http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, elokuuta 11, 2015

Perussuomalainen raumalaispoliitikko: "Suomalaiset voisi siruttaa"


Perussuomalainen raumalaispoliitikko Pasi Mäenranta ehdottaa ulkomaille lähtevien suomalaisten mikrosiruttamista vaihtoehdoksi KELA -maksujen sotkuihin. 

Siru apuna onnettomuustilanteissa

 

Pasi Mäenranta korostaa, että esitys siruttamisesta on vain keskustelunavaus, jonka avulla hän haluaa saada Kelan etuuksien maksamisen tarkasteluun. Siitä voisi kuitenkin hänen mukaansa olla hyötyä myös muissa tilanteissa.

– Jos reissussa sattuu joku suuronnettomuus tai katoaminen, niin sillä tavalla Suomen kansalainen löytyisi aika helposti.

Mäenranta ei olisi huolissaan myöskään liiallisesta seurannasta.

– Olemme antaneet itsemme jo esimerkiksi kännykän, Googlen tai Facebookin kautta seurantaan. En usko, että siruttaminen olisi kauhean vakava asia.

Maailman väestön mikrosiruttaminen on ollut lukuisten eliitin salaisten ajatushautomoiden poliittinen agenda. Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulun laitoksen erikoistutkija Matti Linnavuo kertoi mikrosiruun sidotusta pankkikortista muutama vuosi sitten Savon Sanomien julkaistussa jutussa. Tästä näemme sen, että kuinka teknokraatti ei näe mitenkään sitä miten tämä jo liian pitkälle käsistä edennyt teknologia käytetään ihmiskunnan orjuuttamiseen. Teknokraatti kun palvoo vain tieteen keksintöjä ja pitää niitä ratkaisuna kaikkiin ihmiskunnan ongelmiin. 

Suomalainen bloggaaja Riikka Söyring on jo vuosia sitten kirjoittanut samasta aiheesta.  Georgian osavaltio yhdysvalloissa teki 2010 vuonna lakiesityksen (SB 235), joka kieltää lailla kansalaistensa mikrosiruttamisen.


       
       
       
       

Tällä videolla DARPA:n toiminnanjohtaja ja myös Googlelle työsnektelevä Regina Dugan kertoo miten nielaistava mikrosiru toimii. Heillä on myös ns. elektroninen tatuointi tyyppinen siru, joka pystyy myös lukemaan käyttäjänsä ajatuksia.


Google on itseasiassa jo kehittänyt Motorolan patentteihin perustuvan nielaistavan mikrosirun, joka pystyy lukemaan meidän ajatuksia. On vain ajan kysymys milloin maailman korruptoituneet hallinnot pakottavat kansalaisiaan käyttämään tätä teknologiaa.