http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, elokuuta 04, 2015

Älypuhelin on biologinen ase

Kännykkäsäteilyn haitoista ollaan jo viimeisten vuosikymmenten aikana käyty hyvin vähän julkista keskustelua. Mutta sen sijaan älypuhelinten käytöstä ollaan tehty lukuisia tutkimuksia, jotka viittaavat siihen kuinka jo viisi vuotinen käyttö voi altistaa erilaisille vakavemmille sairauksille.

Säteilylle altistuminen aiheuttaa aineenvaihdunnan epätasapainoa, mikä voi aiheuttaa liudan terveysongelmia. Puhelimen säteily vaurioittaa lisäksi DNA:ta ja estää näin ihmisen solujen toimintaa.

Suomessa kännykkäsäteilyn tutkimukseen ei olla suostuttu myöntämään juuri minkäänlaisia määrärahoja ja eräs STUK:n tutkija sai potkut vuonna 2012. Koska lähti tutkimaan juuri kännykkäsäteilyn haittoja liian paljon. STUK:lla tuolloin työskennellyt tutkija Darius Leszczynski sai selville tekemässään kännykkäsäteilytutkimuksessa selville, että kännykkäsäteily aiheuttaa negatiivisia muutoksia proteiineissa, niin pian hänen jatkotutkimukset jäädytettiin ja niille ei enää myönnetty jatkorahoitusta Teknologian ja innovaatioiden kehittämiskeskukselta (TEKES), sillä telealan edustajat vastustivat tutkimusta voimakkaasti. 

Älypuhelinten vaaroista vaijetaan

Silti vaikka lukuisat tutkimustulokset viittaavat älypuhelinten käytön olevan vaarallista, niin edelleen niitä kaupataan maailmanlaajuisesti ja kännykkävalmistajat sulkevat korvansa, etteivät joutuisi julkisesti vastuuseen älypuhelintensa vaarallisuuksista.

Älypuhelimet säteilevät paljon enemmän kuin peruspuhelimet, koska ne säteilevät myös silloin, kun niihin ei puhuta. Vaikka puhelin on taskussa, se välittää dataa erilaisten sovellusten, kuten esimerkiksi Facebookin, Twitterin ja WhatsAppin kanssa.


Muutama vuosi sitten tutkijat tekivät kokeen, jossa selvitettiin 4G -verkon aiheuttamaa säteilyä ja miten se vaikuttaa käyttäjänsä aivoihin.

Huomattiin että jo 30 minuutin käytön aikana 4G -verkko muutti käyttäjänsä aivokuvaa merkittävästi. Samaan aikaan koreassa suunnitellaan ja testataan vuonna 2020 lanseerattavaa 5G verkkoa. Tähän tulevaan langattomaan verkkoon tarvitaan kuulemma jo rankemmat taajuudet ja mobiiliverkot pitäisi viedä kuuden gigahertsin verkkoon. 

Maailmanterveysjärjestö WHO luokitteli jo radiotaajuisen säteilyn (3G ja 4G) karsinogeeniseksi, joka aiheuttaa mm. syöpää. 

On silti uskomatonta, että kuinka vähän meitä on, jotka kyseenalaistavat tämän kaiken tietoverkkojen muutoksen. Valokaapeli on ollut jo kauan olemassa ja se ei aiheuta karsinogeenisia ongelmia sekä altista käyttäjiään mm. aivokasvaimille tai parkinssonin taudille. Mutta kun 3G ja 4G verkoilla saadaan miljardit ihmiset sairaiksi, niin siihen pistetään sitten jokaisen valtion teleoperaattorien rahat kiinni. 

Tämä on yhtä hullua kuin, että valtionjohto pistäisi elintarvikkeisiin lyijyä ja väittäisi, että se edistää parantaa kansan terveyttä.


Kuva: Tampereen yliopiston FT tutkija Mikko Ahonen.

Suomessa ei ole tällä hetkellä kuin vain kourallinen ihmisiä, jotka ovat omistautuneet sähkö ja radioaktiivisen säteilyn vaaroista informoimiseen. Yksi heistä on Tampereen yliopiston tutkija Mikko Ahonen.   


