lukuisia ihmisiä samasta syystä, mutta tekevät nämä operaatiot salaisesti mm. myrkyttämällä, jolloin ei jää jälkiä, jos kuolinsyy tutkinta jätetään tekemättä rikollisesti.

Mutta se mitä ihmiset eivät tiedä, että Facebookin alkuperäinen tarkoitus oli toimia CIA:n ja NSA:n kaltaisten urkintakoneistojen näkymättömänä oikeana kätenä. Joten kun saatiin ihmiset Facebook-riippuvaisiksi, niin tämä on samalla myös ajanut eteepäin tietoisuuden evoluutiota huimalla voimalla. 

NSA ja CIA:n johto sekä tämä muu globalistien eliitti kuvittelee, että se voisi edistää Facebookin ja Twitterin kaltaisten sovellusten avulla omaa pimeää ja satanistista agendaa. Mutta todellisuudessa tämä sosiaalinen media edistää paljon enemmän tätä tietoisuuden evoluutiota tietoisuuden valon puolelta.

Näin ollen teknokratian sisällä käydään koko ajan tätä pimeän ja valon välistä taistelua. 

Varjon puoli haluaisi käyttää ihmiskunnan orjuuttamiseen ja alistamiseen tätä teknologiaa, kun taas valon puoli haluaisi käyttää sen henkisen kehityksen ja tietoisuuden evoluution kehitykseen. Tästä on pohjimmiltaan kysymys. 


Esim. USA:n hallinnon toimintaa kun katsoo, niin näkee selvästi kuinka siellä valtaosa vallassa olevista henkilöistä toimivat varjon puolelta. Mutta Donald Trump esimerkiksi edustaa jo valon puolta, toisin kuin Hillary Clinton, joka on täysi noita ja satanisti.

Mutta ikävä totuus kuitenkin on, että vaikka Trumpista tulisi seuraava USA:n presidentti. Niin hän joutuisi toimimaan Rothschildien, Rockefellerien ja Soroksen nukkena ja jos hän ei noudattaisi heidän sota/liikkeellepano käskyjä, niin muuten tulisi CIA:n noutaja (palkkamurhaaja/hitman).

Ne ihmiset jotka luulevat, että USA:n presidentillä olisi oikeasti henkilökohtaista valtaa vaikuttaa vaikka vetämällä lähi-idästä sotajoukot pois ovat idiootteja. 

USA:n presidentti on pelkkä sätkynukke, jota suuret monikansalliset mm. aseteollisuuden yhtiöt ja maailman rikkaimpien pankkisukujen edustajat vetävät naruista.

Planeetta maa on elämänkokeiluplaneetta

Tämä planeetta maa jossa elämme on elämänkokeiluplaneetta, jossa jokaisella täällä elävällä sielulla on vapaa tahto. Mutta se kuitenkin vaikuttaa syyn ja seurauksen lain kautta, jolloin jokainen sielu on vastuussa tekemisistään ja tehdessään karmaa, joutuu myös maksamaan sen myöhemmin takaisin.

Mutta yksiä suurimpia universaaleja ja kosmisia rikoksia on se, että aletaan rajoittamaan yksilön vapautta. Eli aletaan määräämään ihmisiä, että he eivät saisikaan käyttää tuota vapaata tahtoaan täällä, joka on kuitenkin universaali laki, johon tämänkin planeetta Telluksen jokainen ihminen on oikeutettu.

Viime vuosina on useita kertoja julkaistu tällainen tilasto, jossa mitattiin että mikä maa täällä mm. Euroopassa on eniten holhottu maa. Niin arvatkaas mikä maa voitti ? 


Vaikka Suomi on tilastollisesti Euroopan älykkäin maa, niin miksi Euroopan älykkäintä kansaa täytyy holhota entistäkin ankarammin?


Holhous on aina merkki holhoojan huonosta itsetunnosta ja tässä tapauksessa Suomen holhoojat istuvat näissä eliitin salaisissa ajatushautomoissa. Heitä ovat mm. ent. Nokian johtaja Jorma Ollila, joka ajaa tälläkin hetkellä Suomeen autojen seurantalaitteita. 

Ollila totesi n. vuosi sitten, että "eihän tässä seurata niitä ihmisiä, vaan niitä autoja". Mutta liikkuvatko autot itsekseen ? 

Maailman salainen eliitti joka kannattaa avoimesti totaalitarismiin ja feodalismiin siirtymistä, on ylentänyt itsensä tavallisten ihmisten yläpuolelle ja pitävät itseään muihin ihmisiin verrattuna ylivertaisena.

