http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 30, 2015

Virolainen kapellimestari: Viro on kaukana demokratiasta


Virolainen kapellimestari Eri Klas on ottanut kantaa maansa sisäiseen poliittiseen ilmapiiriin. Hänen mukaansa Virossa nyt kaikki toisinajattelijat leimataan Venäjän vaikuttaja-agenteiksi ja ihmiset pelkäävät menettävänsä työpaikkansa ja ovat epävarmoja tulevaisuutensa suhteen. 

Kuullostaako jotenkin tutulta ? 

Suomessa ainakin Yleisradion toimittajat on käyty salaisesti jo kouluttamassa Virossa paikallisen salaisen poliisin toimesta, jotta YLE:n toimittajat voisivat hyökätä paremmin Suomalaisten toisinajattelijoiden poliittisia mielipiteitä vastaan. Heidät on siksi leimattu myös Suomessa Venäjän salaisiksi vaikuttaja-agenteiksi ja tätä samaa hybridinä käytyä informaatiosotaa käydään myös Virossa. 

Eri Klas on Virolaisena kulttuurihenkilönä yksiä niitä harvoja jotka uskaltavat itse asian ottaa puheeksi, kun täällä Suomessa kulttuurialan apurahansaajat eivät uskalla sanallakaan kritisoida nykyistä hallintoa, koska pelkäävät muuten menettävänsä apurahansa kokonaan. Sen sijaan nämä kulttuurihenkilöt mitä enemmissä määrin julistavat mediassa olevansa monikulttuurisuuden puolella, koska vielä monikansalliset levy-yhtiöt heitä tähän kulttuurimarxismiin määrää.


Lähde: http://www.pealinn.ee/koik-uudised/eri-klas-demokraatiakriisist-teisitimotlejad-tembeldatakse-n155775