http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, elokuuta 08, 2015

Nordean ekonomistit syyllistävät suomen kansan pankkiirien aiheuttamasta talouskriisistäNordean ekonomisti Heidi Schauman ja päästratedi Jan von Gerich patistavat suomalaia ryhdistäytymään pankkiirien aiheuttaman talouskriisin korjaamisessa. Eli toisinsanoen syyllistää suomen kansan tästä pankkiirien aiheuttamasta talouskriisistä. 


Mitä nämä ekonomit sitten ovat muita kuin rikollisten pankkiirien kätyreitä, jotka syyllistävät mediassa suomen kansan pankkiirien aiheuttamasta talouskriisistä.

Suomen kansa ei ole syyllinen talouden nollakasvusta, joka on teljennyt nyt koko talouskasvun täällä kokonaan. Suomen kansa ei ole myöskään syypää huonoon vientiin, koska se johtuu nimenomaan tästä talouden nollakasvusta. 

Talouden nollakasvu on täysin valtaeliitin ajatushautomoiden puolelta ajettu salainen hanke, jolla on tarkoitus ajaa kaikkien entisten rikkaampien teollisuusmaiden teollisuus alas. Massatyöttömyys on siis suunniteltu ja sillä on täysin oma poliittinen agenda. 

Tämä siis selittää sen miksi tälle kohta miljoonalle suomen työttömän tilanteelle ei olla oikeasti valmis tekemään mitään. Kun vielä Urho Kekkosen hallintojen aikana jopa 60 000 työtöntä suomessa sai Kekkosen muodostamaan kriisihallituksen, joka loi ns. väliaikaisia hommia silloisille työttömille. Mutta nykyään suomesta on tulossa täysin oleskeluyhteiskunta, jonne vielä kulttuurimarxistinen eliitti pyrkii tuohamaan kansallisidentiteetin maahanmuutolla. Koska tänne ollaan salaisesti kaavailemassa yli 1,8 miljoonaa afrikkalaista maahanmuuttajaa. 

Vastuu pankkikriisistä on ennenkaikkea ollut näillä rikollisilla liikepankeilla, jotka sen ovat pistäneet alulle. Mutta toiseksi suomen heikentyneeseen taloustilanteeseen vaikuttaa joka vuosi nämä mm. Portugaliin paenneet miljardöörit ja miljonäärit, joiden veronkierron vuoksi suomen valtio menettää vuosittain yli 40 miljardia verotuloja. Ei tällaisilla veronkiertäjähuijareilla muutenkaan pitäisi olla suomeen mitään asiaa, varsinkaan näiden veronkiertäjäyhtiöiden, jotka eivät maksa veroja suomeen.


Faktahan on se, että suomen valtiolla olisi varaa maksaa vaikka 2000 euron kuukausittaista sosiaaliturvaa. Mutta miten kävisi sen jälkeen työmarkkinoiden, joiden palkkakehitykset ovat pysyneet skandinavian heikoimpina ? 

Suomea on syytetty viime vuosina jatkuvasti liian alhaisesta sosiaaliturvasta, koska se ei ole Euroopan neuvoston asettamien sääntöjen mukainen. Se siis on ollut koko ajan liian alhainen. Mutta lisäksi täällä on koko ajan harjoitettu valtiolliseltakin taholta puolilaitonta orjatyövoimaa työvoimapalveluiden kautta. Tämä systeemi on kuin suoraan Natsi-Saksan keskitysleirien pakkotyöleireiltä.
 

Suomen pankki pystyi vielä ennen Euroopan unioniin liittymistä (ennen 1.1.1995) säätelemään markkaa devalvoimalla sitä. Mutta heti sen jälkeen kun 1. tammikuuta 1995 Suomi liittyi EU:n jäseneksi. Niin se luovutti kokonaan Suomen pankin osalta oikeuden säädellä omaa valuuttaa. Eihän euro ole edes oma valuutta, koska se on tämän EU:n sisäinen keinovaluutta, jonka arvon määrittelevät rikolliset pankit. 
 
