http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, elokuuta 23, 2015

Urkintalaki voi pilata Suomen maineen


Suomen johtava tietoturva-asiantuntija Mikko Hyppönen varoitteli jo vuosia sitten, kuinka Suomen viranomaisten kesken valmisteltava urkintalaki voi pilata suomen maineen kansainvälisesti.

Nyt julkisiin kritisoijiin on liittynyt myös Eurooppalaisen yliopistollisen instituutin professori Martin Schein, joka totesi äskettäin YLE:lle, että "urkintalaki uhkaa perusoikeuksia".

Suomen sisäministeriö on tällä hetkellä suunnittelemassa ns. luottamuksellisen viestin suojan rajoittamista kansallisen turvallisuuden suojaamiseksi.

Kansallisen turvallisuuden ? 


Mitä on kansallinen turvallisuus

Silloin kun puhumme sivistysvaltion tasolla "kansallisesta turvallisuudesta", niin sillä tarkoitetaan lähes aina nykyisten ja korruptoituneiden valtarakenteiden säilymistä. Mutta jos yksikin yksityishenkilö alkaa niitä horjuttamaan mm. paljastamalla valtionsalaisuuksia vaikka verkossa, niin hänet katsotaan vaaraksi "kansalliselle turvallisuudelle" ja CIA:lla on perinteisesti ollut tapana pistää tällaiset henkilöt ihan suoraan terroristi/tappolistalle.

Eliitti on kuitenkin keksinyt peitenimen tuolle kansallisen turvallisuuden vaarantaville henkilöille ja se tunnetaan nimityksellä "terroristi". Vaikka todellisuudessa tätä kansallista turvallisuutta on koko ajan uhannut tämä sionististen valtatahojen eliitti, mm. lavastamalla valtionterrori-iskuja, rahoittamalla ISIS-järjestöjä suoraan Pentagonista jne. Jos ei tämä ole kansallisen turvallisuuden vaarantamista, niin mikä sitten.Ketkä täällä maailmassa eivät sitten tunne olevansa turvassa, kuin tämä rikollinen valtaeliitti itse. Koska he pelkäävät tietoisuuden vallankumousta, joka on jo alkanut. Ihmisten joukkotietoisuus kun on alkanut rapistumaan ja yhä enemmän yksilöitä on herännyt tästä ns. unesta ja se pelottaa näitä korruptoituneen eliitin henkilöitä niin paljon, että he yrittävät tehdä vielä kaikkensa, jotta internet saataisiin kontrolloitua heidän totaalitaarisen valvontajärjestelmänsä alle. Mutta tämä suunnitelma ei tule koskaan toteutumaan, koska meitä "heränneitä ihmisiä" on jo nyt heidän mielestään liikaa. Mikä suoraan tarkoittaa sitä, että tätä heränneiden suurta joukkoa ei enää eliitti kykene hallitsemaan ja syystäkös he nyt ovatkin peloissaan, kun valta lähtee heidän käsistään.

Mutta Suomen valtio ei yksistään tätä urkintalakia tänne nyt ole tuomassa, vaan se kuuluu näidin velkaantuneiden maiden kanssa sovittuihin pelisääntöihin. Suomi joutui jo 2014 pakon edessä laittamaan nimensä alle Naton isäntämaasopimukseen, joka luovutti jo Suomen kriisitilanteessa täysin Naton hallintaan. Nyt Suomi on jälleen pakon edessä, kun taas velkojat (mm. IMF ja muut rikolliset pankit) vaativat, että Suomeen täytyy pistää voimaan tämä NSA:n tyylinen urkintalaki. 


Suomi-neito on nyt siis suuren hyökkäyksen kohteena ja tilanteesta tekee vaarallisen se, että vain n. 10 % tämän maan kansalaisista tietää, että mistä on kyse. Loput ovat vieläkin unessa ja eivät huomaa, kuinka globalistiset valtatahot vievät nyt meidän loputkin perusoikeutemme, suoraan nenä edestämme. Mutta tätä ei tapahdu, jos suomesta herää ns. kriittinen massa tästä nukkuvasta kansasta ja kuka heidät saa hereille ? 

Niin kauan kuin on näille olevinaan asiat hyvin... On työpaikka, autolaina, asuntolaina, perhe ja televisio-ohjelmat pitämässä tietoisuuden tason tuolla puolen, jossa itsenäinen ajattelu ei saa vallan. 

Mutta mitenkäs sitten käykin, kun Sipilän hallinto tulee ja alkaa leikkaamaan näiden keskituloisen palkansaajan kuukausiansioita. Montako prosenttia riittää siihen, että oikein kunnon raivo repeää ?

Siinä vaan saattaa myös käydä niinkin, että suomalainen työmies pakottaa itsensä heräämään tästä painajaisunesta, jota hyvinvointivaltioksi kutsuttiin. Sen jälkeen suomalainen työmies tajuaa sen totuuden, että me olemme kaikki tässä samassa veneessä. Sillä kukaan suomalainen, joka oikeasti rakastaa tätä maata ei ole millään tasolla vähempiarvoinen. 

Mutta eliittimme on kautta aikojen harjoittanut ns. hajoita ja hallitse tekniikkaa, jolla työväki usutetaan työttömiä ja työnantajiaan (porvaristo) vastaan. Jolloin tämä riistäjä-eliitti ei saa lainkaan negatiivista huomiota osakseen. Eihän nämä suurimmat pörssi-riistäjät muutenkaan tykkää poseerata salamavalojen edessä.
Suomen valtiovalta aikoo siis viedä nyt tulevalla urkintalailla meiltä kaikilta meille kuuluvat perusoikeudet pois ja muuttaa verkkovalvonta NSA:n tasolle suomessa. 

Se tekee sen vain ja ainoastaan tämän kulissien takana toimivan rikollisen valtaeliitin toimeksiannosta, koska isot kihot yrittävät saada internetin hallintaansa. Mutta eivät tule siinä koskaan onnistumaan, koska ns. "Digitaalisten Oikeuksien" vastarinta on aina liian suuri. Sillä jopa näiden teknokraattisten suuryhtiöiden sisällä on paljon porukkaa, joiden päämääärä on kehittää tätä tietoyhteiskuntaa terveellä pohjalla eteenpäin. Kun taas tämä paholaisten suuryhtiöiden ja valtaeliitin sakki tekee kaikkensa, jotta kaikki tiedon sekä yksilönvapaus saataisiin vangittua keinolla millä hyvänsä. Se on ainoa pimeyden voimien (pimeyden henkivallat) toimintamalli, jolla se yrittää ottaa täällä ylivallan. Mutta siinä he eivät tule koskaan onnistumaan, koska valo on heitä aina satoja kertoja voimakkaampaa.