http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 02, 2015

Tiesitkö: Maahanmuuttovastaisuus kriminalisoitiin suomessaTiesitkö, että eilen 1.10.2015 astui voimaan uusi laki, jonka nojalla kaikki maahanmuuttovastainen esim. jopa nettikirjoittelu voidaan katsoa laittomaksi ja järjestäytyneen rikollisuuden tunnusmerkeiksi katsovaksi rikokseksi. 

Tämä fasistilaki lyötiin läpi kaikessa mediahiljaisuudessa. Lakimuutoksen seurauksena tällä mahdollisella järjestäytyneellä rikollisryhmällä tarkoitetaan vähintään kolmen henkilön muodostamaa tietyn ajan koossa pysyvää ryhmää ? 

Valtioneuvoston sivuilla puhuttiin vielä koossa pysyvää rakenteeltaan yhteenliittymää, joka toimii yhteistuumin tehdäkseen rikoksia.

Käytännössä tämä voi tarkoittaa sitä, että monikulttuurisuuden mielenosoittamisesta voidaan tuomita jatkossa yli kolmesta ihmisestä koostuvia mielenosoittajia kansankiihotusrikoksesta, koska ovat syyllistyneet tähän uuteen "rikokseen" osoittamalla mieltä yli 3:n henkilön voimin monikulttuurisuudesta.Mitä eliitti oikein pelkää  monikulttuurisuudessa ?


Kuten olemme huomanneet, niin EU:n pakolaiskriisin taustalla olevat salaiset poliittiset motiivit on salattava keinolla millä hyvänsä ja sitä turvaamaan on tuotu nämä fasistiset kansankiihotuslait, jotka on nyt kriminalisoitu. Maahanmuuttokriittiset suomalaiset eivät edusta rikollisuutta, mutta kaikki nuo pakolaisten salakuljetus ja turvapaikkabisneksen organisaatiot ovat kaikki järjestäytynyttä rikollisuutta, johon myös Suomen Punainen Risti kuuluu yhtenä osana.

Tällä hetkellä lukuisissa pikku kunnissa on käynnissä lukuisten yrityskiinteistöjen uudelleenoperointi, jossa ihan suomalaisia yksityisyrittäjiä heivataan kadulle sen vuoksi, että heille aiemmin kaupungin vuokraamiin kiinteistöihin saataisiin pikaisesti perustettua pakolaiskeskus, jolla kyseisten kuntien HYVÄ VELI -kerhon vapaamuurariveljet hoitelevat toistensa rikollisille pakolaisbisnesyrityksille voittoja pakolaisten majoittamisella. Suomen kuntien sisällä on jo kulisseissa valmisteltu tulevaa pakkolakia, jonka jälkeen yhdelläkään kunnalla ei ole enää oikeutta kieltäytyä pakolaistulvan vastaanottamisesta.Tilastokeskus ei lisäksi enää 2015 vuoden alusta ole kirjannut ulkomaalaisten tekemiä rikoksia tilastoihin, koska Tilastokeskus perusteli asiaa rerussipulalla. Ei tarvitse olla ennustaja veikatakseen, että mitä pakolaiskeskukset saavat aikaan mm. raiskaustilastoihin. Saksassa on jo raportoitu pakolaiskeskuksessa tapahtuvista jokaöisistä raiskauksista, joita on tehty myös lapsia kohtaan.  Oulussa tapahtui jo kaksi raiskausyritystä. Kirkkonummen vastaanottokeskuksessa tilanne leijuu ilmassa, että tulevia puskaraiskauksia kyllä vielä tasan ilmaantuu myöhemmin, joista tiedotusvälineet raportoivat suvakkimedian tapaan hyvin niukkasanaisesti.
Tälle EU:n pakolaistulvalle on olemassa pääpiru, joka ei ole enää elävien kirjoissa. Hän on kreivi Richard Coudenhove-Kalergi, joka jo vuonna 1923 oli vapaamuurariveljiensä kanssa laatimassa suurta ja salaista suunnitelmaa koko Euroopan valtioiden kansallisidentiteettien tuhoamisesta.

Suunnitelma oli saada tuhottua Yhtenäisen Euroopan (nyk. EU) valtioiden kansallisidentiteetti monikulttuurisuudella ja tällä valkoisella kansanmurhalla saataisiin synnytettyä sekarotuiset jälkeläiset, joiden katsottiin olevan paljon heikkoluonteisempia, kuin esi-isänsä.

