http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 16, 2015

Ranskan junasankaria puukotettiin Kaliforniassa


Ranskassa elokuussa junassa ammuskelleen hyökkääjän taltuttanut Spencer Stone joutui puukotuksen kohteeksi Kalifornian, Sacramentossa. Asiasta uutisoi uutiskanava CBS News  joka on tämä sama propaganda kanava, joka uutisoi Oregonin ampumavälikohtauksesta Sandy Hook 2012 vuonna kuvatulla videolla. No oli nyt niin tai näin, niin jokatapauksessa Stonen puukotusvälikohtauksesta on CBS uutiskanavalla myös valvontakameravideo.
 

Stone taltutti elokuun lopulla yhdessä kavereidensa avustuksella Egyptiläistaustaisen miehen, joka alkoi ammuskella junassa. Stone sai tuolloin viillon niskaansa painiessaan hyökkääjän kanssa. 
Maailmalla tuosta välikohtauksesta uutisoitiin paljon ja miehet kutsuttiin myös Ranskan presidentin palatsiin.
Jos nyt kuitenkin oletetaan, että tuon Ranskassa junassa sattunut välikohtaus oli jonkun Egyptiläisen MK ULTRA suggestoidun Isis miehen näytönpaikka. 


Siinä tapauksessa myös Pentagon sekä läntiset tiedustelupalvelut halusivat mahdollisimman tehokkaan psyop -operaation. Niin jos sitten joku USA:n merijalkaväen ent. sotilas tuli väliin ja sai tuon operaation kusemaan, niin tuskin siinä enää nämä taustapirut alkavat vielä kiittämään väliintullutta.
Kuvassa Ruotsin ulkoministeri Anna Lindhin murhaaja Mijailo Mijailovic.  

Eli oliko sitten yllätys, että tämä Ranskan junasankari joutui puukotuksen uhriksi Kaliforniassa kadulla ja puukottajan ei sanottu tuntevan uhria entuudestaan. Nämä MK ULTRA sleepperit eivät yleensäkään tunne mahdollisia uhrejaan. Ei Ruotsin ulkoministeri Anna Lindhin vuonna 2003 puukottanut Mijailo Mijailovic.     


Mijailovicilla oli murhan tekohetkellä yli viidentoista psyykelääkkeen reseptiä ja ennen tekohetkeä hän oli ottanut 3 milligrammaa rahoittaviin lääkkeisiin kuuluvaa Flunitrazepamiaja sanoi itse olleensa tekohetkellä aivan muissa maailmoissa. "Se teki helpommaksi päästä ns. kynnyksen yli, mutta Flunitrazepam poistaa sen esteen. Sitä menee pitemmälle", hän selitti. 

Mijailovic kertoi Ruotsin poliisille kuulusteluissa kuulleensa päänsä sisässä äänen, joka kehoitti serbokroatian kielellä hyökkäämään häntä keittiöveisellä edessä näkyvän naishenkilön kimppuun, jolloin Mijailovic löi Lindhiä vastaan useita kertoja keittioveisellä.

Tuollakaan tapauksella ei väitetty julkisuudessa olevan minkäänlaista poliittista motiivia, vaikka MK ULTRA murhat ovat miltei aina poliittisia murhia. Ruotsin pääministeri Olof Palmen murha sen sijaan oli läntisten tiedustelupalveluiden tilaustyö, jolle oli täysi poliittinen motiivi, koska Palme oli astumassa eräiden Ruotsissa toimivien asekauppiaiden varpaille, koska halusi pistää lopun Ruotsissa käydylle salaiselle kansainväliselle asekaupalle.