http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 12, 2015

Boris Jeltsinin vallasta eroamisen todellinen syyYLE Teemalla näytettiin Docventures ohjelmassa viikkoja sitten varsin mielenkiintoinen dokumenttielokuva The Forecaster, joka kertoi miehestä nimeltä Martin Armstrong.

Mies onnistui 80-luvulla kehittämään tietokoneohjelman, joka ennustaa piiluvusta tarkkaan tulevia pörssiromahduksia. Mutta eipä mennyt aikakaan, kunnes Armstrongin konsultointiyhtiölle alkoi satelemaan kosintapyyntöjä IMF:ltä, joka halusi hänet heille hommiin. 

Kaiken takana oli kuitenkin juoni saada tuo softa CIA:n ja USA:n armeijan sotateollisuuden käyttöön, mutta Armstrong kieltäytyi liittymästä tähän ns. salaiseen klubiin.

Kaikkihan jotka ovat tietoisia tästä maailman kulisseissa toimivasta rikollisesta keskuspankkivallasta tietävät kyllä varsin hyvin, että mitä tämä Armstrongin käyttämä nimitys salaisesta klubista tarkoittaa.

Venäjän vuoden 1999 vallanvaihdon salatut taustatArmstrong kertoi tuossa The Forecaster dokumentissa kuinka vuonna 1999 Venäjällä silloinen istuva presidentti Boris Jeltsin valmisteli jo tulevaa vuoden 2000 presidentinvaalikampanjaansa. Mutta myös samaan aikaan pieni joukko rikollisten pankkien oligarkkeja suunnittelivat Venäjällä toteutettavaa poliittista vallankaappausta.  Heillä oli pääasiassa mielessä ryöstää itselleen Venäjän öljyvarat.


Kuvassa sionistipankkiirien silloinen rikollisjohtaja Edmond J. Safra Mizrahi juutalainen liikemies, joka organisoi vuonna 1999-2000 Venäjällä yritettyä poliittista vallankaappausta.He saivat lopulta Jeltsinin ottamaan IMF:ltä 7 miljardin dollarin lainan, joka kierrätettiin sitten lavastusmielessä Bank of New Yorkin kautta. Summan uskoteltiin menevän alunperin duuman remontoimiseen, mutta lopulta Jeltsin joutui tämän näiden rikollisten pankkiirien kiristyksen kohteeksi. Heidän pääarkitehti oli pankkiiri nimeltä Edmon J.Safra, jolla oli jo tiiviit suhteet Venäjällä vaikutusvaltaiseen sionisti-oligarkki liikemieheen ja miljardööri Boris Berezovskiin.  
Jeltsiniä kiristettiin eroamaan vallasta, tai muuten pankkiirit syyttäisivät häntä rahanpesusta. Vaatimus oli se, että Jeltsiniä kiristettiin eroamaan presidentin vallasta.  Berezovskia kaavailtiin hänen tilalleen tulevaksi nukkejohtajaksi, joka olisi sitten valtaanastuessaan luonut tietä näiden rikollisten pankkiirien vallankaappausoperaatiolle. Mutta Safran ja muiden pankkiirien rikollisten suunnitelma kusi lopulta, kun virkamies nimeltä Vladimir Vladimirovits Putin lupasi hoitaa homman ja siirtyi Venäjän johtoon. 


Samalla myös kulisseissa oli ehtinyt tapahtua. Armstrongin konsultointiyhtiö vaati saada itselleen hämäräliikemies ja pankkiiri Safran käymiä puhelinkeskusteluja. Hänen peräänsä pistettiin myös yksityisetsivä varjostamaan häntä. Safra oli kuulemma myös itse hyvin tarkka yhtiönsä sisäisistä puheluista, jotka hän vaati aina kaikki nauhoittamaan.

Vuonna 1999 elokuussa 27. päivä Armstrongin konsultointiyhtiön tilit tyhjennetetiin ja hän meni sen jälkeen lakimiestensä puheille ja sanoi, että Bank of Republic oli vienyt rahat. Armstrong ei myöskään päässyt tapaamaan tuolloin Safraa. 
 Armstrong vaati kavaltaneita palauttamaan rahat, tai muuten hän nostaisi syytteen. Republic pankista Armstrongille annettiin lista puhelinnumeroista, joita Safra käytti. 
 Armstrong antoi listan lakimiehilleen ja he päättivät haastaa kaikki puhelinlinjat oikeuden kuultaviksi. 


Lopulta sitten 31. joulukuuta 1999 Venäjän presidentti Boris Jeltsin ilmoitti eroavansa presidentin virasta terveydellisten syiden takia, vaikka todelliset syyt olivat nämä mistä tässä äsken kerrottiin. 

Berezovskista ei siis tullutkaan Venäjällä vallankaappauksen johdosta presidenttiä ja rikollisten pankkiirien vallankaappausyritys meni mönkään. 

Berezovski oli muutenkin hyvin julma mies, joka huhujen mukaan tilasi yhden Yhdysvaltalais toimittajan Paul Klebnikovin murhan vuonna 2004, joka oli kirjoittanut hänestä paljastuskirjan. 

