http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, elokuuta 24, 2015

Trilateraalinen komissio oli esillä 80-luvun sitcom komediasarjassa


Yhdysvalloissa pyöri vuosina 1974-1982 "Barney Miller" niminen sitcom komediasarja. Vuonna 1981 yhdessä jaksossa oli katsojille syötetty piiloviesti mukana. 

Siinä sarjan yksi henkilö oli kirjoitettu tällaiseksi ns. ns. tuonakaiseksi "foliohattumieheksi", joka oli hiiviskellyt ja aikonut mennä Trilateraalisen Komission toimistoon. 

Mutta sarjassa esiintyvät poliisit korjasivat hänet poliisiasemalle, jossa mies sitten yrittää selittää Trilateraalisen Komission toimintaa. Toinen poliisimies vielä tietää, että sen on perustanut David Rockefeller vuonna 1973. Sitten tämä mies jatkaa ja kertoo Trilateraalisen Komission globaaleista tavoitteista, joka on luoda uusi maailmanjärjestys ja kertoo keitä ovat sen jäseniä. 

Tässä on selvä esimerkki siitä, että miten sionistien hallinnoimilla tv-kanavilla tätä mielenmuokkausta on harjoitettu näillä keinoilla. Toisaalta voisi myös olettaa, että sarjan käsikirjoittajat olisivat näillä keinoin yrittäneet herätellä sarjan katsojia, ottamaan mm. selvää näistä asioista. Kun eihän tuohon aikaan 1981 vuonna vielä mitään Internettiä ollut käytettävissä.

Tuskin kuitenkaan David Rockefeller ilahtui jos kuuli tuolloin 80-luvulla, että hänen ja muun valtaeliitin juonia paljasteltiin koko kansan komedia sitcom sarjassa.  On toki näitä alitajunta/triggerointi ohjelmointia esiintynyt jopa Disneyn lapsille suunnatuissa piirretyissä, kuten 80-luvun lopulla esitettyssä Disnen Ankronikka (The Ducktales) piirrossarjassa näkyi kerran juliste seinällä, jossa luki "KYSYKÄÄ ILLUMINATISTA" (eng. ASK ABOUT ILLUMINATI). Tätä mielenhallinta-triggerointia nimitetään englanniksi snoilla "Predictive Programming".