http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, elokuuta 11, 2015

Kemikaalivanat tippuvat yhä taivaalta ja vain harva tietää mistä on kyse

Olet varmaan monta kertaa nähnyt taivaalla suihkukoneen jonka perästä jää taivaalle ns. vanaa, joka jää taivaalle tippumaan alas. Se on kemikaalivana. Kun sen sijaan suihkukoneen tiivistevana taas häviää taivaalta minuuteissa. Wingtip sprayer caught in actionThis is not my material, but I share it because sharing is caring.
Posted by The Repugnant Pilot on 25. heinäkuuta 2015


Tässä on yllä linkki videoon, josta huomaamme sen, että vana ei suinkaan tule sen suihkumoottoreista. Vaan se tulee siipien päästä, josta myrkkyseos ruiskutetaan ulos.

Näitä koneita taivaillamme lentää päivittäin ja monesti vielä vierekkäin, kuten tässäkin videossa näkyy. 

Erilaiset globaalin eliitin laskuun työskentelevät skeptikkojärjestöt kuten Metabunk.org sivustot ovat yrittäneet koko ajan kiistää kemikaalivana ilmiön. Mutta eivät ole siinä onnistuneet missään vaiheessa. 


Täytyy olla aikamoinen itsepetoksen mestari jos vielä väittää, ettei edellämainituilla valokuvilla tai tuolla Facebookissa leviävällä videolla ole mitään tekemistä "kemikaalivanojen" kanssa. 

Kemikaalivanojen tarkoitus on myrkyttää maailman väestön terveys alas ja siksi kemikaalivanaseoksen perusaineissa käytetään alumiinia, strontiumia sekä bariumia. Kaikki näistä ovat ihmiselle myrkyllisiä. 

Alumiinin joutuminen ihmisen kehoon aiheuttaa mm. parkinssonin tautia, eli aivojen rappeutumista. 


Nämä myrkyt kulkeutuvat ihmisten kehoon hengitetyn ilman kautta ja kulkeutuvat sitä kautta meidän aivoihin.Tässä on kuva esimerkki siitä, mitä kemikaalivanojen myrkyt saavat aikaan aivoissa. Se heikentää mm. ihmisen puhekeskusta, muistikeskusta sekä supistaa aivoja huomattavasti.  
Kemikaalivanojen myrkyt ovat vieläpä nanopartikkelikoossa, joten niitä on sen takia ihmissilmän mahdotonta havaita ilman suurentimia (mikroskooppi).
Entinen FBI:n päällikko Ted Gunderson puhui julkisuudessa avoimesti, kuinka kemikaalivanoilla on tarkoitus harjoittaa ihan suoraa kansanmurhaa.Kemikaalivanojen historia

Kemikaalivanojen ja ilmastonmuokkauksen historia ulottuu aina vuoteen 1966, jolloin Yhdysvaltain armeija tilasi Interdepartmental Committee for Atmospheric Scienses järjestöltä ilmastonmuokkaukseen liittyvän tutkimuksen. Sen laati matematiikan professori Homer E, Newell.   


Se löytyy nykyään pdf -tiedostona internetistä osoitteesta:  

https://chemtrailsinourskies.files.wordpress.com/2012/06/1966-us-government-weather-modification.pdf  
Eräs Italialainen kemikaalivana aktivisti oli saanut tarkennettua kemikaalivanojen myrkkyseoksia ja tältä ne näyttävät suurennettuina. Kuvassa janalla näkyy 300 mikrometrin mittayksikkö.

Mikään hallinto tai julkinen taho ei ole suostunut paljastamaan totuutta kemikaalivanoista, koska kyseessä on YK:n Agenda 21 alaisuudessa toimiva salainen armeijan toimintaohjelma. Sen vuoksi kemikaalivanat ovat edelleen kadunkielellä pelkkä "salaliittoteoria". Vaikka ne sitä eivät ole, jos vain ottaa niistä enemmän selvää.

Kemikaalivanakoneiden lentäjiä on useiden tietojen ja huhujen mukaan uhkailtu, jos he kertovat mitään näistä asioista julkisuuteen. Sen vuoksi vain hyvin harvat pilotit ovat uskaltaneet niistä jotain kertoa julkisuuteen.
Kemikaalivana lennot eivät ole kuitenkaan mitään ilmaisia ja tuollainen 45 000 kg tankki maksaa. Mutta nämä ylhäällä näkyvät herrat (Jacob de Rothschild sekä David Rockefeller) pitävät huolen, että heidän omistamiensa sijoituspankkien kautta tämä myrkytys maksetaan aina ajallaan. Mutta ihmisten olisi jo nyt vihdoin aika herätä ja vaatia, että tämä ilmaston myrkytys loppuisi. Sillä sitä ei tulla lopettamaan niin kauan, kunnes on kriittinen massa sitä vastustamassa.