http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, elokuuta 11, 2015

Saksan hallitus pistää portit kiinni Balkanilaisille, jolla tehdään tilaa Afrikkalaisille maahantulijoille


Saksan hallinto on pistänyt rajoiltaan portit kiinni Balkanilaisille maahantulijoille, jotta Lebensraumissa riittäisi tilaa uusille Afrikkalaisille maahantulijoille. 

Hallinto eväsi n. 94 000 etelä-euroopasta tulleilta pakolaisilta oikeuden tulla maahan, joista suurin osa olivat Balkanilta tulleita pakolaisia. Tämä kaikki tehtiin vain sen takia, että Saksassa jäisi tilaa uusille Afrikasta tuoduille pakolaisille.

Tämä kaikki tapahtuu Saksassa vain siksi, että kyseessä on YK:n Agenda 21 poliittiseen agendaan kuuluva "valkoinen kansanmurha". Jossa Afrikkalaisia maahanmuuttajia käytetään valkoisten asuttamien länsimaiden kansallisidentiteetin tuhoajina. Se ei siis ole missään nimessä näiden Afrikkalaisten maahantulijoiden vika, että heitä käytetään eliitin pelinappuloina tässä kaikessa. 

Mutta eliitin luoma käsite "rasismi" on taas keino, jolla vaijennetaan sitten kaikki kriittinen keskutelu tästä aiheesta. Aivan kuten myös "salaliittoteoria" sanakin on keksitty alunperin vaijentamaan kaikki kriittinen keskustelu. 

Saksan maahanmuuttovirasto arvelee, että maahan on lähiaikoina pyrkimässä n. 450 000 pakolaista.

Syy siihen miksi Balkanilaiset eivät kelpaa Saksan maahanmuuttajiksi johtuu pitkälti siitä, että sieltä tulevat pakolaiset sopeutuvat paremmin asukkaiksi. Joten sieltä päin tulevaa pakolaisaaltoa ei voida käyttää Saksalaisen kansallisidentiteetin tuhoamiseen yhtä tehokkaasti kuin mitä afrikkalaisella pakolaistulvalla saa aikaan.