Ahosen blogista käy ilmi myös se kuinka ahkera kännykänkäyttö näyttäisi tutkimusten mukaan vaikuttavan haitallisesti uneen, joko haitaten nukahtamista tai häiriten unen laatua.

Ammatissaan vahvasti joko matalataajuisille magneettikentille tai radiotaajuiselle säteilylle altistuvilla on myös ongelmia käpyrauhasen melatoniinin tuotannossa ja sen kautta univaikeuksia.

Tutkimuksissa tulee myös esille makuuhuoneeseen vahvemman, kroonisen  mikroaaltokuormituksen tuottavan lähettimen (matkapuhelintukiasema, TV-masto, WLAN ym.) haitalliset vaikutukset erityisesti REM-unisykliin.


WIFI verkkojen vaarallisuudesta

Jos kerta WIFI -verkkojen väitetään julkisessa keskustelussa olevan vaarattomia, niin miksi sitten esim. Belgialaisen teleyhtiön (Belgacom) pääjohtaja Didier Bellen on kieltänyt niiden käytön omassa toimistossaan ?  USB modeemi säteilee siinä missä älypuhelinkin, mutta erona kännykkään on se, että USB modeemin voi eristää erillisellä USB-jatkojohdolla. Verkkokaupasta saa ostettua vaikka 5.0 m USB jatkokaapelin. Sen voi eristää sitten jonnekin laatikon sisälle, ettei tätä langattoman modeemin tuottamaa radioaktiivista säteilyä tarvitse vastaanottaa tietokoneen edessä. 

Miksei sitten USB modeemien laitevalmistajat valmista mitään tämänkaltaisia suojalaitteita, jotta asiakkaansa voisivat suojautua radioaktiiviselta säteilyltä ? 

No sen takia tietenkin, että silloin taas näitä ihmisiä ei pystyttäisi sairastuttamaan 3G ja 4G verkkojen tuottamalla radiotaajuisella säteilyllä. Sillä kaikki tämä teknokraattisen langattomien verkon kehityksen takana pyörii lukuisten huume ja rahanpesupankkien tukirahat. Langattomien verkkojen tuottama biologinen sodankäynti on yksi salattu depopulaatiohanke, jota käydään eräiden eliitin ajatushautomoiden kautta. Tämän kaiken lisäksi NATO:lla on Alaskassa sekä Norjan, Trömsassa H.A.A.R.P. niminen skalaariase, joka toimii virallisesti ilmastontutkimusasemana. Mutta mitä intressiä NATO:n sotilastiedustelulla on tutkia ilmastoa tällaisella laitteella, jolla se kykenee vaikka aiheuttamaan maanjäristyksen Fukushimaan tai Haitiin.

HAARP -ohjelman julkistaminen on kansalaisvelvollisuus. Mutta siitäkin huolimatta USA:n hallinto on tehnyt kaikkensa, jotta sen salatut asiakirjat eivät tulisi kenellekään julki.  Keravan vesitornin päälle nousi muutama vuosi sitten tämänlainen "säätutka", jota hallinnoi salaperäinen yhdysvaltalainen yhtiö. 

HAARP:n yhtenä päätarkoituksena on ollut pystyä heikentämään maailman väestön aivojen synapsi-tason vaikutusta. 


Kuva: Zbygniew Brzezkinski
 
Jo 1976 vuonna kansallisen turvallisuuden ja Carterin tuleva neuvonantaja Zbygniew Brzezkinski mainitsi kirjassaan "The Between Two Ages, America's Role in the Technetronic Era", että kuinka vielä tulisi yhteiskunta, jossa teknologinen kehitys mahdollisti valtaväestön mielen manipuloinnin itseään johtavaksi eliitiksi kutsuvan tahon kautta. Tämä vielä kertoo sen, että kuinka Brzezkinskillä on ollut sisäpiirintietoa näistä Teslan patentteihin liittyvistä vehkeistä.