Tämä syy sille äärimmäiselle ylimielisyydelle ja agroganttiudelle tulee ihan heidän DNA-perimälinjasta, joka ei alunperin ollut ihmisestä lähtöisin. Heidän esi-isänsä kun olivat liskoja muistuttava avaruusrotu, joita eli vielä muinaisen Egyptin aikoihin.

Eli jos jollain Hillary Clintonillakin on geneettisesti sama verilinja, jonka geneettinen perimälinja perustuu reptilian DNA:han (liskot). Niin hän silloin myös muodostaa samanlaisen personallisuuden kuin mitä nämä liskot muutenkin edustavat. Eli haluavat aina orjuuttaa, alistaa ja hallita sekä olla vallassa. He ovat psykopaatteja, joilta puuttuu kaikki empatiakyky.

Todellisuudessa tämä täällä planeetta maan sisällä käynnissä oleva sota ei ole terrorisminvastaista sotaa. Vaan se on liskojenvastainen sota, jota käydään todellisuudessa näiden reptilian DNA:n omaavien psykopaattien ja heränneiden ihmisten välillä. 

Muu ihmiskunta valitettavasti nukkuu vielä tietoisuuden unessa, jolloin he eivät näe tämän kaiken läpi vielä toistaiseksi, koska ovat vielä kollektiivisessa unessa. He ovat näitä ihmisiä, jotka mm. nauravat kaikille niille ihmisille, jotka uskaltavat puhua näistä asioista niiden oikeilla nimillä.

Planeetta maassa kun vaikuttaa edelleen langenneen henkiolento Luciferin kirous. 

Luciferhan kuului vielä n. yli 13 000 vuotta sitten valon puolelle, mutta lankesi ja hänet karkoitettiin sieltä puolelta. Jonka jälkeen hän julistautui freelanceriksi ja siirtyi pimeyden leiriin.

Vapaamuurarit palvovat salaisissa ja satanistisissa rituaaleissaan juuri Luciferia. Nämä rituaalit sekä niiden salat paljastuvat vasta 32-asteen jälkeen kaikille muille vapaamuurariveljille.

Mutta myös muinaiset Temppeliritarit palvoivat okkultistista Babhomettia jumalanaan ja uhrasivat lapsia uhreiksi. Eli aivan tätä samaa jota harjoitetaan edelleen mm. Englannin kuningashuoneissa sekä Vatikaaninkin sisällä.


Näille eliitin satanisteille me ihmiset emme ole minkään arvoisia ja tästä syystä he ovat ottaneet tavoitteekseen saada maailman kansoituksesta n. 90 prosenttia pois ja tämän he ovat jopa hakanneet Georgiassa sijaitsevaan kivimonumenttiin, kuinka maailman väestöä kuuluisi olla vain 500 miljoonaa, eikä yhtään sen yli.

Mutta itseään tämä satanistien globalistien kerho ei ole valmis täältä tappamaan, koska he pitävät itseään jumalan arvossa aivan kuten Sionin viisaiden pöytäkirjoista voi päätellä.

He ovat käyttäneet vain kylmää älyä kautta aikojen, mutta empatiakyky heiltä puuttuu, koska eihän psykopaateilla sellaista löydy ollenkaan. Tämän vuoksi näiden miljardöörien ainoa keino yrittää näytellä empatiakykyistä, on tämä heidän harjoittama filantropia.

Alunperin tuo filantropia sana tulee Kreikan kielestä ja sillä tarkoitetaan ihmisrakkautta sekä ystävällisyyttä ja ihmisiä universaalisesti rakastavaa henkilöä. 

Mutta ovatko nämä tunnekylmät psykopaatit, jotka ovat varastaneet itselleen yli 95 % koko maailman varallisuudesta, sekä rahoittaneet ja järjestäneet kaikki maailmansodat murhaten siiviilejä. Sekä surmaten pikkulapsia satanistisissa rituaaleissaan, juoden mm. heidän veren. 

Ovatko tällaiset miljardöörit ihmisiä rakastavia henkilöitä ? 

Eivät todellakaan ole, vaan he ovat täysin tunnekylmiä saastoja, joista jokainen pitäisi karkoittaa tältä planeetalta pois.

Heidät pitäisi vangita kaikki yhteen ja palauttaa vaikka kuuhun. Sekä pitää huoli, ettei enää yksikään liskoihminen tulisi tänne pilaamaan tämän planeetan elinoloja.

Mutta ongelma on siinä, että näiden ihmisliskojen lauma on jo näiden useiden kymmenientuhansien vuosien aikana kasvanut jo niin suureksi, että heitä on aina jokaisessa kuningashuoneessa asti. 

