http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, lokakuuta 28, 2015

Ydinjätteen loppusijoituspaikasta turistikohde St. LouisissaYhdysvaltojen, St. Louisissa ydinjätteen loppusijoituspaikasta on tullut paikallinen turistinähtävyys. Vuori on n. 20 metriä korkea ja sen sisään on sullottu vaarallista radioaktiivista ydinjätettä (uraania). Infowarsin toimittaja Lee Ann McAdoo kävi paikan päällä ja raportoi tilanteesta. 
Mistä lähtien vaarallisesta ydinjätteestä on tullut turistinähtävyys ? 


Olisiko myös Olkiluodon ydinvoimalan ylläpitämän Teollisuuden Voiman (TVO) aika ryhtyä myös mainostamaan tulevaa Suomen ydinjätteen loppusijoituspaikkaa, että siitäkin saataisiin samanlainen turistikohde. Sionistien mediat kuitenkin vaikenevat näistä hirvittävistä köyhdytetyn uraanin aikaansaamista sikiövaurioista. Nämä lapset jotka ovat lähi-idässä syntyneet tämännäköisinä, ovat saaneet sikiövaurionsa USA:n sekä Israelin armeijan käyttämien köyhdytettyjen uraaniaseiden vuoksi.


Uraani aseteollisuudessa ajaa täysin YK:n Agenda 21:stä, eli tämän eliitille liiallisen valtaväestön murhaamista. Köyhdytettya uraania saadaan ydinvoimaloiden sivutuotteena ja se laitetaan aseteollisuuden markkinoille pimeästi, samoin kuin myös aseteollisuuden plutonium bisnes. On täysin naivia ajatella, että ydinvoimalat oltaisiin luotu luomaan vain sähköä valtakunnan verkkoon.


Lähteet: http://www.infowars.com/special-report-landfill-fire-rages-toward-radioactive-waste/