http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, elokuuta 06, 2015

Meillä on unelma ?


Jos mediaa olette vähänkään viime viikkoina seuranneet, niin kuinka moni kiinnitti huomion tähän "MEILLÄ ON UNELMA" mielenosoitukseen, joka järjestettiin "rasismia vastaan" ?

Mielenosoituksen väitettiin järjestettäneen muutamassa päivässä (mikä on täysi emävale). Jo sokea reetakin huomaa, että kuinka tällä mielenosoituksella on olevinaan jotain tekemistä ns. Immoskohulla ja niin onkin. Immoskohu syntyi siitä kun kultuurimaxistinen suomen valtamedia teki hänen Twitter päivityksestään kärpäsestä härkäsen.

Hyvin moni tuonne kulttuurimarxistisen eliitin järjestämään mielenosoitukseen osallistunut kantoi täydessä suggestiossa näitä "MEILLÄ ON UNELMA" kylttejä, tajuamatta mitä niiden todellinen sanoma on. Kulttuurimarxistisella valtaeliitillä on unelma tuhota koko suomalainen kultuuri-identiteetti ja sitä varten se oikein lanseerasi tällaisen suurmielenosoituksen, jonne monikansallisten levy-yhtiöiden artisteja pakotettiin esiintymään korvauksetta. Missä vielä nämä artistit kuten J. Karjalainen, Anna Puu jne. pakotettiin mukailemaan samojen kulttuurimarxisti-suvakkien ilosanomaa multikulttuurisuudesta. 

Suomeen kaavaillaan jo 1,8 miljoonaa afrikkalaisen maahanmuuttoa ja tästä asiasta ei julkisesti kenelläkään ole oikeutta käydä kriittistä keskustelua. Koska sitä varten on kulttuurimarxistien rasistisyytökset ja rikosoikeudellisest vihapuhetuomiot.Ei tarvitse olla mikään ruudinkeksijä tajutakseen totuuden koko maahanmuuttoliikkeen päätarkoituksesta, joka on tuhota kaikki Euroopan valtioiden kultuuri-identiteetit, jotka katsotaan olevan vaaraksi kultuurimarxistisen eliitin kaavailemalle uudelle maailmanjärjestykselle. Koska NEW WORLD ORDER (Uusi Maailmanjärjestys) ei tunne enää mitään maan rajoja, vaan siinä kaikki valtiot lakkautetaan ja perustetaan kokonainen liittovaltio tyylinen fasistinen yhteiskunta, jota lukuisat fasistiset poliisiarmeija koneistot tulisivat valvomaan. Kulttuurimarxistisen eliitin teknokraattien unelmahan on, että vielä joskus hamassa tulevaisuudessa super/keinoäly ottaa täysin vallan ja pitää ihmisiä orjinaan.Kaikki maahanmuuttokriittisten vaijentaminen kuuluu EU:n sääntöihin, sillä kaikki maahanmuuttoliikkeen ympärille käytävä julkinen kriittinen keskustelu vaarantaa uuden maailmanjärjestyksen kehitystä. Tästä syystä kaikki maahanmuuttokriitikot leimataan suomen korruptoituneessa mediassa mm. natseiksi, kansallissosialiseiksi jne. 

YLE:n korruptoituneen kanavan keskusteluohjelmiin näille maahanmuuttokriitikoille annetaan yhä vähemmän mahdollisuuksia keskustella näistä asioista. Mutta sen sijaan äärivasemmistolaisille hulluille siellä annetaan entistäkin enemmän ääntä ja lehdissä palstatilaa. 


Internet sananvapautta pyritään kaventamaan jatkuvasti uusin kiristynein lakimuutoksin. Tästä esimerkkinä jo monet suomalaiset yksityishenkilöt, jotka ovat saaneet internetissä käyttämänsä sananvapauden turvin ns. kansankiihotustuomioita. Ehkä tunnetuimpia tapauksia lienee mm. James Hirvisaari, Jussi Halla-Aho, Markus Kärkkäinen, Junes Lokka sekä Markus Jansson.

Voimme vain odottaa, että missähän vaiheessa tämä vihapuherikostuomioiden lainsäädäntö etenee aina siihen asti, että fasistisen EU:n kritisointi tulee myös laittomaksi toiminnaksi ?

Kolmensadan komitea (Committee of 300) on yksi ns. maailman salaisen valtaeliitin (Illuminati) ajatushautomo. Sen yksi maailmanlaajuinen tavoite on saada tuhottua lukuisten valtioiden kansallinen identiteetti maahanmuutolla.

