http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 30, 2015

Eduskunnassa keskusteltiin vain rasismista, muttei maahanmuuton syistäEduskunnassa pidettiin vähän aikaa sitten keskustelu rasismista ja vihapuheesta. Tuon eduskuntakeskustelun aikana oltaiin hyvin voitu pureutua esim. maahanmuuton perimmäisiin syihin, mutta se on Suomen eduskunnassa täysin vaiettu aihe, josta yhdelläkään kansanedustajalla ei ole lupa puhua, tai muuten tulee kenkää puolueesta. 
 Suomenruotsalainen RKP:n poliitikko Anders Adlercreutz sanoo mm. kohdassa 27:00, että kuinka monikulttuurisuutta vastustavat ääriliikkeet ovat vaarallisia, koska ne taistelevat luonnollista kehitystä vastaan. Anteeksi mitä ?Onko holtiton pakolaisvirta, jota suursijoittaja George Soros ja muut rikollispankkien organisaatiot rahoittavat muka luonnollista kehitystä ?Miksi sitten missään vaiheessa nämä rasismin monet vastustajat sekä poliitikot että yksittäiset kansalaiset ole kyenneet kyseenalaistamaan, että minkähän ihmeen takia niitä pakolaisia tänne tulee aina lisää ja lisää ? Sille kun on olemassa poliittinen syy ja motiivi, mutta sitä ei mitä useampi ääri-vasemmistolainenkaan suvakki kykene ymmärtämään, koska heidät on niin voimakkaasti suggestoitu tällä kulttuurimarxismilla, joka on nykyisen länsimaisen sivistysvaltion syöpä.
Monet eivät tiedä sitä, että kuinka:

-  Kulttuurimarxismi edustaa Sionistista poliittista agendaa. 
-  Feminismi edustaa myös Sionistista agendaa
-  Rasisminvastaisuus edustaa Sionistista agendaa
-  Homojen ja Lesbojen oikeuksien edustaminen edustaa myös Sionistista agendaa

-  Poliittinen korrektius edustaa myös Sionistista agendaa
-  Monikulttuurisuuden vaaliminen edustaa Sionismia
-  Kristinuskonvastaisuus myös edustaa Sionismia

Kaikki nämä sitoutuvat yhteen mutta hyvin harva kulttuurimarxistmin mädättämä sitä enää huomaa, koska heidän tietoisuus on jo kaapattu Sionistien toimesta.  

Ei siis tarvitse paljon käyttää aivojaan siihen, että miksi juuri rasismi katsotaan eliitille suureksi uhaksi ?

Ei heitä huoleta pakolaisten olot rasismin vuoksi, vaan eliitti pelkää sitä, että jos eri maiden kansalaiset saisivat selville monikulttuurisuuden poliittisen agendan = Tuhota näiden maiden kansallisidentiteetit pois maahanmuutolla. Siksi on olemassa tämä kulttuurimarxistien rasismi kortti, joka toimii myös sanamuodossa erinomaisena triggerinä. Sillä kulttuurimarxistinen eliitti yrittää vaientaa kaiken kritiikin, joka on kohdistettu multikulttuurisuutta vastaan julkisessa keskustelussa.