http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, elokuuta 26, 2015

Englannin ex-pääministerin avustaja: Varatkaa purkkiruokaa kuukausiksi romahdusta vartenEnglannin ex-pääministerin avustaja Gordon Brown jakeli mahdollisia selviytymisohjeita romahduksen varalle maanantaina, kun pörssit romahtivat eri puolilla maailmaa. Miehen Twiittauksista kertoi ensimmäisenä The Independent.  


Brown kehoitti varautumaan ns. uhkaavan romahduksen varalle ja hamstraamaan kaupasta purkkiruokaa ainakin kuukaudeksi.


Hänen romahdusneuvo nro. 2 oli, että ihmisillä pitäisi olla varastoissa tarpeeksi "pullotettua vettä" ?  Ja jos ei ole, niin mene ostoksille. 

Tämä vesi homma kyllä on kieltämättä aika mielenkiintoinen juttu, sillä kyllähän esim. suomessa tämä raanavesi on jo vuosia ollut ns. juomakelpoista tavaraa. Että meinaako hallinnot talouskriisin aikaan alkaa sitten myrkyttämään väestöä hengiltä, myrkyttämällä vedenjakelun. Vai mikä on Brownin pointti tässä pullotetun veden hamstraamisessa talousromahduksen ajalle takana ?

Itse moni meistä on jo varmasti viime vuosina juonut mielummin lähdevettä, kuin tätä vesilaitoksen kautta natriumfluorattua. Eliitillä kun on suuret juonet ja he aikovat vielä ottaa yksityisomisteiseen hallintaansa jopa Suomen pohjavesialueet ja ryhtyä rahastamaan niillä oikein kunnolla. 


Nestlén suuryhtiön pääjohtaja Peter Brabeck-Lemathen mielestä ihmisiltä pitää viedä oikeus puhtaan veden käyttöön. Brownin kolmas romahdusneuvo oli sitten, että sovi rakkaittesi kanssa jos liikenne ja kommunikaatio (puhelinlinjat / internet-yhteydet) katkeaa, jonnekin minne kaikki voitte suunnata. 

On kyllä tämä neuvo jo sellainen skenaario, joka enemmän muistuttaa hallinnon kuin hallinnon ääriolosuhteissa ns. poikkeustilaa. Joten maailmansotaanko tässä nyt on eliitti meitä jo valmistelemassa ? 

Yhdysvaltain hallinto on jo ollut pitkään käytännössä täydellisessä konkurssissa ja se ei voi enää mitään muuta, kuin lämmitellä ja valmistella uutta suursotaa Venäjää vastaan, johon se haluaa myös kaikki Nato -maat, sekä Naton kumppanuusmaat revittyä väkisin mukaan. Ensin heidän täytyy vain lavastaa jokin false-flag hyökkäys, jolla tämä sotilaallinen konflikti saadaan alkamaan ja näyttämään siltä, että vastapuoli olisi sen aloittanut. Pääkonnat aina George Sorosia myöten ovat jo nyt sijoittaneet mm. Ukrainan kriisiin sekä sisällissotaan useita miljardeja ja ryöväävät sijoittamansa rahat itselleen, rahastamalla ne muilta Ukrainan sotaa tukevilta mailta, kuten Suomelta vietiin 6,4 miljoonaa euroa viime vuonna. Ne ovat selvästi näiden velkojien (EKP, IMF) ehtoja sille, että Suomen valtio voi ottaa lisää lainaa Euroopan keskuspankilta.

Nyt nähtävät pörssimarkkinoiden romahduskupla ei ole mitään muuta, kuin jälleen näiden pääkonnien suuri puhallus, joilla eliitti tekee suuret tulonsiirrot köyhemmiltä itselleen. Mutta sen varsinaisen kauhuskenaariollisen talouskriisin depopulaatio tapahtuu milläs muullakaan keinolla, kuin perinteisellä väestöjen näännyttämisellä ja siinä nämä talousrikolliset ovat alansa mestareita. Se voidaan jo suoraan todeta, että siihen näiltä talousrikollisneroilta löytyy näyttöjä aina Afrikkaa myöten.