http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, lokakuuta 08, 2015

Oregonin ammuskelun psyop operaatio kusi CBS newsin toimesta
Oregonin ampumavälikohtauksen psyop -operaatio kusi pahemman kerran, kun CBS news niminen yhdysvaltalainen uutiskanava näytti muka suoraa kuvaa tapahtumapaikalta. 


Videon kun pysäyttää 16 sekunnin kohdalle, niin näkee jotain hyvinkin merkillistä. 


00:16  kohdalla siinä näkyy koulun kyltti, jossa lukee SANDY HOOKIN KOULU 1956 VIERAILIJAT TERVETULOA (SANDY HOOK SCHOOL 1956 VISITORS WELCOME). 

Ai jumalauta ja CBS:n uutisankkurit sekä toimittajat puhuvat juuri Oregonissa tuona aamuna tapahtuneesta tuoreesta Oregonin kouluampumisvälikohtauksesta. Nyt samalla kun tämä amatöörimäinen moka paljastui ja sen toi ilmi mm. aiemmista psyop -videoanalyyleistään tuttu Youtube kanavan Freeradiorevolution, niin sen seurauksena koko Freeradiorevolutionin Youtube -kanava poistettiin kokonaan. CIA:lla ja NSA:lla painettiin siis ns. paniikkinappulaa. 


He ovat kuitenkin siellä suunnalla tekemisissä rajallisten resurssien kanssa ja joutuvat nyt yrittää taistella useiden tuhansien internet aktiivien kanssa, että saadaanko tämä kohuvideo pysymään esim. Youtubessa.

Youtube ei vielä ole ainoa videonlatauspalvelu Internetissä, että on niitä kymmenittäin muitankin videonlatauspalveluita.Mikä saa CBS newsin väärentämään Oregonin ampumavälikohtaukseen liitettyä uutiskuvaa ? 


Tuo videokuva jota CBS news kertoi olevan juuri tuoreen Oregonin ampumavälikohtauksen tapahtumapaikalta oli kuvattu vuonna 2012 joulukuun 13. päivä.Tässä näkyy tuo Sandy Hookin kouluampumavälikohtauksen aikana kuvattu alkuperäinen CBS newsin kuvanauha, jota CBS news käytti nyt myöhemmin uudelleen ja raportoi tuolla videolla tapahtuneen Oregonin kouluampumavälikohtauksen tapahtuma-alueeksi.Sandy Hook kyltti näkyy kohdassa n. 28 sek. kohdalla. Voi vain miettiä, että oliko Pentagonin psyop -operaatioiden käsikirjoittaja miettinyt, että nykyaikana on olemassa internetissä tällaiset videonkaappausohjelma, joilla voidaan uutisvideokin nauhoittaa ja pysäyttää haluamassa kohdassa. Tuolla sitten nähdään, että kyltissä lukee SANDY HOOKIN KOULU.


Valheella on lyhyet jäljet!

I'll rest my case