http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 25, 2017

Auringossa tapahtuu nyt suuria muutoksia, jotka nostavat maan värähtelytaajuutta ylösTeksti: Teemu Vehkala

Auringossa tapahtuu nyt suuria muutoksia, jotka nostavat maan värähtelytaajuutta ylös.

Nyt asiasta kertoo jopa amerikkalainen sanomalehti New York Post nettisivuillaan.


Suspicious0bservers nimistä Youtube kanavaa ylläpitävä henkilö oli analysoinut tätä nyt auringossa tapahtuvaa plasma purkausta.Pelkästään maapallon heliosfääri, joka on auringon vaikutuspiiriin kuuluva aine avaruudessa on muuttanut muotoaan viimeisten vuosien aikana.  

Heliosfääri on aurinkotuulten täyttämä kupla, joka ulottuu 150-200 AU:n (Astronominen yksikkö) päähän auringosta kauas Pluton radan ulkopuolelle.


Niin tämä juuri näinä vuorokausina käynnissä oleva auringon sisäinen muutos on mielenkiintoinen prosessi, koska se on jo viimeisen 3 kk sisällä nostanut maan resonanssia (Schuman resonanssi) jo yli 54 Hz ylös.

Eli jotain hyvin mielenkiintoista ja lupaavaa tapahtuu nyt koko planeetan kollektiivisessa tietoisuudessa, jossa myös nyt tälle kolmiulotteisen todellisuuden matriiseja on alettu purkamaan. Mikä on aikaansanut tämän suuren yksilötietoisuuden verhon aukeamisen. Jonka taustalla on tämä auringossa tapahtuva valtava muutos.Tiedemiehet ovat hyvin kiinnostuneita auringon käynnissä olevistä muutoksista

Jo viime vuoden puolella maailman huipputiedemiehet olivat erityisen kiinnostuneita auringossa tapahtuvan plasman muutoksista.


Jos kerta siis nämä maan magneettikentässä tapahtuvat plasma tason muutokset aiheuttavat myös ihmiskunnan tietoisuudessa värähtelyn nousua, niin tämän on silloin myös vaikutettava automaattisesti koko Telluksen väestön heräävään yksilötietoisuuteen.


Kun tämä NATO:n salainen skalaariase H.A.A.R.P. rakennettiin aikanaan vuonna 1995 juuri filtteroimaan planeetan magneettikentässä tapahtuvat muutokset. 

Mutta koska tällä hetkellä maan Schuman resonanssi nousi tammikuun ja maaliskuun välillä jo aina lopulta 90 Hz taajuudelle.

Että mikä sai kalibroitua tämän koko planeetan maan resonanssia nousemaan 3 kuukauden aikana 36 Hz lukemista jo 90 Hz lukemiin?

Konnat kun loivat vain tuon HAARP:n estämään tällaisten resonanssien nousun, mutta nyt ei enää HAARP:sta ole mihinkään ja ihmiskunnan evoluution kannalta ratkaisevassa asemassa oleva yksilöiden herääminen alkoi vahvistua ja tietoisuuden värähtelyt nousta kriittisesti ylös.

Joten vältettiinköhän tässä jälleen III maailmansodan syttyminen, kun maan värähtelyjä kalibroitiin yläkanttiin ? 

Pohjois-Korea propaganda kun on ollut viimeaikoina mediassa tapetilla


Värähtelytason muutos tapahtui jo

Koska tämä 90 Hz taajuudelle virittäminen tapahtui jo planeetan kollektiivisessa tietoisuudessa, niin siltä ei voi kukaan enää välttyä.

Vaikka voisi kuvitella, että tämä negatiivisen polun valinnut eliitti olisi jo ehtinyt kokoontua bunkkereihinsa suunnittelemaan ydinsotaa ja huutamaan toisilleen itkupotkuraivareita tästä jo tapahtuneesta maan värähtelytason muutoksesta. Onhan galaktinen liittokin varmasti luokiteltu CIA:n sisällä avaruuden terroristeiksi (space terrorist). Joilla ei olisi oikeutta sekaantua Tellus-planeetan sisäisiin asioihin.

Mutta ei tuokaan asia ole ihan näin mustavalkoinen, koska tämä planeetta Tellus on elämänkokeiluplaneetta, jonka ei kuitenkaan anneta tuhoutua ydinsodassa. 