Se mitä vielä hyvin harvat tietävät EU:n lipun kahdestatoista tähdestä on se, että ne kuvaavat Israelin kahtatoista heimoa. Joten näin ollen sillä ei ole mitään tekemistä Euroopan valtioiden kanssa.

Kuvassa ylempänä näkyy Pan Europa -liikkeen lippu, josta muodostui alunperin nykyisen Euroopan unionin lippu.

Coudenhove-Kalergin mukaan sosiaalidemokratian ja kommunismin aikaansaannos oli sosiaalista eugeniikkaa, jonka tarkoituksena oli tuhota aatelisto (porvaristo), jotta päästäisiin epäoikeudenmukaisesta eriarvoisuudesta tasa-arvon kautta oikeudenmukaiseen eriarvoisuuteen.

 

Illuminatin vapaamuurareille kaikki isänmaallisuus (nationalismi) aatteet ovat puhdasta myrkkyä. Saksalainen Triumviraatin äänitorvi Otto Von Habsburg totesi nationalismista aikanaan näin; "Nationalisti on poliittisesti moraaliton, koska hän sortaa kaikkea vierasta".

Tämän johdosta Illuminatin vapaamuurarien fasistinen uusi maailmanjärjestys on vaarassa, jos valtioilla on vielä pieniäkin rippeitä jäljellä ns. isänmaallisuus aatteista. Tämän vuoksi Illuminatin eliitti on kehittänyt mm. keinon saada aiheutettua suuria ja kansainvälisiä kriisejä, hallitakseen lukuisten valtioiden suuria ihmismassoja. 

Tässä suhteessa nyt käynnissä oleva Euroopan pakolaiskriisi voi olla myös yksi näistä "keinotekoistesti luoduista" kriiseistä ja sen huomaa siitä, että jos tälle pakolaiskriisille tuodaan vielä joku julkinen ratkaisuehdotus esille.

Ainoa oikea ratkaisu pakolaisongelmasta eroon pääsemiseen on laittaa rajat kiinni ja passittaa ihmiskaupan hyväksikäyttämät turvapaikkaturistit takaisin kotimaihinsa. Ei se ole Euroopan velvollisuus näitä omien geopoliittisten kriisiensä parissa kärsiviä maita auttaa, varsikin kun USA on miltei jokaisen sodan niissä maissa saanut CIA:n avulla aiheutettua. 


Suomen kansallinen identiteetti


Suomellakin on sille oma kansallinen identiteetti, jota itsensä kaiken yläpuolelle korottava suomenruotsalainen eliitti on halveksinut jo yli 400 vuotta.

Syy siihen, että miksi Ruotsissa tämä monikulttuurisuuden avulla suoritettava eugeeninen kansanmurha on jo ollut paljon pidemmällä kuin täällä, johtuu siitä että naapurimaassamme Ruotsissa oli vahvat yhteydet Natseihin. 

II-maailmansodan aikana Ruotsilla oli tiiviit välit Natsi-Saksaan ja sen sisällä harjoitettin myös ankaraa rotu-eugeniikkaa. Samalla myös Ruotsin eliitti on ollut hyvin vahvasti sionistinen, joten näin se on automaattisesti ollut mukana kreivi Coudenhove-Kalergin ja muiden Illuminatin vapaamuurarien salaisissa valtiontuhoamishankkeissa mukana. 

Pakolaiskriisin tarkoituksena on myös saada romutettua jokaisen EU-maan sosiaaliturvajärjestelmä ja näkeehän sen, että jos Suomikin on pakotettu tänne ottamaan vielä 1,2 miljoonaa turvapaikanhakijaa, että kestääkö talous ? Kun vastaus on, että ei kestä ja joku sektori pistetään kärsimään ja se on sitten vanhusten hoito, koulutus sekä pienituloisten sosiaaliturva joka laitetaan nyt matalaksi. 

Puolustusvoimat sen sijaan voi hankkia 10 miljardilla lisää hävittäjiä. Puolustusbudjetti kun ei kuulu suomen valtion veronmaksajien hyvinvoinnin kustannuksiin ollenkaan.  Lähteet: http://magneettimedia.com/maahanmuuttovastaisuus-nyt-jarjestaytynytta-rikollisuutta/ 

http://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/jarjestaytyneita-rikollisryhmia-koskeva-rikoslain-saantely-tasmentyy-lokakuun-alusta