http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, elokuuta 25, 2015

Toivakka: Suomi näyttäytyy nyt ikävästi maailmalla


Kokoomuksen Suomen ulkomaankauppa- ja teollisuusministeri Lenita Toivakka piti suurlähettiläspäivillä puheen, jossa hän totesi suomen näyttäytyvän tällä hetkellä ikävässä valossa maailmalla. Nyt hänen mukaansa suomi tarvitsee kipeästi uutta työtä ja talouskasvua. Se ei toteudu ilman, että vienti alkaa vetää ja Suomeen tulee investointeja ja osaajia ulkomailta, Toivakka sanoi. 

Osaajia ulkomailta ?  Kuulimmeko oikein... 

Keitähän näillä ulkomaisilla osaajilla mahdetaan tarkoittaa, ellei vaikka somaliasta tulevia turvapaikkaturisteja ? Ovatko he ulkomaalaisia osaajia, kun osaavat tulla suomeen ja lisääntyä, sekä nostaa tätä suomen sosiaaliturvaa, jota mainostetaan muslimien paratiisina maailmalla.

Suomi ei tällä hetkellä vedä, koska täällä on käynnissä monikansallisten yhtiöiden ajama "nollakasvuohjelma", jonka tarkoituksena on pitääkin tuottavuus nollassa. Siitä tämä nollakasvu sana tulee. 


Teollisuuden nollakasvu tarkoittaa sitä, että silloin teollisuus, eli tässä tapauksessa suomen teollisuus siirretään näihin halvempiin ja kilpailukykyisempiin maihin. Jolloin se tietää suomalaisen työväestön massairtisanomisia ja se saa aikaan massatyöttömyyttä. Mutta se heikentää myös suomen sisäistä ostovoimaa. 

Se kuitenkin hyödyttää monikansallisten yhtiöiden omistajia, koska massairtisanomiset YT-neuvotteluineen ovat automaattisia tulonsiirtoja irtisanotuilta duunareilta, näiden veroporsastelijoiden taskuun. 


Kvartaalikapitalismin aikakaudella tämä ns. talouskasvu on tarkoittanut vain ja ainoastaan pienen kaiken omistavan eliitin rikastumista, miksi suuryhtiöt pyrkivät aina maksimoimaan voittonsa. Mutta jossain vaiheessa tullaan siihen pisteeseen, että ei enää löydy lapsityövoimaa halvempaa työvoimaa. Koska kvartaalikapitalismi on tuhoon tuomittu järjestelmä jo syntymästään lähtien. Sen tarkoitus ei ole koskaan saada aikaan kestävää kehitystä, vaan se pyrkii tuhoamaan kaiken elävän ympäriltään ja oli kyseessä sitten kehitys tai teollisuusvaltio, niin rikolliset pankit ja suuryhtiöt vievät aina loputkin tuhkat pesästä.

Että kun kuulet näiden eteenkin porvari poliitikkojen puhuvan tästä "kestävyysvajeesta", niin todellisuudessa sillä tarkoitetaan heikentyvää palkkakehitystä, korkeita vuokria sekä heikkoa ostovoimaa. Lisäksi näihin kaikkein surkeimpiin työpaikkoihin ei enää tunnu löytyvän hakijoita, koska mielummin syljetään kattoon ja nostetaan miltei saman verran sosiaaliluukulta. 

Riistokapitalistille kuitenkin tällainen halpatyövoima on erittäin tärkeää, jotta tämä veroporsaiden eliitti pääsee maksimoimaan voittonsa, koska aina se täytyy jonkun työntekijän selkänahasta repiä ulos. Mutta tämän lisäksi tämä ns. talouskasvu, josta eliitti ja poliitikot puhuvat, vaatii myös jatkuvasti tietyn määrän työttömiä ja huhujen mukaan nykyään sillä tarkoitetaan jo yli 10 % työttömyysastetta. Eli juuri sen verran mitä suomessa tällä hetkellä väitetysti tilastojen mukaan on. 

Totuus kuitenkin on se, että Suomi ei tästä enää nouse taloudellisesti omille jaloilleen enää ikinä, niin kauan kuin tämä Stubbin ylistämä "vakaa" ja todellisuudessa mätä euro -valuutta on vielä käytössä. 

Koska yhdelläkään EU:n jäsenmaalla ei ole oikeutta lähteä devalvoimaan euroa, sillä se on aina ollut näiden valtaeliittitahojen rikollisten pankkiirien kontrolloima kusetusvaluutta, jolla Euroopan teollisuusmaihin eliitti aiheuttaa jatkuvasti lisää köyhyyttä ja kurjuutta. Se on myös näiden valtaeliitin lukuisten ajatushautomoiden salainen poliittinen nollakasvun agenda. Sitten tuo moni työmies jolta eliitti vei teollisella nollakasvulla työt, tarttuu pulloon ja juo itsensä hengiltä, ja joku intialainen lapsityövoima hikipaja saa samat työtehtävät riisikupin hinnalla.

Fakta on kuitenkin se, että Suomi nousee vain sitten, kun meillä on jälleen oma raha. Eli Suomen keskuspankilla jälleen oikeus säädellä omaa valuuttansa. Suomen olisi tullut nyt jo aika sanoa eurolle "Goodbye" ja ottaa vanha kotimainen valuutta takaisin käyttöön. 

Sen jälkeen mitkään rikolliset sionistipankkiirit eivät enää voisi päästä niskan päälle ja vaatia lisää alueita itselleen ja Natolle, vastineeksi kasvaneista veloista, kuten nyt. 

Sillä Suomi OY AB on tällä hetkellä täysin näiden yksityisomisteisten keskuspankkien (mm. IMF) orja. Talouskolonisaatio tulee ensin saattaa loppuun ja nyt tarvittaisiin niitä rohkeita ja suoraselkäisiä kansanedustajia sekä ministereitä, joilla olisi rohkeutta toteuttaa tämä juttu.