http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 13, 2015

Sorosia syytetään laittoman maahanmuuton rahoittamisesta


Unkarilais-Amerikkalainen suursijoittaja George Sorosia syytetään laittoman maahanmuuton rahoittamisesta. 

Lukuisat kansainväliset sekä unkarilaiset vapaaehtoisjärjestöt ovat nostaneet syytteet Sorosia vastaan. Lukuisat hedgerahastojensa kautta kytkeytyneet organisaatiot johon Soroksella on yhteyksiä, on tehnyt kaiken edistääkseen maahanmuuttajien tulvaa unkariin.

Kuvassa unkarilainen Kristillis-demokraattisen puolueen István Hollik.


Unkarilainen Kristillis-demokraattinen poliitikko István Hollik paljasti Sorokseen linkitetyn NGO-organisaation "Tervetuloa Eurooppaan", joka on painanut maahanmuuttajille taskuopasta, missä yllytetään kieltäytymästä Unkarin viranomaisten kanssa kaikesta yhteistyöstä sekä ohjeistetaan kieltäytymään sormenjälkien antamisesta Unkarissa. 

Hollik leimasi Soroksen ehdotuksen "Maksaa jokaiselle maahanmuuttajalle 4,5 miljoonaa forinttia vuodessa, joka tekee euroissa 14 444 euroa mahdottomaksi, koska sen eteen unkarin pitäisi ottaa todella paljon velkaa. Soros on julkisuudessa myös hyökännyt useasti unkarilaisen Vikror Obranin sekä hallitsevan Fidesz-KDNP:n liittoutuman ajamaa maahanmuuttopolitiikkaa vastaan. 

Tämä kaikki kritiikki Sorosia vastaan ei ole mitenkään yllätys, sillä mies on hedgerahastojensa kautta CIA:n avustukella tämän käynnissä olevan Euroopan pakolaiskriisin takana. Vuonna 2011 Libyan silloinen johtaja Muammar Gaddafi ennusti aivan oikein, että jos hänen maansa vakautta saataisiin horjuutettua, niin sen seurauksena miljoonat tummaihoiset maahanmuuttajat onnistuisivat tunkeutumaan Libyan kautta Eurooppaan. Näin lopulta kävi ja tässä suhteessa näemme myös uuden motiivin Gaddafin vallan syrjäyttämiselle. Nythän Libyassa ollaan huhujen mukaan jo suunnittelemassa sillan rakentamista Italiaan, jotta pakolaistulva voitaisiin saada nopeammin ja helpommin Euroopan kamaralle.

Soros edustaa suursijoittajana vieläkin rikkaampaa Länsi-Euroopan rikkainta Rothschildien pankkiirisukua, joiden poliittinen agenda on tuhota tällä käynnissä olevalla hallitsemattomalla maahanmuutolla Euroopan kaikki kansallisvaltiot.

Soros oli myös hyvin näkyvästi tukemassa Jugoslavian valtion tuhoutumista, kun Naton avulla tämä saatiin aikaiseksi. Tuon koko Jugoslavian sodan ja Naton pommitusten takana olivat Rothschildien hallitsemien monikansallisten yhtiöiden kiinnostus siellä esiintyviä uraaniesiintymiä kohtaan. 


Kuvassa Jugoslavian ja Serbian entinen presidentti Slobodan Milosevic, joka syrjäytettiin vallasta Naton ja Rothschildien pankkiirien toteuttamalla vallankaappauksella vuonna 2001.

Mutta kun Jugoslavian silloinen presidentti Slobodan Milosevic suostunut niitä luonnonvaroja näille monikansallisille yhtiöiden verenimijöille luovuttamaan pilkkahintaan, niin lopulta Jugoslavian valtio tuhottiin sisällissodalla ja Naton invaasiolla. Käytännössä Ukrainan kriisinkin takana saattaa olla samanlaiset motiivit. 

Milosevic pidätettiin 1. huhtikuuta 2001 syytettynä mm. vallan väärinkäytöstä sekä korruptiosta. Serbian hallitus luovutti hänet 28. kesäkuuta 2001 entistä Jugoslaviaa varten perustettuun kansainväliseen sotarikostuomioistuimeen vastaamaan sotarikossyytteisiin, vaikka perustuslaki kielsi Jugoslavian kansalaisten luovuttamisen.

Jos oikeus olisi tuolloin oikeasti toteutunut, niin Jacob de Rothschild oltaisiin tuotu myös George Soroksen lisäksi kansainväliseen sotarikostuomioistuimeen vastaamaan sotarikossyytteistä. Mutta missään vaiheessa sitten koko ihmiskunnan historian näitä todellisia valtioiden vallankaappausten todellisia pääpiruja ei olla tuomittu oikeudessa enää moniin satoihin vuosiin. Ranskassa kuitenkin 1300-luvulla nykyisen  pankkijärjestelmän luoneet temppeliritarit joutuivat järjestönsä kautta huonoon valoon kuninkaan silmissä, kun Ranskan silloinen kuningas Filip IV Kaunis päätti tehdä lopun heidän harjoittamalle kusetukselle. 

