http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, lokakuuta 08, 2015

Puolustusministeri Niinistö: Suomeen saapunut jo ISIS-miehiä


Suomen puolustusministeri Jussi Niinistö kertoi Radio Helsingille, että suomeen on saapunut miehiä, jotka ovat ISIS-järjestön kautta tänne värvättyjä. 

Niinistö ei tarkemmin yksilöinyt tapauksia.

– Sanotaanko näin, että suojelupoliisilla on nyt enemmän seurattavaa kuin mitä sillä oli ennen tätä maahanmuuttovyöryä.
Nämä ISIS-joukot eivät ole tänne Suomeen tulleet itsestään, vaan ne ollaan tänne tuotu Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n organisoimana.

ISIS miehet tässä tarkoituksessa on tuotu tänne Suomeenkin vain psyop -terrorismin nimissä, koska sillä yritetään viedä Suomi lopullisesti Natoon.

Tämä siis tarkoittaa sitä, että jos ISIS terroristit onnistuvat lahtaamaan suomalaisia jossain julkisella alueella ja aiheuttamaan ns. turvallisuuspoliittisen skandaalin suomessa. Tämä on CIA:n salainen psyop hanke, jota myös Ruotsissa suunnitellaan. 

Ei tässä mikään ennustaja tarvitse olla tajutakseen, että mistä tässä oikein pohjimmiltaan on kyse. MV-lehti on jo raportoinut lukuisista tapauksista, missä näitä ISIS -terroristeja ollaan jo tunnistettu mm. Oululaisista vastaanottokeskuksista.Eräs tuttavani joka on ollut kansaisaktiivi piireissä mukana jo viime vuosina näki äskettäin unen, jossa hän tapasi presidenttimme Sauli Niinistön, joka esitteli tuollaista ylläolevaa kuvaa pilkotusta ja jaetusta suomesta. 

Niinistö sanoi tuossa unessa hänelle, että kuinka Suomi tultaisiin lopulta pilkkomaan Ruotsin ja Venäjän kesken mukaillen oheista rahaa.

Maahamme tuodut isikset ja isiilit sekä allahit tuovat sen verran epävakautta, että on kutsuttava lopulta nato apuun. Sehän suututtaa sitten lopullisesti Venäjän ja kas kummaa sotilaallinen konflikti on jo käsillä.  

Tämän vuoden alussa ISIS järjestö mainitsi Suomen maailmanlaajuisessa uhkausviestissään. 

Sunday Express -lehti kertoi jo n. kuukausi sitten, kuinka n. 4000 ISIS soturia on jo saapunut Eurooppaan naamioituna turvapaikanhakijoiksi. Englantilainen LiveLeak sivusto kertoo, että kuvassa näkyvä terroristi Mortada Zabidi on jo suomessa tänne tulleena turvapaikanhakijana.

SUPO:lla olisi nyt vähän töitä tarjolla, jos siellä yhtään ollaan asian suhteen ns. hereillä. Sillä suojelupoliisille nämä potentiaalisesti suomen sisäistä turvallisuutta vaarantavat ISIS-miehet pitäisi nyt kaikki karkoittaa takaisin lähi-itään, sieltä mistä ne on tänne Sorosin rahoilla lähetetty.