http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, elokuuta 04, 2015

Ben Fulford: Netanyahu kätyreineen yritti pudottaa matkustajakoneen


Ben Fulford kirjoittaa blogissaan, että hänen korviinsa olisi kantautunut tietoja, että israelin tiedustelupalvelu olisi Benjamin Netanyahun johdolla suunitellut Dubaista, Teheraniin lentäneen matkustajakoneen pudotusta. 

Lento oli 777-300ER Dubaista kohti Teherania. Fulfordin mukaan hänellä on sisäpiirin tietoja, että eräs iranilainen ydinfyysikko, joka kuuluu ns. White Dragon eliittihaaraan. Siis tähän joka vastustaa ns. pimeän ja satanistisen illuminatin poliittista agendaa. 

Fulfordin mukaan tätä kyseistä ydinfyysikkoa oltiin varoitettu nousemasta 1. elokuuta Dubaista nousevalle lennolle. Koska tämä lento oli kuulemma Netanyahun ja hänen taustajoukkojensa pudotuksen kohteena. Jos isku oltaisiin viety loppuun, niin sillä oltaisiin Fulfordin mukaan harhautettu viime viikolla mediassa julkaistua uutista, jossa kerrottiin intian välimerestä löytyneestä 777 -lennon siiven osasta.Jokatapauksessa sekä MH370 että MH17 turmakoneiden tutkinta on ollut täysi farssi, jossa totuuden peittelyyn on tehty kaikki mahdollinen, jottei se vain paljastuisi muille. 

Yhdysvaltain tiedustelupalvelulla sekä armeijalla olisi ollut samantien heittää omien vakoilusatelliittiensa data pöydälle. Mutta sieltä kun olisi käynyt ikävästi ilmi, että kuinka ukrainalaishävittäjä ampui malesialaiskoneen alas. Se kun ei taas kuulu tähän valehdeltuun versioon. Joten näin ollen huomaamme kuinka molempien malesian turmakoneiden tragediat ja sen taustat ovat hyvinkin poliittisia.