Hän oli itse velkaantunut pahasti tuolloin temppeliherroille ja päätti lopulta hyökätä tempperiherrajärjstön kimppuun. Lokakuun 13. päivä vuonna 1307 Guillame de Nogaretin johtamat joukot suorittivat salaisen operaation ja pidättivät kaikki salaisten temppeliritareiden jäsenet. Sen seuranneessa oikeudenkäynnissä lopulta 50 temppeliherraa poltettiin roviolla ja heitä syytettiin kerettiläisyydestä, moraalittomuudesta sekä sodomiasta. Heidän suurmestari Jaques de Molay tuomittiin roviolle.

Nämä 1109-1307 luvulla toimineet salaiset temppeliritarit ovat käytännössä nykyisen Illuminatin esi-isiä. Heidän toimintansa oli myös satanistista, koska he palvoivat ylläolevaa demonista Babhomettia.
Historian kirjoissa sekä temppeliherrojen, että myös Illuminatin järjestön paljastumisen jälkeen näiden salaseurojen toiminnan väitettiin loppuneen, mutta se ei pidä lainkaan paikkansa. Illuminatin salaseura on säilynyt sen alusta saakka ja se on vain viimeisten satojen vuosien aikana kasvattanut yhä enemmän valtaa, kun sen ympärille on perustettu lukuisia poliittisia maailman salaisen eliitin ajatushautomoita. Näitä ovat mm. Rooman Klubi, Trilateraalinen Komissio, Bilderberg, Kolmensadan Komitea, Pyöreä Pöytä, Royal Institute of International Affairs, CFR,  YK jne. 

Jokainen näistä salaseuroista ontoimii tiettyjen poliittisten intressien takana. Esimerkiksi Bilderberg ryhmällä on tiiviit suhteet suoraan YK:n johtoon, kun YK:sta on suorat suhteet taas CFR:n johtoon jne.

CFR on keskittynyt melkein yksinomaan USA:n poliittisen järjestelmän ohjaukseen, kun taas Council on Foreign Relations ohjailee myös Japanin sekä Euroopan poliittista järjestelmää. Kun taas salaisella Rooman Klubilla on taas paljon globaalisesti eugeenisia intressejä. 

Rothschildien sekä Rockefellerien pankkisukuvuilla on sen johdosta yliedustus näissä edellämainituissa salaseuroissa, koska he ovat onnistuneet riistämään viimeisten satojen vuosien aikana maailman salaisesta ja rikollisesta eliitistä eniten. David Rockefeller on näin ollen istunut alusta saakka Bilderberg ryhmän kokouksissa, CFR:ssä, Rooman Klubissa sekä Trilateraalisessa Komissiossa. Mutta samoin myös Rothschildien pankkisuvuilla on näissä kaikissa salaseuroissa yliedustus, mutta myös miltei ylin päätäntävalta.

On siis syytä muistaa, että näiden salaseurojen sisällä kuitenkin aina vaikuttaa taloudellinen valta ja ne yksityisomisteiset pankit joilla on eniten valtaa, on myös koko planeetan salaisessa geopoliitiikassa suurin päätäntävalta. Tämän johdosta Rothschildien sekä Rockefellerien pankkisuvut käytännössä omistaa miltei kaikki shakkinappulat tässä koko geopoliittisella pelilaudalla. Soroskin on loppupeleissä pelkkä Rothschildien juoksupoika. 

Mutta jos vielä nyt mennään näihin faktoihin, niin Venäjä, Kiina, Pohjois-Korea, Iran ja Syyria ei ole vielä geopoliittisesti onnistuttu kaappaamaan Rothschildien pankkitoiminnan alle. Joten tästä syytä koko Syyrian sotainvaasio on saanut alkunsa. USA:n Pentagon sekä Israel rahoittaa itse ISIS -järjestöä ja on nyt raivoissaan siitä, että Venäjän ilmavoimat ovat saaneet tuhottua Isiksen terroristileirejä Syyriassa. Illuminatin rikollinen finanssieliitti haluaisi jo käynnistää tämän johdosta Syyriassa kolmannen maailmansodan. Naton kenraalit haluaisivat saada siitä vielä ydinsodan aikaiseksi, että tällaiset ovat lähtökohdat seuraaville vuosille.

Sorosin rikollisklaani tekee nyt kaikkensa, jotta Euroopan kaikki kansallisvaltiot saadaan tuhottua hallitsemattomalla maahanmuutolla. Koska Euroopan kansalliset identiteetit katsotaan hyvin suureksi uhaksi pankkieliitin ajamalle fasistiselle uudelle maailmanjärjestykselle. Isänmaallisuus aatteet ovat siis eliitille myrkkyä ja ilmankos näemmekin koko tässä kulttuurimarxistisessa ajattelussa samanlaisia tunnusmerkkejä. 

Tämä monikulttuurisuutta ihannoiva vasemmistolainen suvakkiajattelu on suurimmaksi osaksi puhdasta läntisen pankkieliitin organisoimaa globaalia suggestiota, jolla myös ihmismassoja hallitaan. Tämä on aikaansaanut sitten ns. väen keskuudessa suurta hajoamista, kun nämä itseään suvaitsevaisena pitävät vihervasemmistolaiset hyökkäävät monikulttuurisuutta vastustavien kimppuun.  Kaikki tämä väestönhallinta toimii eliitin osalta niin kauan, kuin löytyy näitä hyödyllisiä idiootteja kumartamaan tälle eliitin ajamalle monikulttuuriselle agendalle.