http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, elokuuta 23, 2015

Rahajärjestelmän salaisuusTätä seuraavaa ei opeteta meille kouluissa, mutta ei myöskään edes yliopistoissa ja jopa huippukoulutetut ekonomitkaan eivät tarvitse tiedää, että miten rahaa luodaan. 


Tällä videolla selitetään miten rahajärjestelmä toimii ja miten raha luodaan. Suuret kiitokset Juha "Hämis" Hämäläiselle, että jaksoi suomentaa tämän koko videon.

Todellakin suurella enemmistöllä ei ole hajuakaan siitä, että miten rahaa oikeasti luodaan. Mutta kerrotaan se nyt tässä. 

Valtiot eivät luo omaa enää valuuttaa, vaan joutuvat lainaamaan sitä yksityisomisteisilta keskuspankeilta. Näin ollen valtiot velkaantuvat ja syövät joka vuosi enemmän mitä. Mikä ajaa valtiot velkakierteeseen. 

Siksi hallitukset joutuvat laittamaan liikkeelle ns. velkakirjoja, joilla syödään tulevien sukupolvien varallisuutta, voidakseen kuluttaa sen tänään. 

Valtionvarainministeriö järjestää tuolloin ns. velkakirjahuutokaupan, jolloin maailman vaikutusvaltaisimmat ja yksityisomisteiset pankit ilmoittautuvat kilvan ostamaan osuuksia valtioiden velasta ja tekemään sillä voittoa maksamillamme koroilla. 

Tämä peli tunnetaan kapitalistisessa järjestelmässä nimellä "avoimet markkinat", jossa pankit saavat myydä valtioiden velkakirjoja keskuspankeille voitollisesti. 

Velkakirjojen vastineeksi Keskuspankki avaa suuren vanhan shekkivihkonsa ja kirjoittaa sinne tekaistuja ja väärennettyjä shekkejä, jotka tulisi oikeasti hylätä, koska ne on kirjattu tileille, jonka todellinen tase on nolla. Siellä tileillä kun ei ole penniäkään. 

Seuraavassa lainaus Bostonin keskuspankilta: 

"Kun sinä tai minä kirjoitamme shekin, tililtämme on löydyttävä shekin kattavat varat, mutta kun keskuspankki kirjoittaa shekin, sille kirjattua pankkitalletusta ei ole olemassa. Kun keskuspankki kirjoittaa shekin, se luo rahaa.

Sitten keskuspankki ojentaa nämä shekit pankeille ja tässä vaiheessa synnytetään valuuttaa ja tällä valuutalla pankit ostavat sitten lisää velkakirjoja seuraavassa valtionvarainministeriön huutokaupassa."    

Mitä on sitten shekki ? Se on vain paperilappunen, joka on jollekin velkaa jonkin summan.
On myös erittäin tärkeää ymmärtää tämä prosessi ja sen tuhoisat vaikutukset sinuun. 

Eli siis Valtio laskee liikkeelle velkakirjoja. 

Seuraavaksi Pankit ostavat velkakirjat valuutalla

Sen jälkeen Keskuspankki kirjoittaa pankeille shekit, vaihtaen ne pankkien kanssa omiin velkakirjoihinsa. 

Näin synnytetään valuutta. Mutta se mitä tässä oikeasti tapahtuu on vain valtion ja keskuspankkien velkakirjojen vaihtoprosessi, missä pankit toimivat välittäjinä ja abrakadabra, tällä taikatempulla syntyy uutta valuuttaa.

Tämä prosessi toistuu kerta toisensa jälkeen, rikastuttaen pankkeja ja velkaannuttaen ihmiset, kasvattamalla kansallista velkaa. 

Lopputuloksena syntyy systeemi, jossa Keskuspankilla on velkakirjoja ja valtiolla valuuttaa. Samalla prosessilla syntyy myös paperivaluutta.

Rahan on toimittava arvon mittana ja säilytettävä ostovoimansa pitkällä tähtäimellä. 


Sitten kun mennään vielä tähän, että tällä kusetuslaitoksella nimeltä USA:n keskuspankki on vielä olemassa salaiset omistajat, joille maksetaan tietojen mukaan vuodessa 6 % osingot. 

IMF:n sisällä toimii samanlainen toiminta ja yllättäen emme näistä asioista saa tietää missään mediassa, koska keskuspankkien omistavat koostuvat ns. maailman salaisesta valtaeliitistä. Vaikka Rothschildien ja Rockefellerien pankkisuvut siellä suurimpia osakkeenomistajia ovatkin. Entinen tummaihoiseen väestöön kohdistettu orjuus vaati sen, että orjan omistaja joutui ruokkimaan orjat ja järjestämään heille asunnot. 

Mutta nykyisen kapitalistisen järjestelmän palkkaorjuudessa taas palkkaorja joutuu raatamisellaan järjestämään itselleen toimeentulon ja asunnon. Mutta järjettömintä tässä on vielä se, että kuinka harva tämän koko rahajärjestelmän valheen tiedostaa. 

Niin kuinka paljon se kenenkään varsinkaan fyysisesti raskaan ja pienipalkkaisen työn tekoa ja motivaatiota parantaa. Kun tajuaa sen, että kuinka tässä rikolliset pankit käyttävät hyväkseen koko maailman työväestöä, tehdäkseen yhä suurempia voittoja, kyykyttämällä kokonaisia valtioita ja ajamalla ne velkaantumisen kautta kaaokseen. Hajoita ja hallitse leikistähän tässä on pohjimmiltaan kyse.
Varsinaiset työväen liikkeet eivät ole miltei koskaan saaneet organisoitua niin vanhaa joukkovoimaa, jolla olisi sellainen vastapaine, jolla tämä kapitalistinen ja mätä järjestelmä saataisiin loppumaan. Mutta kuten tässä Youtubesta löytyvässä dokumentissa osoitetaan se, että jossain vaiheessa velkaantumiselle tulee tuhoisa loppu. Koska velkaantuneet valtiot ottavat jatkuvasti enemmän velkaa, mitä heillä on rahaa kierrossa, joten tästä syystä kyseinen systeemi ei tule enää kauan kestämään. 

Lähteet: https://www.youtube.com/watch?v=H5cSnogzaVY