Suomen valtio ei voi luoda euroja tyhjästä ilmasta, kuten Euroopan keskuspankki. Vaan suomen valtio joutuu lainaamaan EKP:n tyhjästä ilmasta luotua rahaa korkoja vastaan. Tämä kertoo jo suoraan sen, että miksi euro on valuuttana täysin mädäntynyt ja tuhoontuomittu valuutta. Arkadian mäellä istuu tällä hetkellä Suomen eduskunnassa joukko munattomia vellihousuja, joista yksikään puolue ei ole valmis tekemään mitään sen eteen, että suomi saataisiin pois tästä EU:n velkahelvetistä. Mutta muutamia yksittäisiä kansanedustajia löytyy, jotka siviilissä ovat sitä mieltä, että EU:sta täytyy erota. Mutta sitten kun ovat puolueen sisällä, niin alistuvatkin puoluekuriin. 

Suomen ero EU:sta vaatii vain eduskunnan täyden hyväksynnän ja se ei tarvitse mitään muuta. Tämänhetkinen hallinto tulee mitä todennäköisimmin kaatamaan Paavo Väyrysen (kesk.) alullepaneman kansalaisaloitteen, jossa vaaditaan Suomea eroamaan EU:sta. 

Euroopan unionia ollaan alusta saakka johdettu ulkomailta ns. näkymättömän käden kautta, josta Jutta Urpilainenkin mainitsi vuosi sitten.  Mutta myös suomen eduskunta on ulkomaalaisten lobbarien hallussa ja CIA lahjoo jatkuvasti eri puolueita SDP:tä ja vasemmistoa myöten. Joten voidaanko enää puhua mistään todellisesta demokratiasta. Ei vaan koko ajan nousevasta fasismista.

Suomi on saatava ulos EU:sta hinnalla millä hyvänsä ja jokaisen suomalaisen olisi vaadittava tätä. Sillä mitä enemmän meitä on, niin sitä suuremmaksi käy se paine näiden nykyisten vallanpitäjien osalta. Islannissa tuo väkivallaton kansannousu johti aina vallankumoukseen asti vuonna 2008 ja siellä on nyt 3 % työttömyys. Tämä kaikki on mahdollista toteutua myös suomessa, jos on vain riittävä enemmistö muutokselle.

Mutta nykyinen suomi on tiiviisti Yhdysvaltojen hallinnon sekä NATO:n pihdeissä. Maamme päätäntävalta on käytännössä jo luovutettu presidentiltä kenraaleille. Joten mistään itsenäisestä suomesta ei enää voida puhua.Suomen ja Yhdysvaltain välisiä suhteisiin ovat vaikuttaneet se, että suomi on pakotettu toistuvasti ostamaan huonoja asehankintoja USA:lta. Hornet kaupat olivat yksi esimerkki näistä ja näillä kalliila ja surkeilla asekaupoilla suomen valtio nuolee jatkuvasti USA:n hallinnon takapuolta. 

Reilut 23 vuotta sitten tehnyt Hornet kaupat olivat todella likainen temppu silloiselta valtionjohdolta. Koska silloiset ministerit Ahon ja Viinasen lisäksi jätettiin täysin kauppojen ulkopuolelle. Heille ei siis kerrottu niistä käytännössä mitään. Tuolloin puolustusministerinä toiminut Elisabeth Rehn paljasti tämän vasta n. vuosi sitten julkaistussa muistelmissaan. 

Mutta aivan samalla tavalla nytkin tätä maata johdetaan piilosta, kun NATO sopimus sovittiin eduskunnan sekä ministerien selän takana. Niin mistä muusta se enää kertoo kuin siitä, että täällä ovat kenraalit kaapanneet jo vallan itselleen.


http://www.hs.fi/kotimaa/a1423624915680 

http://www.hs.fi/politiikka/a1390013420703