"Kansallisen identiteetin ja kansallisen ylpeyden täydellinen tuhoaminen, jotta isänmaalliset aatteet eivät asettaisi turhia esteitä maailmanhallituksen toteutumiselle."

Kansallisen identiteetin tuhoamishanke on sionististen järjestöjen alullepanema ja sitä rahoittavat mm. Goldman Sachs sekä muut rikolliset pankit, joiden päävalta on edelleen maailman rikkaimmilla suvuilla (Rothschild, Rockefeller). Maahanmuuttajia kotoutetaan suomeen ruotsiksi. Tämä kertoo jo suoraan sen, kuinka suomenruotsalainen eliitti tekee kaikkensa, jotta suomalainen kansallisidentiteetti saadaan tuhottua aikataulussa maahanmuutolla. Koska se itse vähemmistönä on kautta aikojen vihannut suomalaisen kansan kansallisidentiteettiä sekä isänmaallisuutta.

Arhi Kuittinen kirjoittaa Finnsanity blogissaan osuvasti, kuinka suomalaisilla on saksalaisten tapaan traumahistoria:
Käsittelemätön trauma on ase psykopaattien ja eliitin kädessä.

"Torjuttu historia on ase. Media jatkaa kirkon tehtävää historian ja tiedon väärentämisessä. 

Ihmiset eivät halua kansallisella tasolla eivätkä  henk koht elämässään  tiedostaa traumaa yleisen hegemonian paineessa - viha on siis projisoitava johonkin. Kolonisaation ryöstökulttuurissa rikastuneet suom ruots suvut omistavat nyt yhä liikaa rahaa, valtaa, ihmisiä niin että valtarakenne tuo nyt Suomeen muita vihattavia, jopa sotarikollisia ja sitä kaaosvaltaa vahvistetaan kansan köyhdyttämisellä ja rikkaiden veronkierrolla ja soppa on valmis eliitin hallitsemaan traumavihan ohjailuun uudella tasolla. 

Talvisodan ja jatkosodan jälkeen natsien palkkalistoilla ollut U Kekkonen lietsoi pääministerinä hysteeristä hysteriaa - keitä vastaan. Sotaveteraaneja. Se ruma temppu oli funktionaalinen ja tärkeä. Natseihin jo 20-luvulla ihastunut eliiti ja rikkaat suomenruotsalaiset eivät joutuneet vastuuseen Adolfin verisen maailmanvalloituksen kimppakivasta vaan viha ohjattiin. Sota ja vihan ohjaus, kansan häpäiseminen on aina ollut eliitin ja Vatikaanin ratkaisu ohjata tsuhnien vihaa ja muutoshalua pois nälänhädästä ja talouskurjuudesta.

Saksan 20-luvun lama oli nöyryytyksen, kauhun, nälän aikaa. Rikkaat ostivat lapsia seksileluiksi  ja köyhät perheet myivät. Kristinuskon tekopyhyyden ja saksalaisen moraalin täydellinen romuttuminen on vihan kultin taustalla. Ruotsin aateliston totaalinen sota ja teurastus 1600-luvulla Saksassa on pohjimmainen vihan ja ylemmyydentunnon etsimisen elementti natsikulisseissa ja EU-terrorissa. Yhä. Kuten on Suomessakin ruotsalaisten kolosiaatioterrori ja julman verotuksen aiheuttamat sadattuhannet kuolemat nälänhädissä ja omaisuudenryöstöt pakanoilta.

Rasismin alkuperä Suomessa on ruotsalaisten aatelisten rasismissa, jota pönkitettiin pappien häpeä- ja syntikulttuurilla. Rasismi oli aatelisten ideologia maanryöstön perustelemsieksi Jumalalla.
 
Supon lausunto että "ulkopuoliseet ovat turvassa" kun äärioikeisto hyökkää vasemmistolaisten kimppuun on fasistista puhetta. Oikeisto tietää tarkkaan, että sen aito ja ainoa vihollinen on humanistisen valtion ja kontrollin ideologia. Vasemmistoliitto on valitettavasti ajautunut oikeistoa miellyttävien huijarien valtaa niin että vasemmiston identiteetti on nyt huojuva ja suomalaisten fasistien kauhut ovat unohtuneet vasemmistolta, mihin meitä ollaan taas viemässä sotaintoisen ja venäjävihaa pullistelevan eliitin toimesta.

Pakolaishysterialla estetään ihmisiä puhumasta pakolaisvirran syystä. Amerikan ja natomaiden kolonisaatiosodista, dollari-imperialismista median sensuurin alla."