http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, lokakuuta 03, 2015

Oregonin kouluammuskelu oli jälleen Crisis Actors näyttelijöillä lavastettu

Oregonissa uutisoitiin eilen traagisesta ja erittäin tuhoisasta kouluammuskelusta, jossa väitettiin uhriluvun olevan jopa 15 kuollutta. Myöhemmin uhrien lukumäärä muuttui kahdeksaan.

 

Epäilty ampuja kuoli tietojen mukaan poliisin luoteihin ja tässä ylempänä miehen isä Ian Mercer väittää olevansa shokissa. Näyttääkö mies siltä, että olisi menettänyt traagisesti poikansa aiemmin samana päivänä ? 
Epäillyn ampujan siskopuolenkaan Carmen Nesnickin kasvoilla ei ollut merkkiäkään mistään veljensä traagisesta menetyksestä. Tämä amatöörinäyttelijä kertoi sen sijaan, että hänen äitinsä olisi tuolla talon sisällä itkemässä.Christina Baynardo niminen naisopiskelija kertoi olleensa ampumavälikohtauksen aikana oppilaitoksen sisällä ja kertoi sen olleen hieman "pelottavaa". Huomatkaa tuo pelottavaa sanan kohdalla hänen kasvoille nousi naurun ilmeet. Oliko tuo silminnäkijänä olo niin hauskaa, kun se piti Crisis Actors studion näyttelijänä uskottavasti valehdella ?   

Siis kuvitelkaa nyt miten nämä lavastetut ampumavälikohtaukset kusevat jo näihin huonoihin näyttelijöihin. Eikö Hollywoodista ole varaa Pentagonilla hankkia oikeita metodinäyttelijöitä, jotka osaavat itkeä aidosti kameroiden edessä ? 

Rahaa kyllä siihen olisi, mutta kun sionistiset mediakorporaatiot ovat huomanneet, että Crisis Actors studiosin amatöörinäyttelijöillä homma hoidetaan kotiin.

Nyt vielä tähän kouluampumis satuun lisättiin uusi kappale, kun Hollannin junasankarin Alek Skarlatoksen kerrottiin välttäneen tämän kouluampumisen viime hetkellä, koska oli tapahtuman hetkellä Tanssii Tähtien Kanssa harjoituksissa. Joopa joo...

Yhdysvaltain Pentagon olettaa, että nämä kaikki lavastetut kouluampumiset menevät kaikille meille halpaan, mutta eivät ne mene jos on vähänkään sitä omaa ajattelua tallella.Meidän pitäisi sitten sionisti-eliitin mukaan uskoa, että tämä jokeri kuvassa ampui 8 ihmistä Oregonissa sijaitsevassa oppilaitoksessa, jonka jälkeen poliisi ampui hänet. 

Epäillyn nimi on Cris Harper-Mercer jonka väitettiin surmanneen julmasti 7 ihmistä brutaalilla tavalla Oregonissa sijaitsevassa oppilaitoksessa, jonka johdosta poliisi ampui hänet lopulta. 

Youtubessa jo pitkään suosittua kanavaansa pitävä Redsilverj teki jälleen loistavaa työtä tutkivan journalismin parissa ja löysi mielenkiintoisen jutun liittyen tähän epäiltyyn. Miksi tämä kouluampumisesta epäilty Chris Harper-Mercer olisi ladannut torrentteja mm. Sandy Hook kouluampumis BBC dokumentista, alieneista, viljapeltokuvioista sekä Nikola Teslasta ? 
Torrent listaa kun plärää vielä eteenpäin niin tullaankin jo mielenkiintoisimpaan kohtaan "SECRET ILLUMINATI - Eye of The Phoenix - FEATURE FILM".

Eli Illuminati dokumentteja... 

Lisäksi vielä epäillyn torrent nimimerkki lithiumlove viittaa psyykelääkkeisiin. Aivan kuin epäilty olisi jotenkin viehtynyt litiumia sisältäviin psyykelääkkeisiin ? 

Emme voi vielä olettaa sitä, että tämä koko kouluampumisesta lavastettu syntipukki olisi nämä torrentit itse nettiin ladannut. Mutta jos tiedotusvälineet alkavat julistaa häntä kajahtaneeksi "salaliittoteoreetikoksi", niin silloin se viittaa täysin poliittisin motiivein tehdyltä lavastukselta. 

Harper-Merceristä kuvailtiin aivan kuten muissakin lavastetuissa kouluampumistapauksissa, että tekijä toimi yksin ja oli ns. yksinäinen susi, joka eli vain netissä. Eli käytännössä tämä sama psykoprofiili kuin myös tällä Jokelan kouluampujalla Pekka-Eric Auvisella.

