http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 14, 2017

Sionistit pullistelevat Pohjois-Korealle eikä USA


Nyt nämä viimeaikoina lehdissä nähdyt otsikot, joissa väitetään USA:n uhittelevan Pohjois-Koreaa sinne kohta tehtävällä iskulla. Niin olisi syytä ymmärtää, että ketkä nämä sotahullut elitistit ovat Jenkeissä, jotka ovat aina ratkaisemassa kaiken pommien pudottamisella.

Yhdysvaltain neokonservatiiviset sionistit toimivat sillä samalla tyynellä rauhallisuudella kuin mitä Israelin armeija. Jos neuvotellaan rauhasta, niin ammutaan mielummin 53 ohjusta.


USA:n presidentti Donald Trump saatiin jo näyttämään aivan sätkynukelta, kun hänet laitettiin pommittamaan Syyriaa. Mutta näiden pommituskäskyjen takana olivat hänen hallinnossaan työskentelevät sionistit neokonservatiivit.

Yhdysvaltain talous on tällä hetkellä niin huonossa hapessa, että jenkit saavat vain lisää lainaa enää sotimalla ja tämän vuoksi USA:n armeija pullistelee nyt sotakalustollaan myös Pohjois-Korealle.

Jenkkiarmeijan doktriini kun on rakennettu noiden Hollywoodin propagandaelokuvien varaan ja sen on toimittava kuin steroidien yliannostukseen päätynyt kehonrakentaja, jolla on tarve koko ajan pullistella geenimanipuloituja lihaksiaan muille. 

Sotateollisuudessa tämä näkyy tuona jatkuvana militaarisena pullisteluna, joka on vielä myös osa USA:n armeijan kansainvälistä PR-kampanjaa.

Miksi USA:n armeija ei voi sitten lopettaa sotimista ? 

No asia on hyvin yksinkertainen, koska muuten Yhdysvallat menisi konkurssiin, eikä sen maan keskuspankki saisi enää lisää lainaa. Koska tuo sotakoneiston budjetti on niin järkyttävän suuri.

Mutta tuo asia mitä lukuisat ihmiset eivät ymmärrä, että USA:n armeija on todellisuudessa vain näiden Rothschildien pankkien ajama yksityisarmeija. 

Eikä USA:n armeija tuolla noissa päättymättömissä sodissaan puolusta mitään USA:n demokratiaa. Vaan he toimivat Rothschildien, näiden koko planeetan ylimpien juomanlaskijoiden yksityisarmeijana.

Rothschildien koko suku on täynnä hyvin päihderiippuvaisia nistejä, joiden päihteet ovat USA:n armeijan sodista tuleva korkotulo. Tästä riippuvuudesta he eivät ole vieläkään päässeet eroon, koska heistä jokainen on kontrollifriikkejä psykopaattinarsisteja.

Heille nuo Syyriankin invaasiot ovat pelkkää peliä, jonka pelilaudalla he tuolla valtioilta vuosisatojen aikana ryöstetyllä pääomalla aikovat joka kerta putsata pelilaudan.

Mutta samoin myös kaikki työssäkäyvät ihmiset ovat heille kuin karjaa, jotka todellisuudessa veronmaksajina auttavat tämän epäoikeudenmukaisen markkinatalous ponzi-huijauksen ylläpidossa, mutta vielä tietämättään siitä.


Lähteet: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201704142200103162_ul.shtml