http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, lokakuuta 29, 2015

Ukrainan Wikileaks paljastus: McCain ja Saakashvili suunnittelevat ampuvansa alas Amerikkalaisen matkustajakoneen Syyriassa, syyttäen VenäjääUkrainalainen Wikileaks paljastus kertoo, että USA:n varapresidentti John McCain sekä Georgian entinen presidentti Mikhail Saakashvili suunnittelevat ampuvansa alas Amerikkalaisen matkustajakoneen Syyriassa, josta syytettäisiin Venäjää. Mikhail Saakashvili - Georgian entinen presidentti ja oikeusministeri, joka pakeni maasta myöhemmin maanpakoon Ukrainan, Odessaan. David Kezerashvili - Entinen Georgian puolustusministeri.


Anton Gerashenko - Rada komitean sihteeri sekä ministeri Arsen Avakovin poliittinen neuvonantaja. 


Ramzan Machelikashvili - Ruslan Machelikashvilin serkku, joka toimii tällä hetkellä Islamilaisen ilmatorjuntarykmentin komentajana Syyriassa.

Saakashvili: Tulkaa sisään! Istukaa alas David! Kaikki pitäisi olla järjestyksessä kuten aiemmin suunnittelimme. Mutta odotas vielä hetki, minä kytken päälle valvontalaitteet.

McCain vahvistaa suunnitelman, kaikki pitäisi olla nyt selvää kuten tiedätte. Me saimme vahvistuksen myös USA:n senaatista. 

Syyriassa nyt tällä hetkellä Venäläisiä vastaan täytyy iskeä, tai muuten Venäläiset ja Amerikkalaiset löytävät yhteisen sävelen ja dumppaavat Ukrainan. 

Donbass on tällä hetkellä säillyttämisen arvoinen, projekti Transnistria on nyt hyllytetty. Mutta jos se sittenkin tulee menemään oikein, niin olemme valmiita! Meidän tulisi nyt saada vauhditettua näitä juttuja Syyriassa!

Oletteko äijät valmiina? 
  

Kezerashvili: Kyllä, kaikki on pedattu valmiiksi. Tänään lennämme Antalyaan ja sitten myöhemmin Syyriaan.

He saivat nyt oikein hyvän koulutuksen ja kaikki sujuu siellä hyvässä hengessä. Nämä jätkät siellä Syyriassa kuten Ramzan Machelikashvili määrättiin juuri komentajaksi, joten kaikki tottelevat nyt häntä siellä. He käyttävät nyt kaikkia aseita ja toimivat ilmatorjuntarykmentissä. He ovat alansa ammattilaisia ja odottavat nyt siellä tarkempia ohjeita. 

Saakashvili: Annas nyt vielä puhelinnumerosi Ramzanille sekä myös kännykkänumerosi. Sitten jos on vielä tarpeen tullen H-hetkellä tarpeen ottaa yhteyttä, niin Warren on miehemme CIA:sta. Sitten vielä tämä agentti Warren puhuu myös Venäjää. 

Ramzan sinun tulisi antaa hänelle tämä puhelin. Kyllä kyllä ja kytke se pois päältä.

Kezerashvili: OK kaikki on selvää, mutta mitenkäs resurssit ja aseet? 

Saakashvili: Odotas hetki! Joudun nyt vielä soittamaan puhelun Gerashchenkolle. 

Saakashvili: Morjesta Anton! Meidän jätkämme täällä ovat lähdössä jo tänään. Onkos kaikki valmista?

Gerashchenko: Mr. Mikhail Nikolayecich! Täällä on nyt kova mökkälä.

No nyt pystyn kuulemaan paremmin. Avakov (Ukrainassa toimiva ulkomaisia suhteita hoitava ministeri) toimitti jo kaiken sinne ja siinä on nyt viisi ilmatorjuntakalustoa (PZRK - rus). Täydet setit. Järeä ilmatorjuntakalusto on nyt jo tien päällä ja siinä vaiheessa kun he pääsevät sinne asti rajalle, niin teidän yksi miehenne, mikäs hänen nimensä nyt oli. Ash-Shushani tulee tapaamaan teidät siellä.

Saakashvili: Loistavaa! Kertakaikkiaan hienoa. No mutta palataan vielä myöhemmin asiaan.

David, kaikki mitä tarvitsette on nyt valmiina ja sitten kun he tulevat rajalle, niin he tulevat saamaan kaiken sen. Heidät ottaa vastaan Tarhan Batirashvili niminen mies. Tunnetteko hänet? Hän vaikuttaa islamitaistelijoiden joukossa. Hän käyttää lempinimeä Ash-Shushani. Mutta lisäksi hän on vielä Ramzanin serkku. Ruslan Machelikashvili tulee myös tapaamaan hänet siellä.


Saakashvili: Nyt he ovat jo Latakiassa, al-Nusran alueella. Heidän tehtävänään on siis ampua alas Yhdysvaltalainen matkustajakone. He tulevat saamaan tarkemmat tiedot tästä. 

