http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, elokuuta 12, 2015

Esko Seppänen: Vasemmisto petti köyhät


       
       
       
       Ent. europarlamenttiedustaja Esko Seppänen julkaisi vajaa vuosi sitten kirjan ( Suomen rikkaat, kuka kukin on. Helsinki: Minerva, 2014. ISBN 978-952-31-2054-9.) suomen rikkaista. Siihen hän kokosi lukuisia suomalaisia viime vuosikymmeninä rikastuneita suomalaisia. Kirjassa hän otti kantaa siihen, kuinka suomessa on viimeisinä vuosikymmeninä rikkaimman eliitin omaisuus kasvanut huomattavasti ja kyseessä on tämä eliittiporras, joka kierrättää veronsa ulkomailta (veroparatiisit). 

Jos vuosittain suomesta katoaa yli 40 miljardia rikkaamman eliitin veronkierron kautta, niin kaikki se 40 miljardia on pois liikkeellä olevasta rahasta. Eli suomennettuna köyhdyttää suomen hyvinvointia 40 miljardilla eurolla. 

Esko Seppänen nimittää näitä veronkiertäjiä "veroporsaiksi", joka on aika hyvä termi. Sen sijaan ne harvat miljonäärit, jotka viitsivät maksaa yritystensä verotkin suomeen, ovat taas Seppäsen mukaan tunnollisia suomalaisia miljonäärejä, joille hän on tehnyt kirjassaan oman kunniataulun.


Maailman vaikutusvaltaisin pankkiiri ja talouseliitti on tarkoituksella salannut rahan alkuperäisen syntymekanismin. Eli sen, että kaikki pankkien kautta liikkeelle laitettu raha on velkaa. Tämä kaikki on salattu vain sen takia, ettei totuus tulisi julki kansalle siitä, että koko rahajärjestelmä on pyramidihuijaus.

Tämän voisi selittää hyvin yksinkertaisella esimerkillä: 

Oletetaan, että jos talousjärjestelmässä olisi kierrossa vain tasan. 
1 000 000 € (miljoona euroa), joista kuukausittain pitää maksaa 10:lle työntekijän palkat. Jos kyseessä on vaikka mediaanituloisia työntekijöitä, joiden kuukausiansiot ovat ennen työeläkemaksuja 4000 €. 

Niin ensimmäisen kuukauden palkkojen jälkeen tuosta 100 000 eurosta jäljelle jää vielä 960 000 euroa. 

Mutta jos näistä vaikka yrityskaupoilla rikastuneista miljonääreistä päättäisikin pistää kierrossa olevasta rahasta 700 000 euroa Sveitsiin piiloon.

Tämä tarkoittaisi silloin sitä, että jäljellä tuosta kierrossa olevasta rahasta olisi enää 260 000 €. No mitenkä kävisi seuraavan kuukauden palkkojen maksun noilla 10 työntekijälle, joiden ansioihin menee se 40 000 €. Niitä voitaisiin laskuttaa enää 6 kk. Jonka jälkeen kierrossa olevasta rahasta oleva budjetti menisi jo miinukselle. Tämä tarkoittaisi sitä, että useat työntekijät jouduttaisiin irtosanomaan ja firmat menisivät nurin. Koska yksinkertaisesti liikkeellä olevaa rahaa ei löydy tarpeeksi kulujen kattamiseksi. Tästä nimittäin johtuu yhteiskuntamme työttömyys. 
Rahaa häviää koko ajan kierrosta ja siihen syynä ovat mm. teollisuuden nollakasvu, jolla suuryhtiöt viedään pois Suomesta. Jolloin kaikki heidän aiemmin suomeen maksaneet verot ovat pois rahaa kierrosta. Tämä aiheuttaa massatyöttömyyttä, joka on vielä eliitin ajatushautomoinen ajaman nollakasvun poliittinen agenda.

       
       
       
       


Internetissä dokumenttielokuvia tästä salatusta rahajärjestelmästä ovat mm. "Raha On Velkaa" (Moneys As Debt).