http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 21, 2017

Nato järjesti Pariisissa ampumavälikohtauksen ennen presidentinvaaleja


NATO:n salainen Stay Behind verkosto järjesti Ranskan pääkaupungissa Pariisissa kaksi ampumavälikohtausta, joissa ammuttiin poliiseja.

Poliisin mukaan auto pysähtyi liikennevaloissa ja ampuja nousi autosta ja avasu tulen kohti poliiseja. Silminnäkijän mukaan ampuja käytti konekivääriä. Kaksi poliisia saivat iskuissa surmansa.

Vaikka ampujat kuuluvat NATO:n salaiseen Stay Behind verkostoon ja ovat erikoiskoulutettuja supersotilaita, joiden mieli on rikottu Mantsurian Kandidaattien tavoin. Niin valtamedia tulee myöhemmin väittämään, että taas epäillään ISIS terroristijärjestöön kuuluvia muslimeja. Koska ilman tätä peitetarinaa ei saataisi levitettyä tätä globalistien hakemaa vihaa muslimeja kohtaan.Ampumavälikohtaus tilattiin hämmentämään Ranskan presidentinvaaleja

Tämä Ranskaan tilattu valtionterrori-isku tilattiin Ranskaan vain hämmentämään tulevana viikonloppuna järjestettäviä Ranskan presidentinvaaleja. Koska Marine Le Pen on ollut kaikissa gallupeissa ylivoimainen, niin tämän takia Goldman Sachs pankin omistajat päätyivät lopulta järjestämään tällaisen pienen selkkauksen ja laittoivat NATO:n toimeksiannosta asialle.

Le Pen halutaan nyt tällä NATO:n järjestämällä ampumavälikohtauksella saada näyttämään, ettei hän pystyisi tekemään mitään näille ääri-muslimien väkivallanteoille ja terrori-iskuille. Vaikka näiden poliisimurhien tekijät toimivat NATO:n piikkiin.

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:lla on normaalisti taipumus lahjonnalla saada eri maiden liian kansallismieliset presidentinvaalien kandidaatit pois kuvioista. 

Mutta Marine Le Penin kohdalla tämä tilanne nähdään viimeistään tulevana viikonloppuna. Sillä mikäli tämä nainen ei voita Ranskan presidentinvaaleja, niin silloin hän on todennäköisesti taipunut CIA:n lahjonnan alle ja vastaanottanut nuo n. yli 50 miljoonan euron lahjukset, jotka siirrettiin sitten hänen yksityiselle Sveitsin tililleen.


Saksan tiedustelupalvelu BND sai jo vuosia sitten selville, että kuinka ent. YK:n Kosovon erityissuurlähettiläs ja Suomen entinen presidentti Martti Ahtisaari vastaanotti joitain vuosia sitten yli 42 miljoonaa euroa käteisenä Albanian järjestäytyttä rikollisuutta edustavalta taholta.

Lahjukset käytiin antamaan Ahtisaarelle kahdessa salkussa, jotka  jotka hän vei myöhemmin yksityiselle tililleen, joka sijaitsee Sveitsiläisessä pankissa.


Onko Ranskan Kansallinen rintama (ransk. Front National) CIA:n apupuolue

Vaikka näissä tulevan viikonlopun Ranskan presidentinvaaleissa tulee miten tahansa käymään, niin vieläkin kiinnostavampi asia on se, että onko tämä vuonna 1972 Jean-Marie Le Penin toimesta perustettu kansallinen rintama puolue CIA:n apupuolue.

Koska viimeistään siinä vaiheessa kun joku tällainen puolue sortuu CIA:n lahjonnalle, niin se menettää ne viimeisimmätkin aidot demokratian piirteensä. Aivan kuten Suomessa SDP sortui CIA:n lahjonnan alle vuonna 1949.Suomesta lisäksi CIA:n rahoittamia puolueita ovat myös Kokoomus, Keskusta sekä Perussuomalaiset. Vaikka Perussuomalaisilla on yhteyksiä vielä Vatikaaniin asti, koska onhan Timo Soini myös jesuiitta koulutuksen saanut okkultistisen ja katolilaisen Opus Dei järjestön jäsen. Suomessa on n. 40 Opus Dein jäsentä.


NATO:n salaisia stay behind verkostoja ei olla vieläkään saatu kiinni

Sotilasliitto NATO:n salaisia stay behind verkostoja ei olla vieläkään saatu kiinni, koska  niitä johtavat vain tietyt NATO:n kenraalit, jotka suojelevat alaisiaan.

Näihin salaisiin Stay Behind -verkostoihin kuuluu lukuisia erikoiskoulutettuja sotilaita, joista nämä Pariisin 2015 joukkomurhiin osallistuneet sotilaat oli vielä erikoiskoulutettu Delta-ohjelmoinnilla.

Delta-ohjelmointi on suurvaltojen armeijoissa käytetty sotilaiden tappokoneiksi aivopesun menetelmä, jossa näiden erikoiskoulutettujen sotilaiden mieli rikotaan ensin erikoiskoulutuksen vaiheessa, jotta syntyy lopulta tämä delta-ohjelmoinnille ominainen moraaliton tappokone. Se mitä CIA erityisesti salaa tässä delta-ohjelmoinnissa on se, että kuinka Suomenkin lukuisissa joukkosurmissa kuten Jokelan kouluampumisessa Pekka-Eric Auvinen oli myös delta-ohjelmoitu. Koska hän toimi joukkomurhien aikaan tyynen rauhallisesti. Samoin kuin myös näin toimi tämä Sanna Sillanpää ampuessaan Kampissa sijaitsevalla ampumaradalla sivullisia vuonna 1999.


