http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, lokakuuta 04, 2015

Globalistit haluavat rakentaa sillan Afrikasta EurooppaanNyt se tuli viikon uutispommi, sillä Itävallan globalistiset tahot ovat suunnittelemassa Tunisiasta Eurooppaan rakennettavaa siltaa. Näin saataisiin vedettyä Afrikasta tiet eurooppaan ja pakolaistulva pääsisi kulkemaan kätevästi meren yli ilman vaarallisia kumivenematkojaan.

Silta tultaisiin rakentamaan Tunisian ja Italian välille, jolloin se yhdistäisi Afrikan ja Euroopan välille sillan. 


Vielä joitain vuosia sitten tällaista Afrikan ja Euroopan yhdistävää siltaa pidettiin vielä yleisenä vitsinä, mutta nyt siitä on tulossa täyttä todellisuutta.
 
Voimme olla siitä varmoja, että Jacob de Rothschild on antamassa henkilökohtaisista varoistaan paljon tämän Afrikan ja Euroopan yhdistävän sillanrakennushankkeeseen, koska Rothschildien pankkisuku pyrkii tuhoamaan Euroopan valtioiden kansallisidentiteetit hallitsemattomalla Afrikasta ja lähi-idästä masinoidulla maahanmuutolla.
Kaikki nämä suunnitelmat laitettiin alulle jo 1920-luvulla vaikutusvaltaisten vapaamuurarien kesken. Tämä EU:ssa ongelmaksi asti kasvanut lähi-idän ja afrikan pakolaistan massa maahanmuutto ei ole siis missään vaiheessa päässyt itsestään leviämään käsiin.