http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, lokakuuta 17, 2015

Kasvattilapset: USA:n vaijetut lääketehtaiden koekaniinitUSA:ssa on lähes 600 000 kasvattilasta ja johtuen osavaltiosta saa 13-52 prosenttia heistä voimakkaita personallisuutta muuttavia psykiatrisia huumeita. Lapset ovat suoria koekaniineja lääkeyrityksille (BIG PHARMA). 

USA:n senaatin huomion havahdutti aikanaan perinpohjaisesti skandaalu, kun seitsemän vuotias Gabriel Myer hirtti itsensä huhtikuussa 2009. Hänelle oli tuolloin annettu sekoitus voimakkaita psykiatrisia lääkkeitä, johon kuului mm. Lexapro masennuslääkettä, Zyprexa psykoosiin sekä Vyvanse amfetamiinin johdannaista ADHD-diagnoosiin, ja kun näistä lääkkeistä hänen psyykkinen tilansa huononi entisestään, niin lääkäri määräsi hänelle vielä Symbuaxia masennukseen. 

USA:n kasvattilapset joutuvat säännönmukaisesti amerikkalaisen sairasvakuutuksen Medicaidin piiriin, joka on tarkoitettu köyhille, hätääkärsiville ja vanhuksille. Näissä laitoksissa määrätään persoonallisuutta muokkaavia, voimakkaita psykiatrisia lääkkeitä jatkuvasti runsaita määriä. Kasvattilapset tulevat usein ns. vaikeista oloista. Kaiken muun lasten huolenpidon sijasta kasvattilapset  huumataan lääketeollisuuden koekaniineiksi. 


Kuvassa 7 vuotias kasvattilapsi Gabriel Myers, joka hirtti itsensä lopulta lastenkodissa vuonna 2009.

Gabriel Myerin kohtalon huomioi USA:n media myös sen takia, koska hän oli myös joutunut pahoinpitelyn ja seksuaalisen väkivallan kohteeksi omien vanhempiensa toimesta. Hän oli tullut siis Medicaidiin useiden lastenkotien kautta, jolloin hän viimein päätti lopettaa toivottomuutensa hirttäytymällä. 

Lähde: Sven-Olof Jakobsson - Mielen Vaarat (2015) s. 56-57