http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, elokuuta 25, 2015

Amerikkalaiskoomikko vitsaili Illuminati -eliitistä Conan O'Brien showssa
Yhdysvaltalainen koomikko ja näyttelijä Bill Blurr oli hiljattain vieraana Conan O'Brien showssa ja alkoi vitsailemaan mm. Hillary Clintonin Bilderberg kuvioista. Hän totesi näiden olevan näitä ns. Illuminati juttuja. 

Mutta sitten seuraavaksi hän otti huumorin keinoin puheeksi, kuinka nämä eliitin miehet haluaisivat omistaa myös sadeveden jne. 

Jos jenkkikoomikot uskaltavat jo alkaa heittää herjaa tästä Illuminatista, niin kyllä se jo jostain kertoo mm. siitä, kuinka kypsiä he itsekin ovat tähän rikolliseen finanssieliittiin. Vaikka toisaalta hollywood näyttelijöinä nämä koomikot itsekin ovat eräällä tavalla samojen lierojen palveluksessa, sillä Hollywoodin elokuva ja viihdetollisuus on täysin näiden sionististen tuotantoyhtiöiden käsissä.


dr. David Duke paljastaa kirjassaan "Juutalainen ylivalta", kuinka legendaarinen näyttelijä Marlon Brando alkoi puhumaan Hollywoodin juutalaisesta ylivallasta Larry Kingin ohjelmassa CNN:lla, ja totesi olevansa vihainen heille, koska tekevät niin paljon väkivaltaisia elokuvia.  


No pian tämän tv-esiintymisen jälkeen Hollywoodin juutalaiset elokuvamogulit olivat tästä hyvin käärmeissään ja Brandolle sanottiin sen jälkeen suoraan, että hänen uransa loppu oli hyvin lähellä. Mutta Brando joutui lopulta anomaan eräältä hyvin vaikutusvaltaiselta Hollywoodin juutalaiselta elokuvamogulilta armoa mm. suutelemalla hänen jalkojaan. Että tästä kaikesta voimme päätellä jotain, siitä miten sadistinen ja sairas valtarakenne tuolla kyseisessä elokuvakaupungissa oikein vallitsee.


Eräs toinenkin jenkkikoomikko ja näyttelijänä paremmin tunnettu Jim Carey vitsaili viime vuoden lopussa Jimmy Kimmel showssa samasta aiheesta kuin Blurr.

Blurr on jo pitkään heittänyt läppää isoista pankeista, joten tämä mustan huumorin aihepiiri on hänelle hyvinkin tuttu.