Obamakin on kaukaista verisukua Euroopan kuninkaille jne. Tämä verilinja vaikuttaa kaikkialla ja he ovat sen verilinjansa puhtaudesta hyvin tarkkoja.

Todellisuudessa vielä kauemmaksi menevät syyt ja seuraukset siihen, että miksi elämme tällä planeetalla tällaisten tunnekylmien ihmisliskojen keskellä ? 

No koska mm. Orionilla oli hyvin kauan aikaa sitten sekä Marsissa tällainen erittäin verinen sisällissota, joka sai alkunsa siitä, että saako tekoäly orjuuttaa, alistaa ja myös tappaa ihmisiä.

Tämä liskojen puoli vaati tuolloinkin, että tekoäly saisi orjuuttaa, alistaa ja tappaa ihmiskuntaa. Mutta taas toinenkin puoli vastusti tätä totaalitaarista kehitystä ja lopulta tämä johti erittäin veriseen sisällissotaan, jossa mm. Orion sekä Mars sodittiin lopulta elinkelvottomiksi paikoiksi asua. 

Mutta tämän jälkeen galaktinen karmanneuvosto päätti, että nämä noiden sisällissotien molemmat osapuolet laitettiin mm. tällaiselle planeetalle selvittelemään välejään uudelleen kuin planeetta Tellus (Maa). 

Joten tästä siis johtuu tämä USA:n armeijan jatkuva sotimisen kiima ja kiihkoilu. 

Se on peräisin mm. Orionilta ja nämä USA:n armeijan jokavuotisissa sodissa kuolleet sielut ovat hyvin suuremmissa määrin näitä samoja Orionin ja Marsin sisällissodan vanhoja osapuolia. He vain vaihtavat seuraavassa elämässä taas toiselle sodan osapuolelle.

Mutta sitten kun vielä tähän kertoo tämän, että miksi monille meille tämä iän ikuinen sotiminen tuntuu todella epämiellyttävältä todellisuudelta. 

No se johtuu siitä, että jos sinä oletkin tullut tälle planeetalle joskus kauan aikaa sitten sellaisista paikoista, joissa ei enää ole ollut sotaa. Niin tästä syystä sinä saatat pitää näitä tämän planeetan sotimisen kulttuuria ja ihmisrodun tappamista täysin epäoikeudenmukaisena systeeminä.

Esim. Siriuksessa tai Plejadeilla sekä Andromedassa elävät humanoidit eivät enää tapa toisiaan, koska he ovat jo läpikäyneet nämä henkisen kehityksen sekä tietoisuuden evoluution vaiheet jo miljoonia vuosia sitten.

Mutta tällä planeetta maassa elämme vielä sellaista aikakautta, jossa ihminen on vielä osa eläinkuntaa ja se on sitä niin kauan, kuinka kauan se mm. tappaa omaa lajiaan (ihmisiä). Sekä syö vielä eläimiä.

Sillä universaalissa rakkaudessa elävä sielu ei enää tapa eläimiä syödäkseen. 

Tietoisuuden evoluution huipennus tulee lopulta siinä vaiheessa, jolloin planeetan valon määrä ylittää sen rajan, jolloin sen olomuoto ei ole enää kaasuperäistä. Näin ollen tuossa vaiheessa planeetta tellus tulee tuossa vaiheessa kokemaan tuon hetken, jolloin tämä planeetta on lopulta ylittänyt korkeamman tietoisuuden. Jonka tunnemme paremmin nimellä rakkaus.

Tietoisuuden evoluutiolla on näin tarkka agenda, jotta tämä tulee lopulta päätepisteeseensä. 

Pimeät voimat ovat siinä yhtä osa tätä tietoisuuden evoluutiota, kuina on myös olemassa avaruudessa mustia-aukkoja. 

Tässä suhteessa on selvää, ettei esim. Sirius voi olla enää planeetta, koska siitä muodostui jo tähti.

Samalla tavalla siinä vaiheessa kun tämän Maa-planeetan tietoisuus nousee tarpeeksi paljon, niin siitä tulee myös samalla tavalla tähti ja sen valovoima kasvaa hyvin kriitisesti.

Valovoima on myös yhtä tietoisuuden kanssa, koska tietoisuus on valoa. 

Siriuksen kaltainen tähdistö on valovoimaltaan niin kirkas, että se kattaa 23 aurinkoa. 

Näin voimakkaassa tähdistössä jossa valovoima on noin kirkas, ei enää mikään mm. Luciferin kirous pystyisi enää vaikuttamaan matalavärähteisine energioineen.