http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, elokuuta 04, 2015

Suomi on alkuperäiskansa ja ilmankos suomenruotsalaiset sen salaavat oikein YLE:n voiminTiesittekö sen, että Suomalaisten miesten (Y-DNA) ei ole peräisin Ruotsista. Y-DNA:t ovat I1, R1a ja R1b. Tämä kolmikko tunnetaan myös nimellä skandinaaviset isälinjat.

Suomalaisten miesten isälinjajakauma on N (61.5%), I1 (28%), R1a (5%), R1b (3,5%), I2b (0,5%) ja E1b1b (0,5%). Siis ensinnäkin n. 2/3 heti ei kuulu tuohon skandinaaviseen isälinjaan, vaan finno-ugrilaiseen N-isälinjaan. 

Nimittäin I1-linja, joka Suomessa on, on erikoislaatuinen. 80% Suomen I1 linjasta kuuluu selkeästi suomalaisiin I1-linjoihin ja vain noin 5% tästä I1 linjasta on n.s. skandinaavista, eli ruotsalaista.

Miksi sitten YLE:llä näytetään propanganda ohjelmaa nimellä "Suomi on Ruotsalainen" ?Vieläkin kiinnostavampaa on se, että Suomen N1-linja (N1c1) on noin 12 000 vuotta vanha ja peräisin Etelä-Siperiasta. Tämä N1c1-linja saapui Suomeen 10 000 vuotta sitten, siis silloin kun jääkausi alkoi paljastaa Suomea jään alta.

Viimeisen iskun multikulturalistien ja muiden etnisten suomalaisten vihaajien kirstuun iskee suomalaisen I1 linjan alkuperä. Se on huomattavasti vanhempi kuin skandinaavinen I1-linja, ollen CRO-MAGNON -linja ja noin 30 000 - 40 000 vuotta vanha.

Siis, suomalaisista mieslinjoista 61.5% on ollut täällä jääkaudesta asti, 10 000 vuotta ja 22.4% linjoista on erittäin vanhaa pohjoiseurooppalaista alkuperäistä cro-magnonin ihmisten linjaa. Suomalaiset eivät siis ole ruotsalaisia eikä länsimaalaisia, vaikka Calle ja Cai-Göran Alexander jauhaisi mitä paskaa hyvänsä aiheesta YLE:llä.

Suomalaiset ovat käytännössä ALKUPERÄISKANSA ja tulisi varmaan käydä läpi mitä oikeuksia YK asettaa alkuperäiskansoille, koska uskoisin, että siellä sanotaan säilytettävä eikä monikultuuripäissään geneettisesti hävitettävä.Joten syystäkös sitten esim. Suomen museovirasto halveksuu näitä asioita ja ei kerro niistä julkisuuteen, vaikka kuuluisi. Koska siellä työskentelevien tutkijoiden apurahat ovat miltei kokonaan riippuvaisia lukuisten suomenruotsalaisten säätiöiden rahoituksesta. Eihän nyt vanha kolonialisti voi mitenkään sulattaa sitä, että kuinka tämä ent. herrarotu Ruoti ei olekaan alkuperäiskansa. Vaan heidän kielensäkin on nelikantakieli, mutta suomi onkin täysin alkuperäiskieli.

Samoin myös Janakkalasta löytynyt maailman vanhin miekka ja siihen liittyvä uutisointi vaijettiin nopeasti. 


Joten syystäkin Ruotsin armeijan kadetit huhujen mukaan salaisissa kokoontumisrituaaleissaan ottavat hihoistaan yhden napin pois, joka on merkiksi Suomen menetyksestä.  Suomi kun oli Ruotsin esivallalle ja eliitille oikein oiva orjuutuksen kohde. Turun tuomiokirkon kattokin oli vielä 1600-luvulla valettu kullalla.
Suomalaisuus on silti asia, josta jokaisen suomalaisen tulisi olla ylpeitä. Eikä tämä pakkoruotsia pakottavan suomenruotsalaisen eliitin kumartelu ja suomalaisuutta tuhoavan multikultuurin nuoleskelu. Kulttuurimarxismin voi jokainen meistä tunkea sinne, sillä se ei suomalaisuuteen kuulu.Lähteet: http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/05/suomalaisten-miesten-alkupera-dna-ei-edelleenkaan-ruotsi 

http://yle.fi/uutiset/miekkamestari_ylistaa_janakkalan_miekkamiehen_asetta_ainutlaatuiseksi/7947040 

http://finnsanity.blogspot.fi/search?q=espanjasta