http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, elokuuta 12, 2015

Reuters sotki Alex Jonesin Infowarsin asellisiin Oath Keepers joukkoihin


Fergusonin mellakoiden muistopäivänä paikalla nähtiin aseellisia joukkoja suojelemassa sivullisia, jotka tunnetaan paremmin nimellä The Oathkeepers Security. Heillä on luvat aseiden hallussapitoon, eikä Yhdysvalloissa ole laitonta kantaa laillista asetta, jos ei osoita huonoa käytöstä. 

Nyt kuitenkin uutistoimisto Reuters oli päättänyt väärentää uutista ja otsikoi uutisen, että "Salaliittoteoreetikko Alex Jonesin Infowars.com toimittajat pestasivat aseelliset henkivartijat itselleen Fergusonissa".


       
       
       
       


Infowars.com toimittajia oli kaupungissa, mutta he eivät olleet tilanneet itselleen aseellista vartiointia. Vaan Oathkeepers Securityn aseelliset joukot tarjoutuivat suojaamaan Infowarsin toimittajia. Joten Infowars.com toimittaja joutui soittamaan aina CBS -newsin toimitukseen ja ilmoittamaan tästä väärinkäsityksestä.

Oath Keepers (Suom. Valanpitäjät) ryhmä Ryhmä kuvailee itseään nykyisistä ja entisistä Yhdysvaltain sotilaista ja poliiseista kootuksi puolueettomaksi ryhmäksi, joka pyrkii suojelemaan Yhdysvaltain perustuslakia.

Kyseisen Oathkeepersin aseelliset joukot nähtiin vartijoimassa Fergusonissa jo vuosi sitten 2014 Fergusonin mellakoiden aikaan.Kaikkia Oathkeepersin kaltaisia isänmaallisia aseellisia ryhmittymiä satanistisen Illuminatin eliitti pelkää kuollakseen. Sillä nämä ovat juuri niitä laajoja aseellisia ryhmittymiä, jotka voivat tarvittaessa ottaa vallan omiin käsiin ja pistää eliitin ruotuun. Tämä siis käytännössä tarkoittaisi Yhdysvalloissa aseellista sisällissotaa.
Kuvassa yhdysvaltain tunnetuin salaliittoaiheisen radioshown juontaja Alex Jones.  
Joten on nyt varsin merkille pantavaa, että miten Reuters tarttui aiheeseen ja liitti vielä Infowars.com toimittajat sekä Alex Jonesin tähän vielä. Varsinkaan suomen Helsingin-Sanomat ei ole tästä teksasilaisesta libertaarista ja radiojuontaja Jonesista maininnut juuri sanallakaan. Vaikka kyseessä on Yhdysvaltain tunnetuin mies tällä alalla.