Mutta koska täällä nyt vain sattuu nämä ydinlaukaisukoodit olemaan näiden parin suurvallan johtajan (Trump ja Putin) käsissä. Niin näiden poliittisista neuvonantajista löytyy USA:sta sotahulluja ja täysin arkitodellisuudesta seonneita neokonservatiiveja, jotka olisivat jo valmiita tuhoamaan koko planeetan ydinsodalla. Mutta tämän ei kuitenkaan valitettavasti anneta koskaan tapahtua. Koska tämä pallo on liian arvokas tuhottavaksi ydinsodalla.

Illuminatin negatiivisen eliitin ainoa väestönhallintakeino on pelon lietsonta sekä sillä planeetan kollektiivisen tietoisuuden hallinta, jolla nämä konnat sitten luulivat pystyneensä pitämään koko planeetankin tietoisuuden riittävän alhaalla. Mutta toisin kävi, kun 2017 tammikuusta kolmen kuukauden sisällä noussut maan värähtely nousi jo tuonne 90 Hz taajuudelle. 

Joten illut hävisivät jo koko kamppailun tästä maaplaneetan tietoisuuden vangitsemisesta ja heidän koko imperiuminsa tulee sortumaan seuraavien vuosien aikana ja mikäli nämä Luciferin kanssa diilin tehneet konnat eivät suostu vaihtamaan puolta valon puolelle, niin heidät lopulta poistetaan tältä planeetalta. Koska tuo tulevaisuuden värähtely tulee olemaan jo niin korkea, etteivät nämä negatiivisen polun valinneet sielut enää kestä sitä.  

Eihän täällä Telluksella ole pakko olla pahojen puolella, koska aina voi vaihtaa leiriä ja tehdä sopimus valon kanssa ja tähän sopimukseen ei edes tarvita mitään vapaamuurariloosien munantervausrituaaleja. Vaan tuon sopimuksen valon puolen kanssa voi jokainen, jopa langennut vapaamuurarikin tehdä ihan pelkällä tietoisella mielellään.

Koska on myös vapaamuurareissakin paljon näitä, jotka ovat vaihtaneet leiriä valon puolelle. Eivätkä enää toimi näiden aiempien ja itsekkäiden motiivien perusteella, joka oli tuo langenneet henkiolento Luciferille vannottu vala.


Tietoisuuden rakenne muodostuu plasma hiukkasista

Aivan kuten kynttilä valaisee pimeän huoneen, niin myös totuus valaisee epätietoisuuden ja tämä viimeisten vuorokausien aikana aurinkomyrkystä tänne asti tullut plasma hiukkasten sähkövaraus on jo niin valtava, että sen tuntee jo jokainen halutessaan.

Itseasiassa fuusioreaktoreissa hyödynnetään myös tätä magnetohydrodynamiikkaa, joka on myös plasmaan perustuva energiamuoto. 

Auringosta sinkoutuu jatkuvasti plasmaa avaruuteen tänä ns. avaruuden aurinkotulena, ja sen törmätessä lopulta maan ilmakehän ulompiin osiin syntyy revontulia

Tämä plasma hiukkasten vihertävän keltainen väri syntyy suurella nopeudella liikkuvien elektronien törmätessä happiatomeihin.

Plasmaa syntyy korkean lämpötilan (vähintään 2000-8 000 K) vaikutuksesta ja sähkökentässä kiihdytettyjen hiukkasten törmäillessä atomeihin irroittaen niistä elektroneja. 

Plasma koostuu elektroneista ja positiivisista ioneista. Ihmisen tietoisuus on kuin radio, jonka voit itse virittää omalla heränneellä mielelläsi
 
Ihmisen tietoisuus on kuin radiokanava, jonka sinä voit itse virittää tuolla tietoisesti heränneellä mielelläsi.

Mutta liian moni ihminen tällä planeetalla sallii negatiivisten ärsykkeiden sisältävien lähettimien kuten tv, radio, media, sotkevan heidän tietoisuuttaan.

Kun esimerkiksi jo pelkkä meditaation säännöllinen harjoittaminen vaikka pelkästään 15 min. päivässä laajentaa tietoisuutta pois noista pelkoon perustuvista energioista.

