http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 27, 2017

EU:n komissio tuskailee nettisensuurin kanssa


EU:n komissiossa tuskaillaan, että miten he saisivat kiellettyä netin totuuspuheen (vihapuhe).

Totuuspuhe (vihapuhe) on Reutersin uutistoimiston mukaan lisääntynyt viimeaikoina rasikaalisti Facebookissa, Youtubessa, Twitterissä ja on lisännyt painetta näiden toimijoiden poistaa totuuspuheet nopeasti.

Nyt EU:n komissio on antanut vielä noottia, etteivät nämä yritykset toimi sensuurissaan tarpeeksi nopeasti.

Mutta nämä it-alan yhtiöt arvostelevat myös EU:n komissiota liian kovista vaatimuksista.


Faktahan on se, että maan resonanssi (Schuman resonanssi) on noussut 90 Hz taajuudelle ja se on muuttanut koko tämän planeetan kollektiivista tietoisuutta ylös.

EU:n komissiosta edes Jyrki Katainen ei kykene laskemaan tätä maan värähtelyä takaisin alas. Eikä EU:n komission puheenjohtaja Jean-Claude "Druncker" Juncker.

USA:n hallinnon sisällä on tiettävästi pidetty tästä maan resonanssin kriittisestä yli 54 Hz noususta jo muutamia salaisia kokoontumisia, joissa päätettiin mm. tästä Pohjois-Korean niemimaan ja USA:n armeijan välisestä sotapropagandan lietomisesta.

Koska jos maan värähtely on noussut näin ylös, niin silloin valtaeliitti jää paitsioon. Eikä heidän entisetkään pelotteet enää toimi entisellä tavalla.

Facebook on jo tällä hetkellä EU:n komission painostuksesta alkanut sensuroimaan alustaansa ja tuhoaa nyt koko Facebook brändin tällä täysin mielivaltaisella sensuurilla, jonka painostus tulee EU:n komission fasistihallinnolta, jota ei olla vielä edes valittu sinne millään vaaleilla. 

Muistakaa myös että Jyrki Katainen valittiin sinne EU:n komission varapääjohtajaksi, vain siksi että hänellä oli jo vapaamuurarien suurloosin kautta suhteita Brysseliin. 

Katainen haluaisi mielellään nousta Junckerin tulevaksi seuraavaksi ja ylentää itsensä tuon EU:n puolinäkymättömän pikkuhitlerin asemaan.

Jyrkihän ei voi millään sietää näitä EU:n jäsenvaltion totuutta jakavia aktivisteja, joita hän syyttää populisteiksi sekä rinnastaa vielä nationalistit terroristeiksi.

Ainoa terrorismi joka vahingoittaa valtiota on se, että valtionhallintoa ohjaavat vallanhimoiset psykopaatit. Jotka käyttävät valtansa välineenä mm. NATO:n salaisten Stay Behind verkostojen ammattitappajia, joista vielä mm. Pariisin 2015 joukkomurhien tekijöistä tämä osasto oli vielä Mantsurian kandidaatti ohjelmoituja.

Tällaisin verisin keinoin EU:n komissio pitää tuota laitonta valta-asemaansa voimassa. Että se lanseeraa NATO:n tarvittaessa murhaamaan suuren joukon ihmisiä Ranskassa useita kertoja, jotta nämä konnat saisivat pidettyä EU:n kansalaiset pelossa. 

Jotta näitä EU-maiden ihmisiä olisi silloin helpompi riisua ihmisoikeudellisesti kohti EU:n tulevan ja kaavaillun Saksan johtaman liittovaltion fasistista ja totalitaristista maailmanjärjestystä.

Mutta tätä totalitaristista muutosta ei Suomen tarvitse kokea, jos vaan täällä on siinä vaiheessa riittävän viisaita miehiä tämän maan hallinnossa. Jotka vielä välittävät Suomen valtiosta, eivätkä ole näiden muiden rikkaan eliitin mukana tässä juonessa lakkauttaa Suomen valtio ja siirtää sen kaikki valta Saksaan.

Suomenkin sisällissodan salattu historia oli se, että todellisuudessa nämä ns. lahtarit hävisivät sen. Koska heidän tarkoituksenaan oli estää Suomen itsenäistyminen ja siksi tämän rikkaan eliitin suojeluskunnaksi ostettiin Saksan jääkärit, jotka tulivat murhaamaan suomalaisia 1917-1918.

Mutta koska Suomesta tuli lopulta itsenäinen valtio, niin tämän takia ei toteutunutkaan tämän rikkaan eliitin suunnitelma Saksan köyhästä alusmaasta, jolta oltaisiin estetty itsenäisyys.

Jos EU:n komissio haluaa nyt kieltää internetin sananvapauden, niin se ei siinä tule missään vaiheessa onnistumaan. Koska tällainen fasismi ei tule onnistumaan edes Facebookin puolella, jos vaan riittävän moni ihminen sitä uskaltaa vastustaa esim. julkisilla adresseilla.

TTIP-lakihan haudattiin jo, koska valveutuneiden kansalaisten aktiivisuus oli niin suurta aina kansainvälisestikin.

Lähteet: http://yle.fi/uutiset/3-9577695