http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, elokuuta 23, 2015

dr. David Duke saapui Alex Jonesin vieraaksi


       
       
       
       Yhdysvaltalainen hyvin kiistelty poliittinen aktivisti dr. David Duke sai kunnian olla Alex Jones shown vieraana äskettäin.

Lisää kuvateksti


Alex Jonesia kun on eräät tahot jatkuvasti kritisoineet sen vuoksi, kun mies ei paljoakaan juutalaisia sionisteja kritisoi ääneen, niin nyt tätä saatiin roppakaupalla, kun mr. Duke päästettiin ääneen.  Hän heti aluksi kertoi omat vahvat mielipiteensä siitä, kuinka koko ns. valkoinen väestö ollaan putsaamassa pois tämän Afrikasta suunnatun maahanmuuton voimin. 

Sen sijaan Alex Jonesin kertoessa George W. Bushien isoisän rahoittaneen Natseja II-maailmansodan aikoina. Niin tähän taas mr. Duke ei itse henkilökohtaisesti uskonut ja väitti, ettei siihen ole todisteita olemassa.  

No joka tapauksessa dr. David Duke on hyvinkin kiistelty henkilö ja hänestä on monet juutalaisvastaiset järjestöt levittäneet negatiivista mainetta. Mies on jopa omien sanojensa mukaan joutunut vuonna 2005 Ruotsissa murhayrityksen kohteeksi, kun hänen luentopaikaltaan löytyi pommi, joka oli tarkoitettu räjähtäväksi hänen luennonsa aikana. 

Kävi kuitenkin niin, että pommi ei räjähtänytkään ja Ruotsin poliisi tuli väliin. Vielä muutama viikko ennen luentoa Dukesta leviteltiin muutamien kiihkomielisten juutalaistahojen kautta vihamielistä propagandaa ruotsin mediassa, jolla yritettiin estää koko luento.

Dukea on kuvailtu julkisuudessa maailman tunnetuimpien holokaustin kieltäjien listoille. Oppiarvoltaan hän on tohtori.