Reutersin ja AP uutistoimiston satu kertoo nyt, että tämä nuori mies oli vielä natsifanaatikko ja IRA:n kannattaja. 
USA:n presidentti Barack Obama piti sitten jälleen ennalta käsikirjoitetun puheen, jossa jälleen viitattiin USA:n hallinnon halukkuuteen kieltää kaikki käsiaseet yhdysvalloissa. Se kun on näiden lavastettujen ampumavälikohtausten pää lavastusmotiivi. 
Obamalle käsikirjoitetun puheen seassa viitattiin jälleen kerran "mielisairauteen", joka olisi näiden ampumisten aiheuttaja. 

CIA sekä FBI ovat yrittäneet kautta aikojen ylläpitää salaliittoteorioita "mielenvikaisten" maineessa. Sillä tämä koko sana salaliittoteoria luotiin CIA:n toimesta triggeröintisanaksi, jolla aiheutetaan massoille kognitiivinen dissonanssi reaktio. 

Tätä valhetta pidetään yllä valtamedian voimin ja kuten huomasimme tässä Oregonin lavastetussa ampumavälikohtauksessa, niin ampumisesta epäiltyn kiinnostuksen kohteet lavastettiin "salaliittoja ja ufoja" käsitteleviksi aiheiksi, jotta CIA ja Pentagon saisi vesitettyä lisää kriittisten ajattelijoiden mainetta.
Kouluampumisten poliittinen motiiviObama vielä painotti valkoisessa talossa pitämässään puheessaan, että kuinka meidän tulisi ottaa selville, että kuinka monta ihmistä on menehtynyt terrorismissa tai ampumavälikohtauksissa. Tämän luvun kun laskee, niin nähdään se, että kuinka kouluampumisten motiivi on lähes aina täysin poliittinen. 
Nyt kun vielä puhutaan lavastetuista kouluampumistapauksista kuten Sandy Hookin kouluammuskelu, jossa ei syntynyt oikeasti yhtään ihmisuhreja. Kyseessä on silloin erittäin torkeällä tavalla tehty psykologinen silmänkääntötemppu. Ampumavälikohtauksia on paljon mutta miksi niitä lavastetaan vain miltei kokonaan pääosin koululaitoksissa  ? 


Olemme varmaan huomanneet sen, että kuinka nämä lukuisat ampumavälikohtaukset joista järjestetään jumalattomia media spektaakkeleja ovat kouluampumistapauksia. Syy siihen on täysin siinä, että Pentagon, CIA sekä FBI ovat katsoneet parhaimmaksi ja tehokkaimmaksi keinoksi saada lavastetuilla kouluampumistapauksilla vedottua USA:n kansalaisiin, että kuinka lasten turvallisuus olisi tässä se tärkein. 
Viime vuosina ja erityisesti tänä vuonna lavastettujen ampumavälikohtausten psyop -operaatioihin on tullut uusi vaihe "islamofobia".


Kesäkuussa Etelä-Carolinassa yhdysvalloissa lavastettu kirkkoammuskelu oli REUTERS-AP:n sadun mukaan "rasistinen" murha, jossa valkoihoinen tekijä ampui tummaihoisia. 


Sitten tuli tämä toinen jokeri Vester Flanagan, joka halusi ampua valkoihoisia, eli sama psyop -operaatio toisinpäin toteutettuna ja näin nämä psyop (psykologiset operaatiot) toimivat, kun niillä saadaan tiettyyn ihmisryhmään ja heidän kollektiiviseen tajuntaan heijastettua vihaa sekä pelkoa, joilla massoja hallitaan.


Oregonin ampujan väitettiin nyt halunneen tappaa kristittyjä, eli psyop -operaation tarinaa muutettiin hieman jälleen. 


Ei silti USA:n sionistinen eliitti uskalla vieläkään lyödä läpi kaikkia aseita kieltävää lakia, vaan he kokeilevat edelleen Pentagonin, CIA:n sekä FBI:n lavastetuilla psyop -operaatioilla jäätä, mutta murtavat sitä aina sen verran kuin jokainen kerta uskaltavat. Eli aselakeja yritetään kiristää USA:ssa vielä hienovaraisesti, jottei mm. Teksasin osavaltion päättäjät suuttuisi. 

No mutta kiitokset jälleen Redsilverj Youtube kanavan ylläpitäjälle rautaisesta tutkivasta journalismista. Oregonin kouluampumistapaus oli jälleen USA:ssa lavastettu psyop -operaatio.  


Lähteet: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015100220453730_ul.shtml