http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 19, 2015

Facebook otti käyttöön pelotellun keinotMaailman suurin sosiaalisen median yhteisöpalvelu Facebook on ilmoittanut ottavansa käyttöön uuden hälytyksen. 


Facebook alkaa tästä lähtien varoittamaan kuulemma niitä käyttäjiä, joiden se epäilee joutuneen valtiollisen vakoilun kohteeksi. 

Miksei sitten Facebook kerro näille vakoilun kohteeksi joutuneille käyttäjille, että miten suojata esim. internet -liikennettään paremmin. Tähän kun on olemassa paljon siihen tarkoitukseen soveltuvia ohjelmia kuten Tor-nettiselain, joka salaa viestiliikenteen valtioiden nuuskijoilta. 

Tor-nettiselain ohjaa internet-liikennettä yli viidestä tuhannesta solmusta koostuvan maksuttoman , maailmanlaajuisen ja vapaaehtoistyöllä ylläpidetyn verkoston kautta salatakseen käyttäjiensä sijainnin ja käytön verkkoa valvovilta tai analysoivilta tahoilta. Tor-verkko on tarkoitettu sitä käyttävien yksityisyyden suojaamiseksi. Yhdysvaltain vakoilu ja turvallisuusvirasto NSA on maininnut Tor-verkon olevan "turvallisuudenm, nopean vasteajan ja anonyymiuden kuninkaaksi" tekemässään huippusalaisessa arvioinnissa.Nimityksellä "sipulireititys" viitataan viestinnän anonymisoimiseen käytettyihin salattuihin sovelluskerroksiin, jotka jotka ovat sipulin tavoin kerrostettuja. Tor salaa alkuperäisen datan (mukaan lukien kohteen IP-osoitteen) useita kertoja ja lähettää sen peräkkäisistä ja sattumanvaraisesti valituista Tor-solmuista koostuvan virtuaalipiirin läpi. Kukin solmu purkaa yhden salauskerroksen paljastaen ainoastaan seuraavan piirissä olevan solmun. Jäljellä oleva salattu data voidaan tämän jälkeen lähettää eteenpäin seuraavalle solmulle. Viimeinen solmu purkaa sisimmäisen salauskerroksen ja lähettää alkuperäisen datan kohteelle paljastamatta (tai edes tietämättä) alkuperän IP-osoitetta. Koska viestinnän reitti on osittain peitetty jokaisessa Tor-piirin hypyssä, tämä menetelmä poistaa minkä tahansa yhden yhteyspisteen, jossa viestinnän voisi deanonymisoida alkuperän ja kohteen tietämisestä riippuvaista verkkovalvontamenetelmää käyttäen. Tällä Facebookin pelottelukampanjalla näyttää olevan selvä poliittinen motiivi takanaan. Kun parempi vaihtoehto olisi heidän neuvoa vakoiluksi joutuneita suojaamaan enemmän yksityisyyttään, niin mielummin Facebook tyytyy pelottelemaan näitä käyttäjiä kertomalla tyyliin, että "hallituksen kätyrit on teidän ovella, pidä varasi". 

Tämänkaltainen viestittely viittaa enemmänkin siihen, että Facebook ja sen takana olevat suursijoittajat tiedustelupalveluineen haluavat saada valtiovallan vainotut toisinajattelijat peloteltua ulos Facebookista. Koska kaikki tällainen sosiaalisen median kautta verkostoituminen pelkkien kansalaisaktivismi verkoston sisällä, on tähän asti luokiteltu potentiaaliseksi kansalaisten harjoittamaksi terrorismiksi fasistista valtiovaltaa vastaan.

Tieto on ollut aina valtaa ja nyt sosiaalisen median syrjäytettyä entiset kyläkokoontumiset, on internetistä tullut yhä suurempi riski fasistisen valtiovallanpitäjille. Jos sinulla on tietoa ja tunnet myös monia muita, jolla myös on tätä samaa tietoa, niin tällöin olet luokiteltu valtiovallalle vaaralliseksi henkilöksi. Siihen päälle vielä se, että uskallat kirjoitella näistä asioista tällaiseen blogiin, jota parhaimmillaan on vieraillut yi 220 000 IP-osoitetta kuukaudessa. Se tekee teistä jo vieraan vallan valtioiden tiedustelupalveluiden seurantalistalla vakoiltavan kohteen.

Suomessa pelkästään toimii tällä hetkellä yli 70 CIA:n agenttia, joilla kaikilla on peiteammatit. Heissä on SDP:nkin riveissa aiemmin tunnettuja ministereitä. 

Saksan sekä Yhdysvaltain tiedustelupalvelut CIA ja BND ovat viime vuosina lahjoneet jatkuvasti toimittajia, jotta virallinen sionistimedian korporaatioiden propaganda ei horjuisi. Presidentti Sauli Niinistö laitettiin vielä viime viikonloppuna puhumaan YLE:n ykkösaamussa viesti Suomen kansalaisille, että "Olemme infosodassa".

Samaan aikaan vielä sotatieteen tohtori Saara Jantunen julkaisi kirjan, jossa käsitellään Suomalaista informaatiosodan tilannetta. 

Kirjan mukaan kansalaisten nettiin suoltama disinformaatio haastaa median.

Otetaanpa vielä uusiksi siis disinformaatio, mikä on väärän tiedon levittämistä, kyllä kuulit aivan oikein. 

Mistä lähtien sionististen mediakorporaatioiden valtamedia olisi alkanut uutisoimaan totuutta ? Sehän on aina toiminut levittäen valheita päivästä toiseen. 

No mikä poliittinen motiivi olisi kansalaisilla levittää verkkoon väärää tietoa, eli disinformaatiota? 

