http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 27, 2015

Tynkkynen erotettiin PerussuomalaisistaPerussuomalaisten kansanedustaja Sebastian Tynkkynen erotettiin puolueesta hänen ollessa matkalla Islannissa. Puoluejohto vetoaa erottamispäätökseen heidän tekemää rikosilmoitusta Tynkkysestä, jonka katsotaan heidän mukaan syyllistyneen henkilötietolain rikkomiseen. 


Lokakuussa kun hän julkaisi mediassa nimilistan, jossa näkyi yhteiskokouksen vaatijoista tehty nimilista. Tynkkynen latasi äsken nettiin videon, jossa hän kertoo kuinka vetoomukseen aikanaan kerättiin nimiä. 

Tynkkysen mukaan kuitenkin kyse on vain poliittisesta ajojahdista, koska hänet valittiin viimeisessä Perussuomaalisten puoluekokouksessa varapuheenjohtajaksi suurella äänimäärällä. 

Entinen Perussuomalaisista viime eduskuntakaudella erotettu James Hirvisaari otti kantaa tuoreesti Tynkkysen tapaukseen sosiaalisessa mediassa: 


Ja sitten koko eduskuntaryhmä, puoluesihteeri ja muut puolueen toimijat nuolevat kiihkeästi Soinin persettä yhtymällä vihakuoroon ja lyömällä lyötyä. Tämähän on nähty jo monta kertaa. On selvää, että Sebastian on huippulahjakkuus ja varmasti oikeudentuntoinen poliitikko, ja sellaisiahan ei despootti-idiootti kauaa siedä lähellänsä. Soinihan on umpisairas, mutta noita persekärpäsiä häpeän, että olen koskaan heitä edes tuntenut.
-James Hirvisaari

Näin Suomen valeoppositio Perussuomalaisissa hoidetaan ns. vaikeat tapaukset, jos sen sisällä ilmenee suoraselkäisyyttä sekä puhtaalla omatunnolla toimimista. 

Kun viimeisiä kolmea eduskuntakautta on katsonut niin kupletin juoni on ollut jokainen kerta sama. Aina ulos päätyvät ne kansanedustajat, jotka uskaltavat kyseenalaistaa totuuden. 
Entinen curlingmestari Markku Uusipaavalniemi uskalsi jo Keskustan kansanedustajana kyseenalaistaa Suomen hallitsemattoman taloudenpidon. Mutta vaikka hän loikkasi myöhemmin Perussuomalaisten riveihin, niin häntä ei enää yllättäen valittu jatkokaudelle. 


Viime eduskuntakaudella Vasemmiston eduskuntaryhmä heivasi Jyrki Yrttiahon sekä Markus Mustajärven.

Rikosoikeuden professorin mukaan Tynkkysen potkut ovat laittomatRikosoikeuden professori Matti Tolvanen Itä-Suomen yliopistosta ehti maanantaina arvioida, että Tynkkysen toiminta ei nimilistaa julkistaessa välttämättä ollut rikollista.  
 Tolvasen mukaan henkilötietolain suhteen kysymys on rajatapauksesta, koska poliittinen toiminta on lähtökohtaisesti julkista. 

Tynkkynen kuului myös puolueen työvaliokuntaan, mutta se kokoontui hänen tietämättään. Hänen tietämättään teetettiin myös lakimiehellä muistio hänen keräämästään nimilistasta.


Tynkkystä ei löydy nyt eduskunnan yhteystiedoista

 
Nyt kun Tynkkyselle sataa kentältä ja kentän ulkopuolelta paljon tukiviestejä, niin jostain kumman syystä miehen yhteystietoja ei löydy ollenkaan eduskunnan sivuilta, vaikka ne sieltä kuuluisi löytyä. 
Mutta myöskin tuohon oikeaan osoitteeseen sebastian.tynkkynen@eduskunta.fi lähetetty sähköposti ei mene myöskään perille. 

Kuka siis sensuroi nyt tämän Perussuomalaisista juuri erotetun kansanedustajan sähköpostia ?Lähteet: http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3451972/tynkkysen-kuva-persuista-huutamista-uhkailua-alyttomia-puheenvuoroja

http://mvlehti.net/2015/10/26/sebastian-tynkkynen-puoluekirja-lahti-omatunto-jai/ 

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1445824464228.html