Siellä on myös eräs paikallinen Kurdi, joka opastaa heitä paremmin. Suunnitelma on saada näyttämään Amerikkalaisen matkustajakoneen alasampuminen Venäläisten tekosilta. Mediassa kerrotaan sitten, että kuinka Venäjän armeija olisi ampunut alas Amerikkalaisen matkustajakoneen. Tästä tultaisiin sitten puhumaan kaikkialla maailmalla. 

Mutta sitten tämän jälkeen kun tämä porukka menee vielä Hasakaan, joka on kaupunki lähellä Kurdien aluetta, jossa on eräs Kurdien kylä, joka tullaan tuhoamaan. Venäläiset ovat siellä valmiit tekemään mitä vain Kurdien eteen. Mutta samalla Kurdit tulisivat ampumaan alas Venäläisen matkustajakoneen Stingers ohjuksilla.  Suunnitelma on siis saada Venäläiset ja Amerikkalaiset sotimaan keskenään Syyriassa. Turkkilaiset tulevat olemaan tästä tyytyväisiä ja lupasivat jo hoitaa Krimin tataarit. 

Mutta sitten kun Syyrian operaatio on ohi, niin sitten nähdään, että mikäli Amerikkalaiset eivät tuo enää lisää joukkojaan Ukrainaan, niin miten tämä operaatiomme lähtee eteepäin. McCain on jo odottamassa toimiamme. Muuten, Obama ei tule nostamaan kytkintä ja vaalitkin ovat vielä tulossa piakkoin. Poroshenko myös alkaa nostaa kytkintä Putinin edessä. 

McCain: Enpä tiedä Misha! Se on sinun suunnitelmasi ja sinä tiedät paremmin. Annas kun nyt selitän kaiken tiedon kundeille sinne. On hyvä, että siellä tapaa heidät muuan Tarhan Batirashvili. Hän kun nimittäin tietää, että miten tulee taistella ja järjestellä kaikki. Yhteen aikaan hyväksyin hänet armeijan joukkoihin. Hänen äitinsä nimi on Kistinka ja isänsä on vielä Georgialainen. 

Saakashvili: Se mitä sanoin, niin tee kaikki ajallaan. Anna jokaiselle heistä viisi kymmenentuhannen dollarin maksua. Anna 20 tonnia Tarhanin isälle Ahmetille. 

Kezerashvili: Minä olen jo maksanut heille ja porukkamme vie vielä 20 000 dollaria Tbilisiin. 

Machelikashvili odottaa teitä hotellin aulassa ja haluaa vielä vaihtaa muutaman sanan hänen kanssaan.

Saakashvili: Kyllä se käy.

Että tämmöistä peliä nyt käydään kulisseissa. Taitaa jälleen tällä sionistipankkiirien salaisella rikollisklaanilla olla kiivas kiire saada sytytettyä käyntiin kolmas maailmansota Venäjän ja USA:n välille. Mutta jo Ukrainassa alas ammuttu Malesialainen matkustajakoneen alasampumisoperaatio kusi, kun tuota valhetta ei ostettu täysin. Nyt silti edelleen tuon CIA:n operaation viralliset valetutkimukset pyörivät tyhjää ympyrää. 
Kolmas maailmansota Syyriassa meinasi jo alkaa n. pari vuotta aiemmin, kun tilanne oli erittäin tulenarka. Venäjä pystyi tuolloin kuitenkin diplomatiallaan estämään suursodan syntymisen, mutta USA:n hallinto oli jo lähettämässä omat sotajoukkonsa Syyriaan. 

Sionistinen Illuminati koostuu maailman suurimpien ja vaikutusvaltaisten rikollisten pankkien rikollisklaanista. Tämä ns. salainen klubi koostuu vapaamuurareista, joiden asteet ovat tarpeeksi korkealla tasolla. 

Heidän valtapyrkimykset ovat aina olleet täysin kaaottisia ja he pyrkivät ryöstämään jatkuvasti kokonaisia valtioita. Mutta huom. jokainen velkaantunut valtio velkaantuu näille samoille verenimiöille.

Suomen valtionvelka ja sen maksu näille rikollisille pankeille hyödyttää automaattisesti tämän salaisen klubin valtapyrkimyksiä ja maailman törkeintä kolonisaatiota.

Globaali verenvuodatus on näille roistoille kannattavaa liiketoimintaa ja suursijoittaja George Soros on myös todennut, että "Silloin kun näette verta kaduilla, niin ala sijoittaa".

Illuminatin globaalin salaseuran sisällä vaikuttaa myös erinäisiä pienempiä juutalaisoligarkkien rikolliskerhoja, joista yksi yritti vuonna 2000 kaapata vallan Venäjällä. Tuolloin tarkoitus oli saada Venäjän presidentti Boris Jeltsin eroamaan. Rikollisen sijoituspankin juutalaisoligarkkit saivat sitten IMF:n virkailijoita lahjomalla Jeltsinin ottamaan IMF:ltä 7 miljardin dollarin lainan. Sitten nämä konnat ilmoittivat, että Jeltsin olisi syyllistynytkin rahanpesuun, koska rahat siirrettiinkin Sveitsin kautta. 