Mutta tämä delta-ohjelmointi toimii vain silloin, jos sen ohjelmoinnin kohteella on riittävän suuri trauma, joka ilmenee usein myös sotilaille ominaisena postraumaattisena stressioireyhtymänä.


Amerikkalainen White Wolf von Atzingen (kuvassa) erikoiskoulutettiin CIA:n toimesta vuosina 1988-1990 yhteen tällaiseen Yhdysvaltain tiedustelupalvelun eliittitappajien joukkueeseen, joista jokainen koulutettiin ns. Mantsurian Kandidaatiksi.


Hänet ohjelmoitiin myös delta-ohjelmoinnilla ja kun hänen erikoiskoulutuksensa oli ohi, niin hänen mielensä oli jo murrettu.


Hänet aktivoitiin noihin erikoisoperaatioihin pelkällä puhelinsoitolla, jossa hänen ohjelmointinsa aktivoitiin tuolla puhelimeen kerrotulla koodilla, jonka jälkeen hän koki voimakasta päänsärkyä.


Lopulta Stewart Swerdlow niminen mies onnistui palauttaa hänen muistinsa takaisin, jonka alta sitten paljastui tämä kuinka Whitewolf oli murhannut yhteensä 186 ihmistä USA:n hallinnon ja CIA:n toimeksiannoista. Mutta oli jokaisen keikan tehnyt tuon delta-ohjelmoinnin alle rikotun kaksoispersoonan (alter-ego) avulla. 


Lopulta CIA huomasi kuinka tämä salainen tappoyksikkö alkoi jo käydä vaaralliseksi, koska muutamia siellä koulutettuja sleepperiagentteja alkoi heräämään. Niin sitten tehtiin tämä Jason Bourne elokuvista tuttu operaatio. Eli lähetettiin näissä samoissa yksiköissä myöhemmin koulutetut mantsurian kandidaatit näiden vanhempien yksiköiden mantsurian kandidaattien perään.


Whitewolf kuitenkin sattui olemaan tuon 1988-1990 vuosikurssin paras supersotilas. Joten tämän vuoksi häntä ei onnistuttu edes neljän mantsurian kandidaatin voimin pysäyttämään.Vaikka nämä Jason Bourne sarjankin väitetään perustuvan Amerikkalaisen kirjailija Robert Ludlumin (kuvassa) novelleihin ja trillereihin, niin CIA:lla varsinkin on tapana promotoida näiden jännitysromaanien olevan vain pelkkää mielikuvituksen tuotetta. Sillä eihän CIA nyt halua näiden asioiden leviävän julkisuuteen, että minkälaisia mieleltä rikottuja tappokoneita heidän tai NATO:n salaisen Stay Behind verkoston yksiköistä löytyy.


Koska kaiken tämän erikoiskoulutettujen tappajien osastojen taustalle kätkeytyy tämä valtioiden kansalaisia pelotteleva terrorismi. Joka todellisuudessa on miltei aina vain näiden yksityisomisteisten pankkien keino hallita ihmisiä pelolla. Koska vain silloin saadaan mahdollisuus kiristää ihmisoikeuksia, jota olemme täällä Suomessakin nähneet kun nämä konnat aikovat kiristää ihmisoikeuksia jokaisen EU-maissa tapahtuneen terrori-iskun jälkeen.


Suomenkin terrorismilainsäädäntöä sekä tiedustelulakeja ei oikeasti suunnitella täällä Suomessa, vaan näiden fasististen ihmisoikeusuudistusten pelisäännöt luodaan Saksassa ja lähetetään sieltä EU:n pääkaupunkiin Brysseliin. Josta sitten vielä nämä vihapuhelait käännetään kaikille 27 EU:n jäsenmaiden omille kielille ja tuodaan lopulta jokaisen maan sisälle pakkolainsäädännöiksi. 


Tällainen valtionterrorismin aikakausi ja vihapuhelait eivät ole enää mitään demokratiaa, vaan se on jo täyttä totalitarismia, jolle tämä nykyisen Eurostoliiton tulevaisuus on rakennettu ja Suomen tulisi lähteä tästä kehityksestä välittömästi pois.


Sillä näitä todellisia terroristeja ovat pankit Goldman Sachs, J.P. Morgan, HSBC, Deutsche Bank, BNP Paribas Fortis, Royal Bank of England, Morgan Stanley, UBS, Merril Lynch (Bank of America Corporation) jne. 


Näiden edellämainittujen pankkien kautta nämä todelliset terroristit kuten Jacob de Rothschild, George Soros sekä muut sotarikolliset käärivät miljardivoittoja mm. USA:n armeijan päättymättömillä sodilla. Koska sodatkin ovat heille aina riskitöntä voittoa.

Lähteet: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201704202200106497_ul.shtml


http://m.iltalehti.fi/uutiset/200706266281194_uu.shtml 


https://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Gladio 


http://www.whale.to/b/delta_q.html