http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 06, 2015

120 000 pakolaista sijoitetaan muutaman päivän päästä Viroon, Ruotsiin ja Luxemburgiin
Seuraavien päivien aikana lähtee massiivinen pakolaisaalto liikkeelle, kun peräti n. 120 000 pakolaista aiotaan sijoittaa Viroon, Ruotsiin sekä Luxemburgiin.

Jos nyt oletetaan, että Viro joutuisi tuosta 120 000 pakolaisen seasta vastaanottamaan kolmasosa, eli 40 000 pakolaista, niin tämä tekisi näille juuri tulleille pakolaisille jo samantien 3 % osuutta Viron väestörekisterissä.

Suomeen kaavailemat 1,25 miljoonaa pakolaista tekee suomen väestörekisterissä jo n. 28 % osutta pakolaistulijoiden osalta. 


Ranskan presidentti Francois Hollande on vaatinut taloudellisia sanktioita niille EU-maille, jotka kieltäytyvät ottamasta enemmän pakolaisia.


EU maiden päättäjien tulisi jo nyt tajuta salattu totuus, että tässä ei ole missään vaiheessa kysymys "pakolaisten auttamisesta", vaan siinä on koko ajan ollut kysymys "kotimaisen kansallisidentiteetin tuhoamisen auttamisessa". Samalla jokainen maahanmuuttosuvakki, joka puolustaa tätä pakolaisten invaasiota, tukee tietämättään sionistisen pankkiirien geopoliittista ja eugeenistä suunnitelmaa, tästä länsimaisille sivistysvaltioille hyvin tuhoistasta uudesta maailmanjärjestyksestä. 


Kyllä jokainen jolla on aivot päässä ja ne edes toimii vähän itsenäiseen ajatteluun tajuaa sen, jos vaikka n. 300 000 asukkaan Islantiin kotiutettaisiin 1,2 miljoonan tummaihoisen muslimin pakolaiset. Niin miten siellä kävisi ns. pitkässä juoksussa ? 


Lopulta meininki Reykjavikin kaduilla näyttäisi tältä kymmenien vuosien päästä.  
Tässä olisi jo nyt vihdoin myös näiden äärivasemmistolaistenkin kognitiiviseen ajatteluun kykenemättömien kysyttävä itseltään, että "Haluammeko me todella suomesta Islamilaisen valtion ?

Kyllähän kuka tahansa pakolaisten ystävä voi mennä jo nyt naimisiin muslimin kanssa ja kääntyä Islamiin. Ei sitä kukaan kiellä. 

Mutta se on totuus, että Suomen sivistysvaltio ei kestä yli miljoonan muslimin invaasiota. Se tulee väistämättä lopulta syöksemään entisen hyvinvointivaltion ja sivistysvaltion pois kartalta. Tilalle tulee Sharia laki ja Islamilaiset määräävät täällä komennon. Se on sionistisen eliitin juoni koko EU-maissa ja tämä suunnitelma toimii niin kauan, kuin löytyy tarpeeksi näitä ns. hyödyllisiä idiootteja (useful idiots) puolustamaan agressiivisesti ja väkivaltaisesti monikulttuurisuutta täällä Euroopassa. 

Suursijoittaja George Soros rahoittaa myös hyvin mielellään hedgerahastonsa turvin tämänkaltaisten NGO/äärivasemmistolaisten järjestöjen provokatiivisia mielenosoituksia, jotta ns. kansan rivit saadaan hajoamaan. Sillä sellainenhan olisi eliitin painajainen, jos näissä EU-maissa eliitin masinoima vasemmisto ja monikulttuurin vastustajat löytäisivät lopulta yhteisen sävelen ja alkaisivat vastustamaan tätä mielivaltaista monikulttuurisuutta. 

CIA on kautta aikojen rahoittanut näiden sionististen oligarkkien hedgerahastojen kautta mm. vasemmistolaisia ääriliikkeitä. Näin saadaan ylläpidettyä ns. valeoppositiota maissa kuin maissa.


Lähteet:  http://www.redicecreations.com/article.php?id=34478

http://whitegenocideproject.com/120000-illegal-immigrants-to-be-moved-to-estonia-luxembourg-and-sweden-in-a-few-days/