He vaativat Jeltsiniä eroamaan ja lupasivat suojella häntä jos hän tottelisi. Sitten oli tarkoitus saada Jeltsinin tilalle näiden rikollispankkiirien hyvä kaveri Sionistinen Juutalaisoligarkki ja suurliikemies Boris Berezovski, jolla oli myös sormensa pelissä tässä Venäjän vallankaappausyrityksessä.

Jeltsin sitten totteli ja erosi vuoden 2000 lopussa. Mutta Venäjän vallankaappausyritys jäi lopulta torsoksi, kun Berezovskia ei saatukaan sionistirikollisten haluamaksi nukkepresidentiksi. Tämän seurauksena Berezovski joutui Duuman kanssa ongelmiin ja joutui pakenemaan ulkomaille Lontooseen, jossa myös kuoli muutama vuosi sitten.

Näiden juutalaisoligarkkien juoni oli tuolloin vuonna 2000 kaapata kaikki Venäjän valtiolliset öljy sekä luonnonvarat itselleen. Mutta heidän suunnitelmansa ei toteutunutkaan ja siinä tuli pahasti takkiin. Bank of Republic pankin johtaja Edmon J. Safra, joka oli tämän Venäjän vallankaappauksen pääarkitehti, joutui vielä pakenemaan lopulta Monacoon, jossa hetkeä myöhemmin kuoli tulipalossa hämärissä olosuhteissa. 

Safran kuolema sitten pelästytti tuolloin muut rikollisten pankkien Venäjän vallankaappausjuonittelijat pahemman kerran. 

Kaiken tämän poliittisen vehkeilyn taustalla myös lukuisten maiden tiedustelupalvelut ovat koko ajan kärryillä, että mitä nämä rikolliset pankkitahot oikein milloinkin suunnittelevat. Tässä suhteessa tuo Syyriassa juoniteltu Amerikkalaisen matkustajakoneen alasampuminen ei välttämättä toteudu ollenkaan, jos se paljastuu vielä julkisemmin. McCain on aiemminkin jäänyt kiinni huonojen false-flag iskujen suunnittelusta, kun hän joskus 2000-luvun puolessa välissä ehdotti, että Iranilaiset lavastettaisiin upottamaan Amerikkalainen sota-alus. Tämän suunnitelman tarkoituksena olisi ollut saada aloitettua tekosyy hyökätä USA:n armeijalle Iraniin.

Tästä näemme sen, että kuinka tuolla nilkkivaltiolla on kiire koko ajan sotia ympäri maailmaa. USA:n armeijan maailmankiertue (U.S. Army World Tour) jatkuu ja jatkuu edelleen. 

1950 - KOREAN SOTA
1960 - VIETNAMIN SOTA
1983 - GRENADAN SOTA
1989 - PANAMAN SOTA
1990 - PERSIANLAHDEN SOTA
1992 - SOMALIAN SOTA
1994 - BOSNIAN SOTA
2001 - AFGANISTANIN SOTA
2003 - IRAKIN SOTA
2011 - LIBYAN SOTA
2013 - SYYRIAN SOTA

Mistä siellä oikein sodittiin ? Yhdysvaltain turvallisuudestako, no ei todellakaan vaan turvattiin tämän rikollisen salaisen maailmaneliitin suuryhtiöiden sekä rikollispankkien etuja.

Rothschildien pankkisuku on ollut miltei jokaisen maailmansodankin takana. On vielä hyvin huomattavaa, että kuinka Suomi joutui ottamaan Venäjän kanssa sotimiseen lainaa Rothschildeilta vuonna 1939. 

Syyrian keskuspankkia Rothschildit eivät ole vielä onnistuneet ryöstämään ja tästä syytä sinne ollaan nyt hyökkäämässä lopulta USA:n armeijan voimin. Libya onnistuttiin jo ryöstämään täysin tyhjäksi asti ja Gaddafin katsottiin olevan suuri poliittinen uhka, koska ei suostunut pelaamaan näiden finanssirosvojen pelisäännöillä. Mutta myös Venäjän kohdalla tilanne on aivan sama.


 

Lähteet. http://wikileaks.center/index.php/entry/saakashvili-i-makkejn-khotyat-stolknut-ssha-i-rf-v-sirii-gruzinskie-zenitchiki-uzhe-v-latakii-pzrk-avakov-dostavil-iz-ukrainy

http://fortruss.blogspot.com/2015/10/ukrainian-wikileaks-mccain-and.html

http://russia-insider.com/en/georgian-justice-minister-saakashvili-escaped-extradition-becoming-ukrainian-citizen/ri8380