http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 13, 2017

SOTE RYÖSTÖ ALKOI JO OLETKO VALMIS


Suomen valtion kassan sisällä suoritettava SOTE-ryöstö alkoi jo ja miljardien eurojen imurointi aloitettiin yksityisten terveydenhuoltoyhtiöiden kautta.

Nämä yksityiset terveydenhoitopalvelut kuten Mehiläinen, Pihlajalinna, Terveystalo, PlusTerys Oy sekä Attendo ovat jo nyt avanneet kalliita terveyspalveluitaan Suomen kuntiin.

Tämä kaikki on osa Suomen hallituksen sopimaa suomalaisten köyhien joukkotuho-ohjelmaa, jonka poliittinen nimi on rakenneuudistus.  

Näiden terveyspalveluiden yksityistämisen takana ovat CIA:n lahjomat jenkkikonsultit, jotka soluttautuivat aina 2000-luvun lopussa Suomen hallitusohjelmien suunnittelijoiksi asti.

Tämä sosiaaliturvan sekä terveyspalveluiden yksityistämisen tarkoitus kun on saada lisättyä köyhien ja rikkaiden välisen kuilun kasvua, jotta pienituloisten sekä terveydeltään sairaiden lääkkeiden omavastuukin heikennettäisiin ylemmäs, jotta köyhyys lisääntyisi ja kurjistaisi juuri myös lääkkeiden omavastuuta.

Lisäksi vielä se, että nämä Mehiläisen kaltaiset yksityiset terveyspalvelut eivät maksa Suomeen juuri veroja kuin vain tuon 0 EUR/vuosi, niin nämä yksityiset terveyspalvelut todellisuudessa romahduttavat valtion talouden, kuin kasvattaa niitä.

Terveysasema Paarma voisi olla paljon parempi brändi tälle edellämainitulle yksityiselle terveydenalan yhtiölle.

Hoivapalvelukin yksityistettynä vaikuttaa kalliilla asetelmilla enemminkin verenimijäpalvelulta, koska näissä konsepteissa on miltei aina yksityistettynä enää vain motiivina lypsää yhä kalliimmat käyntimaksut ja sitten lopulta Suomessakin maksaa pelkkä lääkärin kättely jo ensin tuon 159,00 €+alv. Jonka jälkeen vasta päästään puhumaan niistä todellisista vaivoista.

Mutta virallisesti Suomen valtio väittää Sote-uudistusta tarvittavan, koska väestö ikääntyy ja tarvitsee monenlaisia palveluja, joita ihmiset eivät muuten saa.

Tämän valtion tiedotteen mukaan nykyiset sosiaali ja terveyspalvelut ovat tehottomia, joten ne on siksi yksityistettävä, jotta Suomen vaikea taloustilanne ja julkinen sektori lakkaantuisivat velkaantumasta.

Asiahan ei ihan näin ole, koska Suomen nykyiset sosiaali- ja terveyspalvelut ovat vielä tehokkaita. Mutta SOTE tulee ne lopulta romahduttamaan pois. Koska yksityisten terveydenhoitoyhtiöiden nollaverot romahduttavat Suomen valtion talouden.Suomen ja Karjalan tasavallan Kalevalassa tapahtui Sammon ryöstö, joka oli Väinämöisen, Seppo Ilmarisen sekä Lemminkäisen Sammon ryöstöretki, kun he kuulivat että Pohjolan väki viettää Sammon ansiosta kissanpäiviä.

No jos me nyt käännämme tämän saman nykyiseen aikaan, niin jos Kalevalassa Pohjolaan saavuttuaan Väinämöinen  vaatii louhelta jakoa, mutta louhi ei tähän suostu.

Väinämöinen kun voisi vaikka olla Suomen kansa, joka vaatii itselleen paremman sosiaaliturvan sekä palkat. Mutta Louhi  ei tähän suostu.

Sitten Väinämöinen soittelee kanteleellaan (tv/media/viihdeteollisuus Vain Elämineen) Pohjolan väen uneen.

Pohjolan uinuessa Ilmarinen voiteleeh yhdeksön lukkoa, joiden takana Sampo (Suomen kansan lopullinen henkinen vapautus) on ja Lemminkäinen nappaa Sammon veneeseen.

Kun Louhi (Suomen korruptoitunut eliitti) herää, hän lähettää Iku-Turson (pankkieliitin yksityisarmeijat) Väinämöisen (Suomen kansa) perään.

Väinämöinen tarttuu Iku-Tursoa korvasta ja käskee sen painumaan mereen, ettei enää tule koskaan takaisin ja Iku-Turso uskoo Väinäköistä. Sitten Louhi menee kotkana muodossa miehineen heitä vastaan taistelemaan sammosta. Lopussa Sampo kuitenkin hajoaa.

Väinämöinen = Suomen tietoisella mielellä herännyt kansa
Louhi = Pankkiirieliitti + suomen korruptoitunut eliitti
Iku-Turso = Pankkieliitin yksityisarmeijat
Pohjolan väki = Suomen valveunessa nukkuva kansa

Kalevalassa onkin paljon perää, jos sitä osaa ensin tulkita oikein.


Pankkiiri Nalle Wahlroos (kuvassa) ehti jo omillaan ryöstää aiemman Sampon (Sampo Pankki Oyj) tuon Sampopankin aiemman johtokunnan kanssa, joka pankki tunnetaan nykyään Danske Bank pankkina.

Mutta paljonkin olennaisempaa olisi kääntää tämä valtionryöstö nykyaikaan, jolloin nyt tämä alkanut SOTE-uudistus vie tuolta valtion kirstusta vielä ne viimeisetkin eurot pois ja näin olikin tarkoitus, jotta Suomi saataisiin valmisteltua konkurssiin.

Sitten kun tuo Suomen valtion konkurssi on valmis, niin tämän jälkeen tuo ylimielinen ja herrarotuna itseään pitävä Suomen korruptoitunut eliitti on valmis toteuttamaan tuon teollisuussukujen ja pankkiirien kanssa salaisesti solmitun liittovaltiosopimuksen. Jolla Suomi sitten tultaisiin liittämään valtionpetoksella Saksan johtamaan liittovaltioon.

Lähde: https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/soten-miljardikakkua-jaetaan-jo-attendo-mehilainen-ja-pihlajalinna-valloittavat-kiivaasti-maakuntia/

https://fi.wikipedia.org/wiki/Sammon_ry%C3%B6st%C3%B6