http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 16, 2015

Suomen valtionjohto kouluttaa sata verkkotrollia informaatiosotaanSuomen valtionjohto aikoo kouluttaa sata verkkotrollia käymään informaatiosotaa niin sanotun informaatiovaikuttamisen tunnistus- ja turvaamistoimiin.

Kaiken takana on vaikutusvaltaisten tahojen syvä huoli läntisen valtamedian propagandan vaikutuksen heikentymisessä ja sosiaalisen kautta tapahtuvan totuuden leviämisestä. 

Asiasta YLE:n uutisille kertoi valtioneuvoston viestintäjohtaja Markku Mantila.  


Tuossa YLE:n uutisoinnissa pisti silmään yksi asia kun YLE uutisoi, että "Hyvin koulutettu kansa on Suomen etu". Tuohon olisi pitänyt kirjoittaa, että "Hyvin aivopesty kansa on eliitin etu". Sillä Suomen kansa ei edusta tätä arkitodellisuudesta vieraantunutta ylimielistä valtaeliittiä.


Koko läntinen koululaitos on alusta asti perustettu kouluttamaan oppilaat tarkalla suggestiolla, jotta koululuokat saadaan aivopestyä uskomaan ulkoisiin auktoriteetteihin kuten läntiseen mediaan, joten näin ollen eliitti ei pidä tätä koulutettua porukkaa heille vaarana.Valtioneuvoston viestintäjohtaja Markku Mantila paljasti vielä, että kuinka osa näistä informaatiosotaan koulutettavista tulisi olemaan sotilaita. 

Lopuksi Mantila toteaa vielä "kuinka verkossa on nykyään niin paljon epäkuranttia tavaraa, että sen kaiken korjaaminen, siihen ei pysty kukaan".

Mitä nyt korruptoituneita pankkiireja edustava rikollinen eliitti pystyisi tekemään tietoisuuden evoluution kehitykselle, koska sen kehittyminen kulkee täysin universaalien lainalaisuuksien alla. Valon virtauksen lisääntyminen, eli totuuden ja rakkauden voima on niin voimakas, että sitä ei mikään pimeyden voimille langennut henkiolento (Lucifer jne.) pysty enää pysäyttämään. 

Meidän täytyy myös ymmärtää se, että Suomenkin valtioneuvosto toimii tässä naurettavassa taitelussa suomalaisia internet aktivisteja vastaan USA:n ja läntisten tiedustelupalveluiden painostamana. 

Näin ollen Suomenkin valtioneuvoston virkamiehet ovat näin suunnilleen pimeyden voimien asialla. Suomella ei ole enää moniin vuosiin ollut minkäänlaista itsemääräämisoikeutta ja ilmankos Suomen valtion budjettiohjelman laatii hämäräperäinen konsulttiyhtiö USA:sta, jolla on CIA kytköksiä. Samoin tämä informaatiosota kampanja valtioneuvostossa on USA:n konsulttiyhtiöiden ja CIA:lta tullut toimeksianto.   Pentagonissa he yrittävät joka päivä epätoivoisesti taistella tätä totuuden informaatiosotaa vastaan, mutta jäävät koko ajan tappiolle.


Miksi Suomen informaatiosodasta puhutaan mediassa aina Venäjän operoimana informaatiosotana
Jokainen joka on vähänkään enemmän seurannut uutisia, niin on varmaan huomannut sen, kuinka useasti Suomen sisäisestä informaatiosodasta uutisoidaan Venäjän valtiovallan aiheuttamana.

Tämän kaiken takana on läntisten valtaeliittitahojen demonisointi Venäjää vastaan ja jos Suomen valtion sisäisestä informaatiosodalle tehdään syntipukki Venäjästä, niin tällä saadaan revittyä Suomen kansalaisten rivejä rikki. Koska täällä on paljon kansalaisaktiiveja, jotka eivät vihaa Venäjää ja eivät näin ollen ole tuon mm. HS:n ja YLE:n russofobisen aivopesun uhreja.

Nämä ns. Venäjän trollit joita Suomen valtioneuvoston virkamiehet väittävät jahtaavansa eivät ole Venäläisiä, vaan he ovat täysin Suomalaisia kansalaisaktivisteja. Valtioneuvosto ei vaan uskalla kertoa totuutta, koska muuten siitä syntyisi suurempi häly, että oman maan valtionjohto alkaa jahtaamaan kansalaisiaan heidän henkilökohtaisten poliittisten näkemystensä vuoksi.

Venäjän valtiovallan demonisointi on ollut viime vuosina yksiä Suomen korruptoituneen valtamedian salaisia poliittisia doktriineja, joihin on vuosittain ihan myönnettu oma salainen budjetti. Joten myös kaikki nämä "Venäjän trolleista" uutisoinnit kuuluvat tämän saman salaisen Venäjänvastaisen uutisoinnin salaiseen doktriiniin.
 


Informaatiovaikuttaminen on ollut koko ajan tällä internet aikakaudella lukuisten yksityishenkilöiden ulottuvilla mm. blogien avulla. Sillä kuka tahansa yksityishenkilö on voinut saada suurta näkyvyyttä täysin nollabudjetilla ja alkaa näin ollen ilmaisemaan mm. poliittisia mielipiteitään internetissä. Mutta kaikki tämä informaation kehitys siirtyi internet aikaan ja näin läntiset korruptoituneet mediatalot, sekä heidän CIA:n lahjomat toimittajat eivät enää saa propagandaansa läpi entisellä teholla. Tästä tässä on pohjimmiltaan kysymys. 


Sionististen mediakorporaatioiden propaganda on aina ollut bisnestä, mutta viime vuosina sen liikevaihto on laskenut huomasti. Jo pelkästään Helsingin Sanomien osakekurssi on kokenut viime vuosina todellisen pohjanoteerauksen. Samalla kun vielä täysin nollabudjetilla toimiva MV-lehti on haastanut Suomen korruptoituneen valtamedian, niin ilmankos Suomen mädätetty valtamedia sanomataloineen on kohta selätetty kokonaan. 


Mutta siellä vielä hädissään perustetaan vaikka yhtä jos toista "Faktantarkistus -toimitusta" ja uutisoidaan, että "Hyvät ihmiset älkää lukeko MV-lehteä ja lukekaa Hesaria ja nielkää nämä valheet, nämä ovat faktaa ja nämä valheita". Ei jollain Helsingin Sanomilla tai YLE:llä ole minkäänlaista legimiteettiä alkaa opettamaan ja saarnaamaan Suomen valveutuneille kansalaisille suggestoivaan aivopesuun perustuvaa medialukutaitoa.


Oli sitten valtio kuin valtio kyseessä, niin jossain vaiheessa kun valveutuneiden kansalaisten määrä ylittää ns. kriittisen massan, niin seurauksena on puhdas kansannousu. Tähän ei tarvita enää mitään Soroksen ja CIA: likaista rahaa taustalle. Kysymys on totuuden ja valheiden välisestä taistelusta, jossa mädätetty länsimedia tulee tuhoamaan itse itsensä, kuten nyt Helsingin Sanomien osakekurssistakin näemme, koska valheet eivät enää mene Suomessa kaupaksi.