Klebnikov oli paljastanut kirjassaan, kuinka Berezovskilla oli yhteyksiä  tšetšeenimafiaan ja sotaherroihin.


Venäjän valtio syytti lopulta Berezovskia vallankaappausyrityksestä vuonna 2007 ja noina aikoina mies oli jo ehtinyt paeta Lontooseen, josta hänelle myönnettiin vuonna 2003 turvapaikka poliittisista syistä.


Berezovski oli vielä lisäksi kerskunut rahoittaneensa Ukrainan oranssia vallankumousta. Tämän jälkeen hän oli joutunut Venäjän vaatimuksesta kuulusteltaviksi brittien toimsta, kun hän oli lipsauttanut vielä että oli suunnittelemassa vallankaappausta Venäjällä. 

Lopulta sitten Edmond J. Safra joutui lähtemään pankkikorruptio syytteitä karkuun aina Monacoon asti, jossa kuoli tulipalossa 3. joulukuuta vuonna 1999. Eli jo ennen, kuin Jeltsin ilmoitti erostaan.Samalla Armstrong vaati pikaista oikeudenkäyntiä, jonka olisi pitänyt alkaa jo maaliskuussa 2000.Armstrong ja muut kanteen nostajat uhkasivat haastaa Republicin oikeuteen, mutta hallitus vastusti sitä. Republic pankkia ei siis saanut haastaa oikeuteen, joten USA:n hallinto suojeli Republicia.
Safran kuolema taisi näin ollen pelästyttää monet. Lopulta USA:n hallinto tilasi määräyksen, jonka nojalla Armstrong ei saanut lupaa kuunnella Safran käymistä puheluista tehtyjä nauhoituksia. Lopulta nämä nauhat vain katosivat, koska niiden täytyi kadota ja silloin paine alkoi todella kasvaa.Marty joutui lopulta myöntämään, ettei ollut aiemmin käsittänyt tämän salaisen klubin valtaa. Eli hän puhui siis tästä ns. Illuminatiksi itseään kutsuvasta pankkiiri-eliitistä.

Martin Armstrong pistettiin sitten lopulta kärsimään oikein kunnolla, kun rikolliselle pankkimafialle jäi ensin luu käteen. Tämä pankkiirimafia  laittoi lopulta Yhdysvaltain FBI:n asialle ja lähetti sen ratsaamaan Armstrongin konsultointiyhtiön toimistot. 

Armstrong tämän jälkeen etsintäkuulutettiin ja hänet otettiin kiinni FBI:n toimesta. Häntä uhattiin sitten jopa yli 136 vuoden vankeustuomiolla, ellei hän suostuisi myöntämään syyllisyyttään rikoksiin, joita hän ei ollut tehnyt. Koko oikeudenkäynti oli alusta asti täysi farssi ja häntä vastaan väitetyt todisteet olivat suurimmissa osin tekaistuja. 
 


Armstrongia syytettiin mm. hänen konsulttiyhtiönsä kautta tehdystä ponzi/pyramidihuijauksesta ja häneltä vaadittiin mm. 3 miljardin dollarin korvauksia. Mutta selvisi kuitenkin, etteivät syyttäjät olleet kiinnostuneita rahasta, vaan he halusivat edelleen Armstrongin reaaliomaisuuden ja tämän tietokonesoftan itselleen. 
 Armstrong joutui lopulta istumaan vankilassa 7 vuotta ja hänet tuotiin aina välillä kuulemisiin, jossa häntä painostettiin luovuttamaan softa pankkimafian haltuun. Hänet jopa pahoinpideltiin vankilassa ja hän joutui kolmeksi päiväksi koomaan. Mutta lopulta seitsemän vuoden vankilassa istumisen jälkeen hänet vapautettiin. 


Ei ole pienintäkään epäselvyyttä siitä mitä nämä samat rikollisten pankkien valkokaulusrikolliset tavoittelevat vieläkin Venäjältä ?


Venäjällä on öljyvaroja, monien satojen miljardien arvoisia mineraaleja, luonnonvaroja ja kaikki tämä kiinnostaa rikollisten finanssipankkien korruptoitunutta ylijohtoa. Se kun täytyy saada käsiin keinolla millä hyvänsä ja sitä varten nyt Syyriassa Iso-Britannian on ilmoittanut, että se alkaa ampumaan seuraavaksi Venäjän ilmavoimien hävittäjiä alas.

Tilanne on nyt todella räjähdysaltis ja Naton sotahullut kenraalit tekevät siitä vieläkin vaarallisemman. 


Nämä rikollisten finanssipankkien psykopaatit ovat valmiita käynnistämään kolmannen maailmansodan, jotta he saisivat ryöstettyä Venäjänkin valtion varallisuuden itselleen.  Tämä The Forecaster dokumenttielokuva löytyy tällähetkellä tekstitettynä Suomeksi Youtubesta. Kannattaa katsoa ajatuksella, suosittelen hyvin lämpimästi.