http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 27, 2015

Saudiprinssi kärähti huumeiden salakuljetuksesta


Saudiprinssi kärähti huumeiden salakuljetuksesta Beirutin kansainvälisellä lentokentällä. Samalla myös pidätettiin neljä muuta Saudi-Arabian kansalaista. 

Asiasta raportoi ensimmäisenä libanonilainen verkkolehti Naharnet.  

Nimetön lähde kertoi, että Saudiprinssi oli yrittänyt salakuljettaa n. kaksi tonnia huumeita yksityiskoneella. Huumausaineet oli pakattu laatikoihin,  jotka odottivat yksityiskoneen lastausta. Koneen oli määrä lentää Saudi-Arabiaan. 


Lähteen mukaan kyseessä on suurin salakuljetusoperaatio, joka Beirutin kansainvälisellä lentokentällä on koskaan paljastunut. 

Tästä voi enää yrittää päätellä, että mitähän huumeita Saudi-Arabian prinssit käyttävät, jos sitä täytyy salakuljettaa maahan monia tonneja. Silloin kyse on tuskin mistään Kannabiksesta, vaan Learjet jetti on lastattu CIA:n tyyliin kokaiinilla, koska siitä saa myös suurimmat rahat irti pimeillä markkinoilla. Itseasiassa tämä USA:n hallinnon käymä sota huumeita vastaan on todellisuudessa vain sotaa huumeiden laillistamista vastaan. Koska huumeiden laillistaminen veisi koko tämän rikollisen valtaeliitin pyörittämän laittomien huumeteollisuuden markkinoiden  kannattavuuden.