Tähän ei olisi mitään muuta järjellistä syytä kuin se, että jos disinformaatiolla saataisiin kaadettua korruptoitunut valtiovalta. Mutta näin ei ole, koska Suomen valveutuneet kansalaiset eivät ole kiinnostuneita väärän tiedon levittämisestä. He ovat kiinnostuneita totuuden äänen kuulumisesta ja tämä ei ole missään vaiheessa ollut mitään disinformaatiota, eli väärää tietoa. Vaan se on ollut totuuden viestiä, jonka korruptoitunut eliitti on alusta saakka nähnyt heille hyvin suurena uhkana. Joten eliitin informaatiosodan sotahuutoja näemme juuri tästä johtuen. 

Puolustusvoimien sotatutkija Saara Jantusen kirja on täynnä disinformaatiota informaatiosodasta. Suomen media levittää myös jatkuvasti disinformaatiota Suomen sisäisestä informaatiosodasta, kun se valehtelee, että Suomen kansalaiset haastaisivat perinteisen median disinformaation keinoin. 

Väärällä tiedolla ei voi tuhota totuutta, koska totuus on sitä tuhansia kertoja voimakkaampaa. Valon voima peittoaa pimeyden voimat ja tästä tässä on koko ajan ollut kysmys. Vaikka tieto lisää tuskaa, niin lopulta totuus tekee meidät vapaiksi. Ei eliitti kykene enää tekemään mitään muuta, kuin turvautumaan epätoivoiseen kansalaisten pelotteluun tässä kansainvälisessä informaatiosodassaaan totuutta vastaan. 

Vaikka Suomen valtioneuvosto palkkaisi vielä 1000 informaatiosotapoliisia lisää, niin eivät he pysty murtamaan Tor-verkkoa, eivätkä kykene tukahduttamaan internetissä leviävää totuuden sanomaa.

Erityisesti USA:n tiedustelupalvelut CIA ja vakoiluvirasto NSA on jalkojaan myöten kusessa siitä, ettei heidän resurssit ole enää riittäneet ollenkaan tässä globaalin informaatiosodassa. Täytyy muistaa vielä se, että kuinka nykyinen Suomen valtiovalta saa myös informaatiosotaansa tarkat ohjeet USA:n tiedustelupalvelulta, joka mielivaltaisesti ohjeistaa Suomen valtioneuvostoa palkkaamaan nyt 100 puolustusvoimien kyberpoliisia valvomaan internet-liikennettä. Mikään INTERNET GESTAPO ei ole ratkaisu tähän, vaan eliitin olisi jo vihdoin pystyttävä myöntämään, että he ovat hävinneet informaatiosodan. USA:n vuoden 2016 presidentinvaalien ehdokas Hillary Clinton on sen jo julkisesti myöntänyt, mutta nämä loput Illuminatin psykopaatit eivät sitä vieläkään suostu myöntämään ja tunnustamaan.

Aivan kuten muutama viiko sitten YLE:n Docventures ohjelmassa esitetty The Forecaster dokumentti toi julki vaietun totuuden tästä ns. salaisesta klubista, jonka vaikutusvaltaa ei moni tiedä. Dokumentin päähenkilö Martin Armstrong oli itse myös pörssimarkkinoilla toimiva peluri. Mutta ei silti halunnut liittyä näiden pankkiiri-rikollisten leipiin. 

Armstrong toi tuossa dokumenttielokuvassa täysin julki sen, että minkälaisia psykopaatteja tuolla pankkiirien salaisen klubin puolella oikein vaikuttaa. He yrittivät jo vuonna 1999-2000 kaapata Venäjän kaikki öljyvarat sekä luonnonvarat itselleen, sekä vielä kaapata vallan ja istuttaa nukkejohtaja Boris Berezovskin Venäjälle. 

Kyse on täysin sielunsa myyneistä psykopaateista, joita ei kiinnosta mikään 20 vuoden aikana osakkeisiin tehtyjen sijoitusten nousu arvo. Vaan nämä Wall Streetilläkin valtaa pitävät ja markkinoita väärillä keinoilla manipuloivat talousrikolliset haluavat putsata kokonaisia valtioita kerralla. Nyt samat rikolliset ovat ryöstämässä Suomen kansallisomaisuutta, koska Suomen pohjavesialueet myydään näille roistoille kaikessa hiljaisuudessa ja samat pankkiiri-rosvot saivat myös Suomen valtion velkaantumaan lahjomalla IMF:n virkajijoita myöntämään persaukiselle Suomen valtiolle lisää ja lisää lainaa.
Suomen pohjavesialueiden myyminen mm. Nestlén suuryhtiölle on Suomen nykyhistorian suurin valtionpetos, jonka hinnan tulevat maksamaan Suomen seuraavat sukupolvet köyhyydellään. 

He nimittäin joutuvat tulevaisuudesta maksamaan näille monikansallisille verenimijöille oman maansa pohjavesien käytöstä ja tämä vaan siksi, että aiempi valtiovalta myi Suomen valtion kokonaan rikollisten finanssipankkien keinottelun kohteeksi ja sai sen suuresti velkaantumaan. Tälle asialle olisi nyt jo vihdoin aika tehdä jotain ja siihen ei auta mikään muu kuin pikainen eroaminen EU:sta ja oma valuutta (Suomen markka) takaisin.

Tähän Suomen EU eroamiseen eivät suostu ne lukuisat rikollisten pankkien toimesta lahjotut poliitikot. Heidän päätösvaltansa on CIA:n lahjonnan avulla suljettu pois, ottaen huomioon vielä, että kokonaiset valtapuolueet on täällä lahjottu näin. Maanpettureita ovat kaikki ne puolueet, jotka sallivat koko puolueensa toimivallan vieraan vallan kätyreiden käsiin, joka saadaan tehtyä lahjonnalla.