Miksi valtaeliitti ei suostu muuttamaan mediaa negatiivisesta positiiviseksi mediaksi 

Miksi valtaeliitti ei suostu muuttamaan mediaa negatiivisesta positiiviseksi mediaksi ?

Tämä on ydinkysymys ihmiskunnan kollektiivisen tietoisuudesta yksilötietoisuuteen heräämisen prosessissa.

Asia kun on näin, että koska tämä valtamedian negatiivisen polaariteetin luonut kontrollifriikki eliitti loi valtamedian, vain hallitakseen sillä koko planeetan valtaväestön kollektiivista tietoisuutta.

Mutta jos valtamedia muutettaisiin positiiviseksi mediaksi, niin silloin sillä voitaisiin jo muutamassa viikossa saavuttaa tällä koko planeetalla tuollainen henkinen hurmos, rakkaus ja ilon energiat.

Nuo olisivat lopulta niin korkeasti värähteleviä mielentiloja, joita täällä voisi jokainen tämän planeetan asukas kokea. Mutta nämä negatiiviset sielut eivät kestäisi tuollaista positiivisen energiaan aaltoa, minkä vuoksi nämä miljardöörikerhoon kuuluvat mediamogulit tekevät kaikkensa, jotta valtamediakin saataisiin pidettyä tuossa pelon ja vihan asteen energioissa.


Tämä Tellus-planeetta kun on elämänkokeiluplaneetta, niin täällä on sellainen sekasikiöiden määrä monia sieluja (maan sielut, liskot, dracot, seulaslaiset, sirius B, arcturuslaiset jne.), että täällä vallitsee edelleen tuo negatiivisten ja positiivisten avaruusrotujen välinen taistelu.


Puhun nyt avaruusroduista koska myös ihmiskehossa voi olla DNA-linjassa geeniperimässä vaikka kuinka paljon kosmisia sieluja, joiden alkuperä ei ole täältä Tellukselta. Vaan kosmiset sielut tulevat tänne jopa useiden valovuosien päästä.


Joten jos toiset sielut ovat negatiivisia ja toiset positiivisia, niin näiden välinen ero on kuin pariston + ja - napojen sähkömagneettisten varausten välinen dissonanssi.


Jos negatiivinen sielu kokee iloa, niin hän voi kokea vaikka toisen ihmisen kärsimyksestä sitä. Koska hänellä on tuo negatiiviselle sielulle ominainen polariteetti.


Mutta jos taas positiivinen sielu kokee iloa, niin tästä posiitiivisen sielun ilosta voi taas negatiivinen sielu kokea, että häneltä varastetaan enegiaa. Koska negatiivisten sielujen energia kun tule positiivisen värähtelyn puolelta.Silti nyt tällä hetkellä koko tässä näiden positiivisen ja negatiivisen dualismin dissonanssissa tapahtui suuri muutos, kun maaplaneetan Schuman värähtely nousi jo 90 Hz taajuudelle. 

Tämä on jopa rauhoittanut eräitä nettitrolleja, jotka vielä muutamia kuukausia sitten hyppivät seinille.

Olemme siis kokemassa tässä koko planeetan tietoisuuden värähtelyjen muutoksessa nyt jotain todella mullistavaa ja on eräällä tavalla myös jokaisen näistä asioista kiinnostuneen kunnia olla näillä aitiopaikoilla seuraamassa tätä muutosta.

Myös energisoivat kivet nostavat värähtelytasoja.


Lähteet: http://nypost.com/2017/04/21/earth-may-experience-blackouts-from-massive-solar-flares/

https://www.youtube.com/watch?v=hVS1-xhpPgQ&feature=youtu.be 

https://fi.wikipedia.org/wiki/Heliosf%C3%A4%C3%A4ri

https://www.youtube.com/channel/UCTiL1q9YbrVam5nP2xzFTWQ

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2017/04/maan-schuman-resonanssi-noussut-90-hz.html

http://www.collective-evolution.com/2017/04/24/giant-hole-in-the-sun-will-send-super-charged-solar-winds-to-earth-heres-what-to-expect/

https://fi.wikipedia.org/wiki/Meditaatio

http://www.meditaatio.opassivut.com/

https://fi.wikipedia.org/wiki/Plasma

https://somsola.com/Kaikki-kivet/